كسي با ده لول بالا تر از خودش دوئل نمي كنه كه!! معلومه كه مي باختي!!اخه دیروز به یه لول 24 زدم (خودم 14 بودم) زد داغونم کرد![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
كسي با ده لول بالا تر از خودش دوئل نمي كنه كه!! معلومه كه مي باختي!!اخه دیروز به یه لول 24 زدم (خودم 14 بودم) زد داغونم کرد![]()
من از بالا تر از خودم هم بردمكسي با ده لول بالا تر از خودش دوئل نمي كنه كه!! معلومه كه مي باختي!!
همونی که با چاقال رفتیم زدیمش
من تا الان توی بک دوئل شکست خوردم اونم چینی بود که من تازه لول 13 بودم اون 23![]()
یه چیزی خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده !! این movitation دوئل کجاست هرچقدر گشتم پیدا نکردم xD
راستی چرا شهر دوم رو گسترش نمیدین ؟!! اگه مشکل مالی هستش خب نفری یه کاراکتر دیگه بسازیم فقط روی اسکیل های خفن کار کنیم بعد پول بریزیم شهر !! من الان با 4 تا کاراکتر همزمان توی ورد 9 بازی میکنم البته بقیه ورد ها رو بیخیال شدم xD
به نظر من (تجربه شخصی) shooting یا vigor تا اندازه ای در دوئل تاثیر داره ! از نظر من این اسکیل ها یک و نیم برابر لولت باشه عالیه و بیشتر از اون فایده ای نداره چون اسلحه تو اون لول بیشتر از این نمیتونه بزنه . مثلا اگه لول شما 20 ه شوتینگ 30 خوبه و بیشتر اسکیل ها رو من روی aim و appearance میذارم .اون موقع من همه اسکیلام رو shoting و app بود اما الان می خوام بدون با این پیشرفت علم روش های بهتر چیه !
اون 8 لول بالاتر بود و تو دفاع خیلی ضعیف بود !! با این حال نمیشه منکر این شد که کار بسیار بزرگی کردی !! من بشخصه هنوز متعجبم چجوری اونو زدی xDمن از بالا تر از خودم هم بردم
قبول ندارم...
توي سالن هر شهر كه بگردي پيدا مي كني.یه چیزی خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده !! این movitation دوئل کجاست هرچقدر گشتم پیدا نکردم xd
من توي لول 50 اسكيل هام اينطوري ميشه:
Vigor:74
Toughness:50
Dodging:42
Aim:42
Tactic:42
خوبه؟!!!
اره
ببین من با ممد صحبت کردم قرار شد بات حرف بزنه حالا خودم بهت میگم:
یکی از Builder هایی که دستته رو برا 2 هفته میخوام میتونی پس رو بهم بدی؟
برا چي ميخواي؟اره
ببین من با ممد صحبت کردم قرار شد بات حرف بزنه حالا خودم بهت میگم:
یکی از builder هایی که دستته رو برا 2 هفته میخوام میتونی پس رو بهم بدی؟
كل شهر به همين دوتا بويلدر وصله يكيش هم بدم به تو ديگه ...
پسوردش همون قبليا هست از خود ممد بگير!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)