داداش شما طبق این عکس این گزینه ها را بردار ببین درست میشه یا نه.اگر نشد دوباره تیک ها را بزنید.![]()
داداش شما طبق این عکس این گزینه ها را بردار ببین درست میشه یا نه.اگر نشد دوباره تیک ها را بزنید.![]()
داداشی.کسپرت درست شد یا مشکل پا برجا است.موفق باشید![]()
سلام دوستان.خسته نباشید.من میخوام انتی ویروس کسپر رو با فایروال کومودو نصب کنم.ایا این دو تا محصول با هم سازگار هستند؟ راستی فایروال کمودو sendbox داره؟
مشکلی پیش نمیاد اما این شکل شما 2 نرم افزار دارید و رم سیستم باید 2 نرم افزار رو اجرا کنه. اگه سیستم خوبی دارید اتفاق خاصی نمی افته.
بله داره.
موفق باشید
سلام
چه جوری میشه kaspersky 2010 به صورت دستی آپدیت کرد؟
Last edited by Karkas20; 13-11-2010 at 18:43.
كسي در مورد پست زير اطلاعاتي داره يا نه:
توضيح مختصر در مورد Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0.4.1424 MP4 CF1 ميخواستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشيد![]()
من pure زو دانلود کنم یا Internet security رو؟ میگن پیور کامل تره ولی میخوام بدونم کارایی اینترنت سکیوریتی رو داره؟ کم نمیاره؟ همونه؟
سلام
Pure محصول جدید Kaspersky هست البته منظور از جدید یعنی جدید تر از Internet Security . شما اگر میتونید این نرم افزار را به خوبی کرک کنید و آپدیت کنید حتماً همین رو دانلود و نصب کنید . از Internet Security کامل تر و قویتر هست .
موفق باشید![]()
دوست خوبم اقا پویا درست میگن.برای استفاده یا تریال ریستر یا لایسنس اصل باید داشته باشید چون کی واسه این نسخه نیست ازنظر من پیور با اینترنت سکیوریتی 2011از نظرقدرت یکی است ولی چون پیور چندتا اپشن بیشتر دارد میگن پیورخوبه.مانند بک اپ گیری وپسورد برروی فایل های برای پیور اضافه شده وگرنه کنترل والدین هم 2011اینترنت سکیوریتی دارد.اگر میخوای لایسنس اصل بخری که فکرکنم حدود70هزارتومن است ولی اگر میخواهی تریال ریستر اجراکنی فقط با بالا امدن ویندوز یک اخطار ازکسپرمیادکه میگه این نسخه تریال است ونسخه را خریداری کنید.میل خودتون است اما اینترنت 2011 هم خوب است.موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)