چرا کسی جواب منا نمی ده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا کسی جواب منا نمی ده؟
بچه ها اوضاع شاتل هم بیریخت شده ها!بعد از ظهر تا الان چراغ status مودم میره و میاد!هر نیم ساعت اینجوری شده.زنگ زدم پشتیبانی n نفر تو صف بودن! با آنلاین هم به زور چت کردم گفت فقط تلفنی!! دپ زدیم!(الان 2بار status رفت و اومد و این بین من پستم رو فرستادم!!)
![]()
اي لعنت بشه اين شاتل
يك ماه ما رو گذاشته سركار
خطم رانژه نميشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eeeeeee
برای شما هم اینجوریه ؟؟؟
مال منم هم چند دقیقه یکبار چراغ استتوسم خاموش میشه و چند دقیقه طول میکشه تا به حالت عادی برگرده.
من فکر کردم مشکل ار سیم کشی تلفنه و هی دارم با سوکتها ور میرم .....
گرفتن 64 اشتباه محض هست. پيشنهاد ميكنم اگه بهتون اكو ميدن 512 اكو بگيرين با همون قيمت 64 هم سرعتتون تقريباً 8 برابر ميشه هم با دانلود شبانه بيشتر ميتونين دانلود كنين.
اگر هم كه بهتون اكو نميدن يا آرت 1 بگيرين يا از يه شركت ديگه چون 64 تفاوت زيادي با دايال آپ نداره. 64 بايد سرعتش 8 باشه حالا شاتل رو 9-10 ثابت كرده لطف داره!
![]()
می خواستم بگم اگر می شه 1 نفر خارج از مشهد به شاتل زنگ بزنه بپرسه که نصب cate lan از طریقه setup system 5 تومان هزینه غیر از 15 تومان داره
آره احتمالش زیاده که چاله فضایی باشه!
به به! مبارک باشه! حالا چرا art5؟ چرا اکو 512 نگرفتی؟!
جواب چیو؟! سئوالتون چیه دوست عزیز؟!
دوست عزیز، مطمئن باش شاتل بیشتر از شما برای رانژه شدن خطتون عجله و اشتیاق داره.، چون در غیر اینصورت شما سرویس شارژ نمیکنید و در نتیجه شاتل هم چیزی عایدش نمیشه! رانژه شدن به پورت خالی و مخابرات بستگی داره.
سوالم صفحه قبل هست
راهی هست سرعت را بالا ببریم>؟
بعد 4ماه الان با دایال آپ اومدم! هنوز مشکل داره شاتل!زنگ زدم پشتیبانی جواب درستی نداد!تست خط و اسپلیتر و این جور کارا!فکر کنم مودم ایراد داره! چون اگه خط مورد داشته باشه اصلا نباید استاتوس بیاد!!شاید هم داریم از نعمت اینترنت پر سرعت محروم میشیم!ممکنه از firmware مودم باشه؟به نظرتون با آپدیت درست میشه؟ (asus am602) ورژنش فکر کنم306060r00 هست.
![]()
هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)