یکی جواب منم بده![]()
یکی جواب منم بده![]()
سلام یه آپشن فایل میخوام که جدیدترین نقل و انتقال توش باشه پچ نمی خوام ممنون
این فایل رو دان کنید ودر مسیر زیر کپی کنید :
ای هم مسیر مورد نظر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download\
این فایل ادیت رو که Krauser عزیز زخمتشو کشید رو دان کنید برای بهتر شدن بازی :
فقط برای ورزن 1.40کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
همچين چيزي تو هيچ نسخه اي از pes نديدم و 99.999 درصد هركي گفته خالي بسته.
-------------------------------------------------------------
سلام آرمين جان!بابت اديت فايل ممنون.اما يه نكته درمورد لوگوها:
من هم يك پك از همين سايت گيمينگ اكسس گرفته بودم كه مي خواستم با ggs جايگزين كنم كه با هر دردسري كه بود فقط تونستم فايل هاي unnamed-1 تا unnamed-3 رو جايگزين كنم كه مثل مشكل شما در بازي با كيفيت پايينتر نشون مي داد و unnamed-4 تا unnamed-6 رو اصلا نتونست باز كنه.اما وقتي با كيت سرور استفاده كردم با همون كيفيت اصلي به بازي وارد شدند.شما هم با كيت كار كنيد و همونطور كه مي دانيد بايد در فايل هاي unnamed_1169 و unnamed_1170 از فايل cv0f.img هم تغييرات انجام شوند و اونها رو هم به كيت اضافه كنيد.
مويد باشيد...
Last edited by mohammad_87; 08-06-2009 at 17:36.
بله کاملا دروغه ( در حد دروغای رییس جمهور) ، حتی می گفتن می شه با بازیکن تف مندازی رو بازیکن حریف
تو مسترلیگ نمیشه یه بازیکنی رو مجبور کنی بیاد تو تیمت ؟ من به باشگاه بارسا پیشنهاد 60000 و به خود مسی 5000 میدم اما نمیاد !!!
سال دوم هستم تازه (یه مسترلیگ داشتم با منچستر که بازی میکردم قاتی میکرد الان خودم منچستر شدم : دی)
راستی Ramon هست دروازه بان NewComer حتما بخریدش سرعت پیشرفتش در حد رونالدو و مسی و تورس و آگرو و یا شاید هم بیشتره !
مرتضی جان، اگه لینک پیدا کردی، حتماً بزار که چند وقته بازی نکردم، به کلی اعصاب واسم نمونده!!!!!
سلام دوستان من آپدیت 1.40 رو به همراه پچ karuser نصب کردم همه چیز رو به راهه فقط نمی دونم چرا زمان select kit لباس ها رو نشون نمی ده .همین طور در زمان edit بازیکن اصلا بازیکن نشون داده نمی شه .ولی توی بازی همه چیز درسته اگه کمک کنید بفهمم مشکل چیه ممنون میشم.
سلام دوستان من آپدیت 1.40 رو به همراه پچ karuser نصب کردم همه چیز رو به راهه فقط نمی دونم چرا زمان select kit لباس ها رو نشون نمی ده .همین طور در زمان edit بازیکن اصلا بازیکن نشون داده نمی شه .ولی توی بازی همه چیز درسته اگه کمک کنید بفهمم مشکل چیه ممنون میشم.![]()
من فصل قبل خریدمش
اون موقع 82 بودش(لول دفنسش) ولی الان شده 88 و پیشرفتش متوقف شده.
اگه بازیش ندم کم هم میشه از پارامتراش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)