تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 831 از 983 اولاول ... 331731781821827828829830831832833834835841881931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,301 به 8,310 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای ساخت بات باید شبیه سازش روی کانترت باشه، بعضی کانترها این شبیه ساز رو به طور پیش فرض دارند. توی بازی کلید "~" رو بزن، عد توی منوی باز شده تایپ کن: "Bot_add_ct" اگه این کد وجود داشته باشه و کار کنه یعنی شبیه ساز داری و یه بات به ct اضافه می شه، برای اضافه کردن بات به ترور هم از کد "Bot_add_t" استفاده میشه. اگر هم نداری فایل زیر رو که بهترین شبیه ساز هست رو دانلود کن و بریز تو پوشه کانتر بعد از ادد کردن بات برای اولین بار در هر مپ، مپ آنالیز میشه و بعد از یک رستارت کلی می تونی با بات ها بازی کنی.
    این هم فایل شبیه ساز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای تغییر قدرت بات ها هم می تونی از این کد استفاده کنی: Bot_difficulty 0 که جای صفر که کمترین قدرت هستش می تونی 0 تا 9 رو قرار بدی، بعضی ها فکر می کنن بین 3 تا 9 فرقی نیست ولی ما که بازی کردیم فهمیدیم خیلی فرق هست. بهتره اول با لول 0 شروع کنی.
    برای اینکه بتونی تک به پنج یا بیشتر بازی کنی باید از دو کد زیر هم استفاده کنی:
    1. mp_autoteambalance (شاید تو تایپش اشتباه کرده باشم) این کد برای اینه که بین دو تیم تعادل برقرار باشه و نمی ذاره تفاوت تعداد از دو یا سه بیشتر بشه که برای غیر فعال شدنش باید مقدارش رو صفر کنی.
    2. mp_limititem این کد هم اون مقدار تفاوت بین دو تیم رو مشخص می کنه که بهتره 10 یا 20 باشه.

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

باید لول بات رو بالا ببری. از کد "bot_difficulty" استفاده کن و اون روی 3بذار ببینم می تونی 3تاشون رو بزنی.

---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

من آنلاین بازی نمی کنم ولی حرف شما کاملاً صادقه و باید حتماً هماهنگی و پشتیبانی تو بازی وجود داشته. کانتر اصلش استراتژی گروهی هستش و من معنی سروری رو که هر کسی برای خودش بازی کنه رو واقعاً نمی فهمم
    درضمن یادآوری کنه اسنایپر اگه واقعاً اسنایپر باشه نیازی به کاور کسی دیگه نداره مگر اینکه تو راش مستقیمش بیشتر از دو نفر بیان و نتونه خودش رو بکشه کنار. در این حالت هم اسنایپر حرفه ای یک یا دو نفر رو راحت میندازه و بعد به Fu میره.
    كانتر من ٤ تا لول داره و من با expert ‎ بازي ميكنم و باتها تو درگيري ها قوين ولي نسبت به پلير واقعي خيلي كمتر كمپ ميكنن(به استثنا بمب كه هم ترور هم سيتي كمپ سنگين ميان روش) و جاهايي كه كمپ ميكنن هم تكراريه ولي در واقعيت حركتهايي ميبينم كه شاخ در ميارم مثلا يه بار چنتا پلير سيتي تو نقشه de_dust2 با يه سرعتي هجوم مياوردن به بيس ترور كه همه ترورها شوكه ميشدن و سه سوت نفله و چند بار اين حركتو زدن تا تونستيم جمشون كنيم و از اين شوكها زياده .بازم كدي كه گفتي ميزنم اميدوارم باتها هم كمپر بشن تا بازي آنلاين بهتر شبيه سازي شه.و وقتي سيتي احمق از b رد ميشه و اعلام ميشه بمب گذاشتن برنگرده باز b رو چك كنه كه حرص در آوره به شدت و وقتي ٥٠ تا مسلسل جلوش افتاده با كلت نره جلو و هزاران سوتي ديگه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد اسنايپ موافقم كه هر كسي نبايد دستش بگيره ولي من بارها اسنايپر رو با كلت از نزديك زدم و هميشه وقتي ميبينم اسنايپر خودي درگير شده حتي فاصله خيلي زياد باشه ميام تو خطش تا طرفهاي مقابل تمركزشون بهم بريزه. ولي هميشه اين مشكلو داشتم كه تو فاصله نزديك خيلي ضعيف كار ميكنم شايد به خاطر اينكه حساسيت ماوس رو پايين ميارم .حساسيت رو روي چند ميزاري؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه djnima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    in the CLUB

