ضمن تشکر از مطالب مفید شما در مورد گیربکس 700 در مورد نشت گیر کولر امریکایی و روش تزریق اون توضیح بفرمایید.
یکسری محصولات دیگر هم هستند که حالت نشت گیری دارند مثل نشت گیر تایر خودرو.از طریق یک والو مخصوص داخل چرخ خودرو تزریق میشن و نشتی تایر (حالا پنچری یا نشتی از رینگ و ...).البته از یک قدیمی شنیدم که این نمونه ها تایر رو فرسوده میکنن!
راستی در مورد ترمز خودرو من باید لنتهای عقب رو تعویض کنم البته فرسوده نشدن ولی به دلیل نشت روغن دیفرانسیل در گذشته خاصیت خودشون رو از دست دادند (با بنزین هم شسته شدن ولی ...) و با اینکه کابل ترمز پایی سالم هست و رگلاژ هم شده ولی برای اینکه ترمز پایی عمل کنه باید فشار بسیار زیادی به پدال مربوطه بیارم و تازه گیرایی ترمز پایی خودرو بسیار ضعیفه!!احتمالا لنتها در صورتی که صرفه داشته باشه کوبیده میشه (نو اونها 80 تومان قیمت داره) اما اگر احیانا بعد از این کار مشکل حل نشه ایا ممکنه پدال ترمز پایی مشکل داشته باشه؟؟راه تعمیر هم داره یا حتما باید تعویض بشه؟
راستی در مورد مشکل ترمز دوستمون ممکنه مشکل از بوستر ترمز هم باشه .گاهی به دلیل بروز مشکل در بوستر ترمز با هر بار ترمز گیری پدال با مکث فراوان برمیگرده و ترمز برای لحظاتی پس از هر ترمز مدتی درگیر میمونه.
من کلا در مورد ترمز هام هنوز حساس هستم و قصد دارم حتما اونها رو قویتر کنم.شاید از بوستر ترمز دوبل استفاده کنم.