از کچا battery adabter رو میشه خرید؟؟؟؟
از کچا battery adabter رو میشه خرید؟؟؟؟
سلام به همه دوستان عزيز
راستش من يه سوال برام پيش اومده
چرا xbox 360 arcad يك دفعه گرون شد؟
يكي از دوستان گفت كه 350 تومن
من خودم امزور رفتم رو سايت xbox تا قيمت اصلش رو در بيارم
و به يه چيز عجيب بر خوردم
ديدم كه قيمت رو زده 199.99$
اينم آدرس صفحه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما علت اين همه تفاوت قيمت چيه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
اينجا ايرانه...قيمت هاي خود سايت دستگاه هاي كپي خور نشدست...يعني فقط بازي ارجينال اجرا ميكنن...
نخير ربطي به كپي خور بودن يا نبودن نداره به دو دليل گرون شده
1: كم شدن دستگاه در اسيا
2:گمرك(تيغ ميزنن)
راهنمای سریع خرید ایکس باکس360:
خوب گام اول طی کردن پروسه خرید یک کنسول ایکس باکس 360 است،کاری که در همه جای دنیا به غیر از ایران به راحتی آب خوردن است!،ولی در ایران به دلیل عدم نبود نمایندگی مایکروسافت،نبود قانون کپی رایت امری حساس است، به طور کلی برای خرید وسایل دیجیتالی در ایران باید بسیار وسواسی عمل کرد.
نکته اول: در ابتدا کنسول های ایکس باکس360 دارای مشکلات سخت افزاری زیادی بودند،و به دلیل عدم مهندسی درست سیستم تهویه و قطعات زود داغ می کردند ، به طوری که قطعاتش ذوب می شد و دستگاه خطای 3چراغ قرمز می داد که به منزله ی مرگ دستگاه است!،به تدریج مایکروسافت تغییراتی در پروسسور و بورد دستگاه داد تا دمای آن کمتر شود و در سال 2009 ایکس باکس360 با مادربورد جاسپر و پردازشگر با تکنولوژی 65نانومتری را عرضه کرد تا مشکل خطای 3چراغ رفع شود.البته نام جاسپر روی قوطی درج نمی شود،و برای فهمیدن آن به تاریخ ساخت باید نگاه کرد که سال2009 و به بعد باشد.
نکته دوم: کنسول های ایکس باکس360 در سه تیپ آرکید،پریمیوم،الایت عرضه می شوند،که تنها تفاوتشان در لوازم جانبی است.البته شدیدا" توصیه می کنم که نوع آرکید را خریداری کنید چون نسبت به تیپ پریمیوم و الایت بسیار ارزانتر است. حتی خرید تیپ آرکید+یک گیم پد اضافه+کابل hdmi از تیپ پریمیوم ارزانتر در می آید،در حالی که شما حتی یک گیم پد بیشتر نیز دراختیار دارید!(تمامی تیپ ها در باکسشان تنها یک گیم پد دارند)
نکته سوم: ایکس باکس360 طوری طراحی شده که تنها بازی های اوریجینال را اجرا می کند،و بازی های اوریجینال قیمتی فراتر از پنجاه هزار تومان دارند،اما هکرها درایور این کنسول ها را هک می کنند و سیستم کنترل اوریجینال بودن دیسک ها را از کار می اندازند و می توانید دیسک های کپی را در ان اجرا کنید. اما نکته ای که اینجا مهم است که خرید خود را از فروشگاه های معتبر و حرفه ای و خوشنام انجام دهید...
نکته چهام: در صورتی شما نهایت لذت را می برید که کنسول خود را به یک سیستم صوتی چند کاناله و مانیتور یا تلویزیون full hd وصل کنید(با کابل hdmi) ،پس قبل از خرید کنسول به فکر خرید این ها باشید.
میگن کمان بدون تیر هیچ فایده ای نداره،این ضرب المثل دوشرطی رو خیلی چیزا صدق می کنه و آغازگر یک مبحث فلسفی جذابه ،پس به این نتیجه ی بدیهی می رسیم که ما به خاطر بازی هاست که به کنسول xbox360 علاقه مندیم....
ده بازی برتر کنسول xbox360 از زمان عرضه این کنسول تا کنون:
اگه گام اول (خرید ایکس باکس 360آرکید(350)+گیم پد اضافه(35)+کابل hdmi(15)+مانیتور یا نمایشگر full hd(از270تا 3میلیون)+سیستم صوتی چند کاناله(از50تا500) )رو طی کردید.
نوبت به انتخاب بازی ها می رسه،معتبرترین سایت گیم در جهان game spot فهرستی از ده بازی برتر این کنسول را منتشر کرد،که هر یک در جای خود یک شاهکار به حساب می آیند و هر کدام از آن ها می توانند شما را تا مدت ها سرگرم خود سازند.البته بازی های کپی این کنسول در ایران حدود سه هزار تومان قیمت دارند،یعنی شما می توانید با سی هزار تومان تمامی بازهای زیر را خریداری کنید،در حالی که برای خریداری نسخه های اوریجینال آن ها باید حدود هفتصد هزار توان خرج کنید!
رتبه دهم: STREET FIGHTER IV
----------------------------------- بازی مبارزه ای سه بعدی
رتبه نهم:TOM CLANCY'S RAINBOW SIX VEGES
----------------------------------- شوتر تاکتیکی مدرن(من نسخه PC اونو خیلی دوست دارم)
رتبه هشتم:TOM CLANCY'S GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER
----------------------------------- شوتر تاکتیکی مدرن
رتبه هفتم:FORZA MOTORSPORT2
----------------------------------- اتومبیلرانی(یک بازی بسیار محبوب و عالی و بسیار اعتیاد آور)
رتبه ششم:HALO3
----------------------------------- اکشن اول شخص تخیلی
رتبه پنجم: THE ORANGE BOX
----------------------------------- اکشن اول شخص تخیلی
رتبه چهارم:BRAID
----------------------------------- پلاتفورمر دوبعدی(یک بازی استثنایی برای علاقمندان به بازی های کلاسیک دوبعدی)
رتبه سوم:THE ELDAR SCROLLS IV:OBLIVION
----------------------------------- نقش آفرینی
رتبه دوم:GEARS OF WAR
----------------------------------- شوتر تخیلی
رتبه اول: GTA: IV
----------------------------------- اکشن ماجرایی مدرن(بازی محبوب من،که تنها بازی این کنسول هست که از 10 نمره 10گرفته!)
البته جای یک بازی فوق محبوب ما ایرانی ها تو ریتینگ خیلی خالیه ،و اونو هم خودم به این لیست اضافه می کنم!
رتبه ویژه: FIFA09
-----------------------------------ورزشی فوتبال(جالبه بدونید رو ایکس باکس360 فیفا 2009 از PES 2009 بهتره)
خوب حالا همه چیز برای یک لذت از نوع دیجیتال آماده و محیاست،شروع کنید!
خب اول عضویتتون رو تبریک میگم .
ممنون از اینکه زحمت کشیدین و این مطالب رو گذاشتین ولی گل پسر قبل از هرچی شما اینو بدون که انجمن P30world حرف اول رو
تو اطلاع رسانی میزنه و تمام این مسائل قبلا مطرح شده و من موارد مورد نیاز رو در صفحه ی اول تاپیک قرار دادم
بعد ما در این تاپیک به مشکلات و مسائل Xbox 360 و آموزش های مربوط به آن میپردازیم !!! برای مشاوره ی خرید و قیمت باید به تاپیک
زیر مراجعه فرمایید.
هیچ نیازی هم به این کارا نیست , برای داشتن فعالیت شما میتونید با مراجعه ی مداوم به مسائل و مشکلات دوستان در هر ضمینه ای مخصوصا Xbox360 بپردازیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
Last edited by SamGun; 10-08-2009 at 22:36.
SAMGUNعزیز ، به دلیل حجم بسیار بالای تاپیک ها تصمیم گرفتم یه پست خلاصه و چکیده بذارم،تا به نوعی یه جمع بندی مختصر و جمع و جور باشه....
خوب این طور که معلومه تا ساعاتی دیگر یک update برای dashboard این کنسول میاد که چیز های زیادی داخلش بروز شده و بهبود یافته
که اکثرا مربوط به امور داخل محیط live و کلا online میشه که خیلی جالبه
اما یکی از مهمترین مسایلی که خیلی عجیب و جالبه ( بعضی میگن شاید در حد شایعس ) قضیه کم شدن فضای نصب بازی ها تو هارد به شکل جادویی هست :
این مطلب رو بخونید :
حالا فردا میاد و نتایجش اعلام میشهIn terms of more positive surprises you'll find in the new update, perhaps the best news is that the optional installation of game discs to the hard drive has been optimised, sometimes with huge space-saving results. Just about all games see a reduction of around five to 10 per cent in their installations, but in the case of the smaller games out there, the result is even more dramatic.
The new King of Fighters XII game from SNK drops from 3.4GB to a sub-demo sized 703MB (!), while Raiden Fighters Aces drops from 3.4GB to 484MB (!!). Left 4 Dead is another example of a solid saving, with the original NXE install occupying 5GB while the new install drops 1.3GB to a mere 3.7GB. At the upper end of the scale, games that used to be in the 6.5GB range seem to have dropped a couple of hundred megabytes by and large, although some titles such as Fable II give no savings with the new installation technique.
ولی اگه صحت داشته باشه میشه گفت wooooooow !
پدرام در کل اگه اینقدری که اینجا اشاره کرده بخواد کم بشه واقعا همین هارد 20 برای ما کفایت میکنه برای چندتا بازی ! من خودم اولین بار که دیدم اصلا باورم نمیشد !
خلاصه فکر میکنم صبح که از خواب پاشیم Update آماده شده باشه ! باید تست کنیم ببینیم چی میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)