پيش فرض

نوشته شده توسط doctorcomedian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای ساخت بات باید شبیه سازش روی کانترت باشه، بعضی کانترها این شبیه ساز رو به طور پیش فرض دارند. توی بازی کلید "~" رو بزن، عد توی منوی باز شده تایپ کن: "Bot_add_ct" اگه این کد وجود داشته باشه و کار کنه یعنی شبیه ساز داری و یه بات به ct اضافه می شه، برای اضافه کردن بات به ترور هم از کد "Bot_add_t" استفاده میشه. اگر هم نداری فایل زیر رو که بهترین شبیه ساز هست رو دانلود کن و بریز تو پوشه کانتر بعد از ادد کردن بات برای اولین بار در هر مپ، مپ آنالیز میشه و بعد از یک رستارت کلی می تونی با بات ها بازی کنی.
    این هم فایل شبیه ساز:
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داداش مرسی از توضیحاتت ولی لینک خرابه

داره خودمونی میشه ArYaNaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    میخواستم بدونم چطور میشه یک سرور آنلاین رو راه اندازی کرد که فقط کسایی که من میخوام بیان تو هاستم ؟!
    یعنی برم یک سرور VPS بخرم و بعد کاری کنم که سرور کانتر بصورت 24 ساعته ساخته بشه ؟!
    با تشکر

در آغاز فعالیت Persian-GAme's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعد از مدتي سرور پرشين گيم با همكاري با شركت بزرگ آسياتك بازگشت

اميدواريم لحظات خوبي را در گيم سرور هاي آسياتك- پرشين گيم براي دوستداران گيم در ايران فراهم كنيم.

در ضمن به زودي گيم سرور هاي ديگر نيز ران خواهد شد.

فعلا ٢ بازي cs1.6 و cs:Source ران ميباشد:

10.8.101.18:27015 AsiATecH.Ir | Public Server-----› كانتر ١.٦
    10.8.101.18:27017
    AsiATecH.Ir | Zombie Server

10.8.101.18:27000 AsiATecH.Ir | Public Server (Soruce

در آغاز فعالیت Persian-GAme's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    میخواستم بدونم چطور میشه یک سرور آنلاین رو راه اندازی کرد که فقط کسایی که من میخوام بیان تو هاستم ؟!
    یعنی برم یک سرور VPS بخرم و بعد کاری کنم که سرور کانتر بصورت 24 ساعته ساخته بشه ؟!
    با تشکر
    اين كار شدني هست ولي از اونجايي كه پينگ در بازي كانتر مهمه بايد وي پي اس در ايران بگيرين.كه يه مقدار گرونه در ضمن بايد بلد باشين رانش كنيد.

سرور پرشين گيم-آسياتك هم سرور كانتر ٢٤ ساعته خصوصي برا شما ميتونه بسازه كه با دوستاتون هر وقت خواستين بازي كنين. با قيمت پايين تر و هم وي پي اس در ايران كه خودتون ران كنيد البته كمي گرون تر ميشه.

با تشكر تيم پرشين گيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه smjhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعد از مدتي سرور پرشين گيم با همكاري با شركت بزرگ آسياتك بازگشت

اميدواريم لحظات خوبي را در گيم سرور هاي آسياتك- پرشين گيم براي دوستداران گيم در ايران فراهم كنيم.

در ضمن به زودي گيم سرور هاي ديگر نيز ران خواهد شد.

فعلا ٢ بازي cs1.6 و cs:Source ران ميباشد:

10.8.101.18:27015 AsiATecH.Ir | Public Server-----› كانتر ١.٦
    10.8.101.18:27017
    AsiATecH.Ir | Zombie Server

10.8.101.18:27000 AsiATecH.Ir | Public Server (Soruce

چه زود راه افتاد آخر تابستون
    فکر کنم اگه بجای زامبی aim-awp میگذاشتین بیشتر پلیرها راضی بودن

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چی کار کنم هر کاری میکنم آی پی هایی که وارد میکنم اد نمیشه

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

راستی دوستان کانتر باز یه توضیحی میدن که حساسیت موس و رنگ نشانه گیر رو چی بذاریم بهتره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی دوستان کانتر باز یه توضیحی میدن که حساسیت موس و رنگ نشانه گیر رو چی بذاریم بهتره؟
    كاملا به خودت بستگي داره ولي من حساسيت رو روي 3 ميزارم با رنگ آبي

ولي خيلي به موست بستگي داره ولي مسلما هرچي به سرعت بالاتر عادت كني به سودته چون تو در گيريهاي نزديك خيلي مهمه كه سريع طرفو بزني مثلا داري از كنارش رد ميشي و خيلي بايد موس رو بچرخوني كه تا اون موقع نفله ميشي به دست دشمن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •