تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 832 از 905 اولاول ... 332732782822828829830831832833834835836842882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,311 به 8,320 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام پراید دوگانه فابریک رو گاز که استفاده میکنم تو دنده 4 و 5 سرعت 90 تا 130 وقتی خلاص میکنم دور موتور به حدی پایین میاد که ماشین تو سرعت بالا خاموش میکنه دلیل چیه؟
    ایسیو گاز تعویض شده چون معیوب بود.
    رگلاتور شستشو دادم+لاستیکشو عوض کردم به دلیل اینکه 5 سال استفاده نکردم.
    بقیه وسایل هم تست زدم سالمه.
    یکی از دوستان میگفت پیچ تنظیم رو رگلاترت بهم ریخته بده برات تنظیمش کنن.
    یکی میگفت ممکنه از استپر گارت باشه استپرم فابریکی مارک ایران فاره هست.
    استپر موتور رو بازدید کنید

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

استپر موتور رو بازدید کنید
    سلام مرسی منظور شما کدوم استپره؟ماشینم یه استپر گاز داره یه استپر بنزین دوگانه فابریک کارخونس

بنده استپر گاز انداختم تست زدم همونطوریه تغییر نکرد
    سنسور دور موتور تعویض کردم درست نشد
    فقط مونده استپر بنزین تعویض کنم چون دیاگ زدم گفت که استپرت کمی مشکل داره 3 دیاگ مختلف اینو گفتن.
    منظور شما استپر بنزینه؟
    وقتی ماشین رو گازه از استپر گاز استفاده میکنه یا بنزین؟چطوریه من گیج شدم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خخخخخخ اساتید دیر جواب دادن منم رفتم3 جا دیاگ زدم مختلف هر 3 جا گفتن استپر موتورت اشغاله(دریچه گاز کامل خریدم پک شرکتی سایپا استپر وسنسورش سوخت اما هست سنسورش روز اول تعطیل بود پرتش دادم تو جوب اینم از استپرش)
    این شد که از کرج یدکی امیر عزیز استپر اصلی و باکیفیت عالی مارک GMBH رو خریداری کردم بندازم رو ماشین ببینم چطوریه اطلاع میدم خدمت عزیزان اینم عکس(قشنگ با کیفیتی و جنس عالی بودن ازش میباره)

Last edited by fokahi110; 05-10-2017 at 17:59.

5. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1

خخخخخخ اساتید دیر جواب دادن منم رفتم3 جا دیاگ زدم مختلف هر 3 جا گفتن استپر موتورت اشغاله(دریچه گاز کامل خریدم پک شرکتی سایپا استپر وسنسورش سوخت اما هست سنسورش روز اول تعطیل بود پرتش دادم تو جوب اینم از استپرش)
    این شد که از کرج یدکی امیر عزیز استپر اصلی و باکیفیت عالی مارک GMBH رو خریداری کردم بندازم رو ماشین ببینم چطوریه اطلاع میدم خدمت عزیزان اینم عکس(قشنگ با کیفیتی و جنس عالی بودن ازش میباره)
    Last edited by fokahi110; 05-10-2017 at 13:05.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

منظور من همین بود
    پس دیگه مشکل حل شد؟
    الان روان کار میکنه موتور؟

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

والا موتور خیلی نرم وبدون صدا شده وتمیز کار میکنه منتها مشکل روی گاز CNG وبا دنده 4 و5 همچنان پابرجاست
    تصمیم گرفتم تو 80 و 90 و 120 و 130 خلاص نکنم و دنده معکوس بزنم تا زیر 60 بیاد بعد خلاص کنم دنده رو تا دنده 3 و 60 الی 70 کیلومتر خوبه به محض اینکه بری دنده 4 رو 80 الی 90 و دنده 5 دیگه ماشین رو خلاص کنی خاموش میشه.ولی اگه حتی تو5 باشی معکوس بزنی بیای 4 وبعد3 وخلاص کنی مشکلی نداره.نشان چند نفر هم دادم مشکلی دیده نمیشه.دیگه نمیدونم مشکل کجاست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام بنده هم پراید 141 مدل 86 دارم.
    بیشتر در مواردی به ماشین فشار می اید مثلا نیم ساعتی با یبشتر در ترافیک باشم و یا چند ساعتی مدام رانندگی کنم، چراغ باطری و دستی و کمربند بصورت کمرنگ روشن می مونن . البته گاهی خوبخود خاموش می شوند و گاهی هم با روشن کردم فلاشر خاموش میشن و گاهی اصلا خاموش نمی شوند. اگه خودرو چند ساعتی خاموش باشد به سختی روشن می شه انگار که باطری ضعیف شده که البته تازگی ها باطری اربیتال کردم
    به باطری ساز مراجعه کردم در حالت معمولی از دینام تست گرفته گفته مشکلی ندارد. می گه لحظه ای که این اتفاق می افته باید بیاری ببینم ممنون میشم راهنمایی کنید.

- - - Updated - - -

بیشتر در مواردی به ماشین فشار می اید مثلا نیم ساعتی با یبشتر در ترافیک باشم و یا چند ساعتی مدام رانندگی کنم، چراغ باطری و دستی و کمربند بصورت کمرنگ روشن می مونن . البته گاهی خوبخود خاموش می شوند و گاهی هم با روشن کردم فلاشر خاموش میشن و گاهی اصلا خاموش نمی شوند. اگه خودرو چند ساعتی خاموش باشد به سختی روشن می شه انگار که باطری ضعیف شده که البته تازگی ها باطری اربیتال کردم
    به باطری ساز مراجعه کردم در حالت معمولی از دینام تست گرفته گفته مشکلی ندارد. می گه لحظه ای که این اتفاق می افته باید بیاری ببینم ممنون میشم راهنمایی کنید.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان واسکازین رو می تونیم خودمون هم کمی به ماشین اضافه کنیم؟ فک می کنم کمی کم داره........ (پراید clc)
    ی سوال هم برای کنجکاوی ، من سه چهار سال قبل دنده ی یک رفتم بعد زدم دنده سه ، دنده تا وسط رفته بود فک می کنم پا رو از روی کلاچ بر داشتم و بعد فک می کنم درست کار نکرد و خلاص کردم دوباره زدم دنده ، مشکلی که به وجود اومده از اون روز دنده کمی خلاصی داره تا اون روز خیلی دنده جذب تر بود و با تکون دادن جا به جا نمیشد ، این مشکل برای چه چیزی هست؟
    آیا واکس یا اسپری هست که روکش چرم صندلی رو نرم کنه؟ تیکه ی وسط صندلی راننده چوب کبریتی شده و چند ترک خورده مطمعنن اگر با ی راهکاری نرم نشه خیلی زود پاره میشه (فک می کنم به دلیل عرق کردن بوده چون بقیه کاملا نرم هستند) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    پراید من دو روزه یکم زیرش ضدیخ میبینم
    رفتم زیرش نگاه کردم دیدم از اینجا تو عکس نشتی میده
    [img [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ][/img]

راه حلش چیه ؟
    مرسی

ایا میتونم با چسب درستش کنم ؟
    چسب مزدا یا هل بزنم ؟
    Last edited by djmoslemok; 17-10-2017 at 09:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •