راستی منبع این لیست کجا بود ؟؟
ممنون
راستی منبع این لیست کجا بود ؟؟
ممنون
کاکا رو که میلان عمرا نمیده ! جرارد و تورس هم فک نکنم بیان ولی واقعا دوست دارم که تورس بیاد !
رونالدو رو هم که به احتمال 99 میاره
فک نکنم ممد جان
سایت گل هم این مطلب رو ذکر کرده.
ولی منم فکر میکنم احتمال شایعه بودنش خیلی زیاده.
و در صورتی دیگر
چرا باید روزنامه کاتالانیایی بیاد و همچین مطلبی رو بگه در حالی که این به نفع ماست.
ولی منم به نظرم شایعس
تا خود پرز رسما نگفته نباید باورید.
بابا پس این باسکی های اولاغ عجب وحشی هایی هستند!!
به نظر من باید به فکر یک دروازه بان هم باشن! با اینکه کاسیساس جانشین نداره به خاطر این خیلی حرفه ای هست ولی بالاخره باید یه دروازه بان خوب هم بیارن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم چرا تازگی ها با مارسلو دارم حال میکنم!
قبلا خوشم نمیومد ازش!
مشخص بود که این طرفدارای بیلبائو مخ تو کلشون نیست . چون اگه بود بعد از 5 تا خوردن تیمشونو تشویق نمیکردن!!!ايكر كاسياس گفت: همان طور كه از قبل پيش بيني مي شد متاسفانه مردم باسك با ما رفتار زشتي داشتند و مثل هميشه به ما توهين كردند.![]()
ولی بازم میگم خاک تو سر این روبینیو بکنن! اگه بازی امروز روبینیو جلوی چلسی رو دیده باشین فهمیدین که چی میخوام بگم! اصلا از یه بازیکن معمولی هم اونطرفتر بود و آخرش هم تعویض شد!!! من سیتی هم که احتمال داره بره دسته دو![]()
آوردن اونا همچین سخت نبود که!
رونالدو که همش مصدوم مشید، خرج رو دست اینتر میذاشت
بکام که با فرگی کلا مشکل داشت، ضمن اینکه بهترین بازیش رو با رئال، همون زمان کاپلو کرد و رفت
فیگو هم که اصلا اون فیگو زمان بارسا نبود!!!
فقط اون خرید نسبتا خوبی بود، اونم از یه تیم دسته دوم خرید! نه از مثلا منچستر یونایتد! تازه اگه توجه کرده باشی اون و رونالدو، جفتشون از اون بازیکنایی بودن که مدام مصدوم میشدن!!!
فقط زیدان خرید بزرگی بود، اونم خوب تا الان کسی رکورد پولی که برا اون دادیم رو فکر نکنم شکسته باشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)