من تازه دارم اچ سی میسازم.فقط هم به خاطر بچه ها.چون اطراف من خطری وجود نداره که بخواد تهدیدم کنه ولی چون من از بچه ها دورم اگر لازم شد باید سریع کمکشون کنم بنابراین دارم اچ سی میسازم.
من تازه دارم اچ سی میسازم.فقط هم به خاطر بچه ها.چون اطراف من خطری وجود نداره که بخواد تهدیدم کنه ولی چون من از بچه ها دورم اگر لازم شد باید سریع کمکشون کنم بنابراین دارم اچ سی میسازم.
من با vpn میتونم برم ولی کلا سرعت دانلود با vpn کمتر از حالت عادیه
امان از دست کمال !!!!!!!
Last edited by S a f a 6 4; 20-11-2007 at 20:59.
شرمنده منم الان اچ سی ندارم !!!!
صفا یه چنتا روستای تپل طرف خودمون پیدا کردم.پایه ای آخر هفته بریزیم سرشون نوبلشون کنیم؟ترایبشونم خیلی ضعیفه.
داره یک بلاهایی سر ورلد 10 میاد میخوان ورلد 12 رو بسازن.جمعه بین ساعت 17:30 تا 19:30 به وقت ما راه میوفته.
من الان دارم بقلی اون دهکده ای رو که باهم نوبل کردیم و نوبل میکنم ,احتمالا فردا کارش تمومه
اینم مختصاتش
742|319
دارم سعی میکنم خودم و تو اون منطقه قوی کنم
با هم یه گروه قوی رو میسازیم![]()
ایول سرعتش خوبه
دوستان این دفعه اشتباه نکنید
اگه میخواد برید تو این وورلد اولش نرید ثبت نام کنید !!!!!!1
تا وقتی که موقع ثبت نام ازمون منطقه نخواد به درد ثبت نام نمیخوره
وقتی منطقه ها فعال شد باید باهم قرار بزاریم هممون تو یه منطقه تو یه بازه زمانی سریع ثبت نام کنیم
اون زیاد قوی نیستش ولی چون بغل خودته خوبه.ولی من باید نوبل بفرستم جایی که 3ساعت باش فاصله دارم.5تا نوبل دارم تقریبا.یک دماری از روزگارش در بیارم.
ایول
آقا اینجا 7 نفر منتظر دستور شمان که بریزن تو ورلد 12![]()
فکر نکنم منطقه ها فعال بشن.هر کسی که توی ورلدای قبلی یوزر داره همون جایی میفته که توی ورلدای قبلی انتخاب کرده.مثلا اگر شمال شرقی باشه اینجا هم شمال شرقی میفته.در ضمن فکر نمیکنی یه خورده کارمون سخت میشه از بس توی ورلدای مختلف یوزر داشته باشیم؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)