تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 832 از 1126 اولاول ... 332732782822828829830831832833834835836842882932 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,311 به 8,320 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام. ميخواستم باهاتون مشورت کنم و نظرتونو بدونم..
    من ۲سال پيش ليسانس زبان گرفتم ولي حماقت کردم به خاطر علاقه ام به روانشناسي و سخت بودن کنکور ارشد دولتي بي خيال فوق شدم و واسه کارشناسي فراگير روانشناسي کنکور دادم و الانم ترم دو هستم. ولي يه جورايي پشيمون شدم چون ميبينم اين انرژي و وقتي که واسه پيام نور گذاشتم واسه فوق ميخوندم قبول شده بودم!!،....
    به نظر شما الان انصراف بدم يا دو ترم ديگه بخونم که حداقل معادل فوق ديپلم رو بگيرم?
    ميخام از تابستون واسه فوق بخونم و اگه وقت کم اوردم ترم پائيزو مرخصي بگيرم....
    من بااينکه دانشگاه دولتي درس خوندم و درس خونم توي اين پيام نور موندم.. خيلي سنگينه.حتما بايد بخوني ...
    من نه رشته ام زبانه نه روانشناسی ..نمیتونم بهت بگم که چکار بکن چکار نکن
    ولی یه تجربه بذار برات بگم...دوست من رشته اش کامپیوتر بود....خیلی خسته شده بود 3سال بود میخوند ولی هنوز فوق دیپلم رو هم نگرفته بود...دیگه تصمیم داشت نهایتا فوق دیپلم رو بگیره و بیخیال بشه
    رفت پیش مسئول رشته که باهاش یه مشورتی بکنه...مسئول رشته ی ما هم استاد برخی از درسامون هست...بهش گفت ببین مثلا از این 20 تا درسی که مونده 10 تاش از این به بعد صحیح کردنش با منه...منم بهت نمره میدم...خیالت راحت....بقیه اش رو هم بالاخره یه جوری پاس کن لیسانست رو بگیر تموم شه بره...اتفاقا دوستم هم گوش کرد.لیسانس رو گرفت

2. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

4. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نظریه زبانها و اتوماتا رو چیکار کردین ؟!!!!!! سخت بود بنظرم

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

نظریه زبانها و اتوماتا رو چیکار کردین ؟!!!!!! سخت بود بنظرم
    نسبت به چند سال گذشته سخت تر داده بودن ... امتحان من که زیاد جالب نبود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آره منم خوب ندادم، امیدوارم دهن طراحش مورد عنایت قرار بگیره !!!!
    نسبت به چند سال گذشته سخت تر داده بودن ... امتحان من که زیاد جالب نبود

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

نظريه امروز سخت نبود! بي نظير بود از نظر سختي! فوق العاده سخت بود! يعني من تو اين 21 سال عمرم امتحان به اين سختي نديده بودم كه حتي آسون ترين مفهوم هاي كتاب رو هم طوري پيچونده بود كه خودشم توش مونده بود! سوال 14 كه اشتباه بود اصلاحيه داده بود (تازه q ها هم اصلا معلوم نبود). سوال 16 هم از چهار تا سه تاش G1 بود! اين دو تا سوالو گفتن بريد اعتراض بدين به احتمال زياد حذف ميشن.

كلا نه تنها به خاطر انتخابات و كم شدن زمان آسونتر نداده بودن بلكه سخت ترين سوال سالهاي اخير رو هم دادن! من دور اول كه رسيدم به سوال آخر ديدم فقط 4 تا رو با اطمينان زدم بقيه هم شانسي و به اميد خدا زديم كه الحمد الله همشون الان ميبينم غلط از آب در اومدن. كلا ميان ترم هم 4 داده (بالاترين نمره كلاس!) و به سلامتي افتاديم

10. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Comic Gate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب رفیق دیدی الکی نگرانی!
    استاد گرام بهت میان ترم خنثی داده! یعنی3 که دادن یا ندادنش هیچ فرقی نداره.
    نمره ی عملی رو هنوز برات وارد نکرده و امتحان تستی هم که هنوز ندادی.

12. این کاربر از Comic Gate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

نظريه امروز سخت نبود! بي نظير بود از نظر سختي! فوق العاده سخت بود! يعني من تو اين 21 سال عمرم امتحان به اين سختي نديده بودم كه حتي آسون ترين مفهوم هاي كتاب رو هم طوري پيچونده بود كه خودشم توش مونده بود! سوال 14 كه اشتباه بود اصلاحيه داده بود (تازه q ها هم اصلا معلوم نبود). سوال 16 هم از چهار تا سه تاش G1 بود! اين دو تا سوالو گفتن بريد اعتراض بدين به احتمال زياد حذف ميشن.

كلا نه تنها به خاطر انتخابات و كم شدن زمان آسونتر نداده بودن بلكه سخت ترين سوال سالهاي اخير رو هم دادن! من دور اول كه رسيدم به سوال آخر ديدم فقط 4 تا رو با اطمينان زدم بقيه هم شانسي و به اميد خدا زديم كه الحمد الله همشون الان ميبينم غلط از آب در اومدن. كلا ميان ترم هم 4 داده (بالاترين نمره كلاس!) و به سلامتي افتاديم
    تبریک میگم خب ... خوشبختانه من میان ترمم 6 هست ... 8 تا بزنیم قبولیم ... واقعا سخت بود ... من پارسال رو میدیدم خیلی حداقل 10 تا رو با اطمینان درست زدم ... 3-4 تا رو که مطمئنم درسته بقیه الف - ج

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

تبریک میگم خب ... خوشبختانه من میان ترمم 6 هست ... 8 تا بزنیم قبولیم ... واقعا سخت بود ... من پارسال رو میدیدم خیلی حداقل 10 تا رو با اطمینان درست زدم ... 3-4 تا رو که مطمئنم درسته بقیه الف - ج
    اره، من امتحان ترم اول 91 رو بعد از خوندن 6 فصل اول زدم 12 تاش درست بود و با همين 6 فصل نمرم ميشد 9.52 و قبول ميشدم! ولي تو امتحان امروز بعد از دو بار خوندن هر 11 فصل و چهار روز تلاش اميدي به قبولي ندارم!

15. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •