استپر موتور رو بازدید کنید
استپر موتور رو بازدید کنید
سلام مرسی منظور شما کدوم استپره؟ماشینم یه استپر گاز داره یه استپر بنزین دوگانه فابریک کارخونس
بنده استپر گاز انداختم تست زدم همونطوریه تغییر نکرد
سنسور دور موتور تعویض کردم درست نشد
فقط مونده استپر بنزین تعویض کنم چون دیاگ زدم گفت که استپرت کمی مشکل داره 3 دیاگ مختلف اینو گفتن.
منظور شما استپر بنزینه؟
وقتی ماشین رو گازه از استپر گاز استفاده میکنه یا بنزین؟چطوریه من گیج شدم![]()
خخخخخخ اساتید دیر جواب دادن منم رفتم3 جا دیاگ زدم مختلف هر 3 جا گفتن استپر موتورت اشغاله(دریچه گاز کامل خریدم پک شرکتی سایپا استپر وسنسورش سوخت اما هست سنسورش روز اول تعطیل بود پرتش دادم تو جوب اینم از استپرش)
این شد که از کرج یدکی امیر عزیز استپر اصلی و باکیفیت عالی مارک GMBH رو خریداری کردم بندازم رو ماشین ببینم چطوریه اطلاع میدم خدمت عزیزان اینم عکس(قشنگ با کیفیتی و جنس عالی بودن ازش میباره)
![]()
Last edited by fokahi110; 05-10-2017 at 17:59.
خخخخخخ اساتید دیر جواب دادن منم رفتم3 جا دیاگ زدم مختلف هر 3 جا گفتن استپر موتورت اشغاله(دریچه گاز کامل خریدم پک شرکتی سایپا استپر وسنسورش سوخت اما هست سنسورش روز اول تعطیل بود پرتش دادم تو جوب اینم از استپرش)
این شد که از کرج یدکی امیر عزیز استپر اصلی و باکیفیت عالی مارک GMBH رو خریداری کردم بندازم رو ماشین ببینم چطوریه اطلاع میدم خدمت عزیزان اینم عکس(قشنگ با کیفیتی و جنس عالی بودن ازش میباره)![]()
Last edited by fokahi110; 05-10-2017 at 13:05.
منظور من همین بود
پس دیگه مشکل حل شد؟
الان روان کار میکنه موتور؟
والا موتور خیلی نرم وبدون صدا شده وتمیز کار میکنه منتها مشکل روی گاز CNG وبا دنده 4 و5 همچنان پابرجاست
تصمیم گرفتم تو 80 و 90 و 120 و 130 خلاص نکنم و دنده معکوس بزنم تا زیر 60 بیاد بعد خلاص کنم دنده رو تا دنده 3 و 60 الی 70 کیلومتر خوبه به محض اینکه بری دنده 4 رو 80 الی 90 و دنده 5 دیگه ماشین رو خلاص کنی خاموش میشه.ولی اگه حتی تو5 باشی معکوس بزنی بیای 4 وبعد3 وخلاص کنی مشکلی نداره.نشان چند نفر هم دادم مشکلی دیده نمیشه.دیگه نمیدونم مشکل کجاست![]()
با سلام بنده هم پراید 141 مدل 86 دارم.
بیشتر در مواردی به ماشین فشار می اید مثلا نیم ساعتی با یبشتر در ترافیک باشم و یا چند ساعتی مدام رانندگی کنم، چراغ باطری و دستی و کمربند بصورت کمرنگ روشن می مونن . البته گاهی خوبخود خاموش می شوند و گاهی هم با روشن کردم فلاشر خاموش میشن و گاهی اصلا خاموش نمی شوند. اگه خودرو چند ساعتی خاموش باشد به سختی روشن می شه انگار که باطری ضعیف شده که البته تازگی ها باطری اربیتال کردم
به باطری ساز مراجعه کردم در حالت معمولی از دینام تست گرفته گفته مشکلی ندارد. می گه لحظه ای که این اتفاق می افته باید بیاری ببینم ممنون میشم راهنمایی کنید.
- - - Updated - - -
بیشتر در مواردی به ماشین فشار می اید مثلا نیم ساعتی با یبشتر در ترافیک باشم و یا چند ساعتی مدام رانندگی کنم، چراغ باطری و دستی و کمربند بصورت کمرنگ روشن می مونن . البته گاهی خوبخود خاموش می شوند و گاهی هم با روشن کردم فلاشر خاموش میشن و گاهی اصلا خاموش نمی شوند. اگه خودرو چند ساعتی خاموش باشد به سختی روشن می شه انگار که باطری ضعیف شده که البته تازگی ها باطری اربیتال کردم
به باطری ساز مراجعه کردم در حالت معمولی از دینام تست گرفته گفته مشکلی ندارد. می گه لحظه ای که این اتفاق می افته باید بیاری ببینم ممنون میشم راهنمایی کنید.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
دوستان واسکازین رو می تونیم خودمون هم کمی به ماشین اضافه کنیم؟ فک می کنم کمی کم داره........ (پراید clc)
ی سوال هم برای کنجکاوی ، من سه چهار سال قبل دنده ی یک رفتم بعد زدم دنده سه ، دنده تا وسط رفته بود فک می کنم پا رو از روی کلاچ بر داشتم و بعد فک می کنم درست کار نکرد و خلاص کردم دوباره زدم دنده ، مشکلی که به وجود اومده از اون روز دنده کمی خلاصی داره تا اون روز خیلی دنده جذب تر بود و با تکون دادن جا به جا نمیشد ، این مشکل برای چه چیزی هست؟
آیا واکس یا اسپری هست که روکش چرم صندلی رو نرم کنه؟ تیکه ی وسط صندلی راننده چوب کبریتی شده و چند ترک خورده مطمعنن اگر با ی راهکاری نرم نشه خیلی زود پاره میشه (فک می کنم به دلیل عرق کردن بوده چون بقیه کاملا نرم هستند) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پراید من دو روزه یکم زیرش ضدیخ میبینم
رفتم زیرش نگاه کردم دیدم از اینجا تو عکس نشتی میده
[img [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
][/img]
راه حلش چیه ؟
مرسی
ایا میتونم با چسب درستش کنم ؟
چسب مزدا یا هل بزنم ؟
Last edited by djmoslemok; 17-10-2017 at 09:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)