سلام.شما باید تقاضای مرخصی تحیلی کنید . بدون مشکل بهتون میدند ..
اگر بعدا مراجعه کنید احتمال بوجود اومدن مشکل هست ...
سلام.شما باید تقاضای مرخصی تحیلی کنید . بدون مشکل بهتون میدند ..
اگر بعدا مراجعه کنید احتمال بوجود اومدن مشکل هست ...
با دروود
من در مقطع کاشناسی ناپیوسته در حال درس خواندن هستم،42 واحد حدودا تا پایان درسهایم هست،آیا امکان استفاده از ماده 55 آموزشی و دریافت مهمانی در ترم کنونی،و با توجه به ارئه نشدن بسیاری درسها هست یا خیر؟(ترم پیش مشروط شدم)
دوستان ببخشید
میخواستم ببینم قبولی در کارشناسی بدون آزمون صد در صده؟؟
بعد اگر قبل از ثبت نام بخوام توی یک گرایش دیگه ثبت نام کنم میذارن؟؟
مثلاً من رشته کشاورزی (گرایش آب) رو انتخاب کردم، بعد اگر قبول بشم میتونم توی گرایش زراعت که توی همون دانشگاه هم هست، ثبت نام کنم؟؟
فقط گرایش آب برای ریاضی ـه و گرایش زراعت برای تجربی. هر دو گرایش هم توی لیست انتخاب رشته بدون آزمون بود
ممنون
سلام ظبق قوانین جدیدبدون در نظر گرفتن معدل هم میتونید مهمانی بگیرید.
فقط دوندگی زیاد داره باید به واحد دانشگاهیتون مراجعه کنید ..
سلام
بسته به معدل شما و دانشگاه مربوطه داره.
اما پیش از هر چیز بریا اقایون شرط اینده شغلی مهم هست ...
خیلی ممنون
پس یعنی میشه قبل از ثبت نام یجوری درخواست تغییر گرایش داد؟؟ (کارشناسی پیوسته بدون آزمون)
البته من الان دانشجوی پیام نورم که هنوز انصراف ندادم
سلام.
شما يكبار در طول دوران تحصيل و يكبار هم در ترم آخر مي تونيد از ماده 55 استفاده كنيد. شرطش هم اينه كه واحدهايي كه مي خواي از ماده 55 استفاده كني، توي دانشگاه خودتون ارايه نشده باشن. كاري هم به معدل و مشروطي و اين چيزا نداره. در ضمن ماده 55 مهماني كامل نيست، و به اين صورت هستش كه شما تعدادي از درس هاتون كه توي دانشگاهتون ارايه نشده يه دانشگاه ديگه ميگيرين، و بقيه اش رو توي دانشگاه خودتون. سقف واحدهايي كه توي دانشگاه ميهمان ميشه گرفت هم حداكثر 11 واحد برا تمام وقت، 9 واحد برا پاره وقت و 7 واحد برا رشته هاي طرح معلمان هستش. البته اگه قبلا از ماده55 استفاده كرده باشي باز هم با مجوز كميسيون موارد خاص، امكان استفاده از آن وجود دارد.
بچه ها کسی میدونه نتایج دانشگاه آزاد چه موقع اعلام میشه؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اگر داشنگاهتون در گرایش دیگه طرفیت خالی داشته باشه .شاید راحتتر بشه اقدام کرد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)