سایت ها با توجه به تعداد یوزرهاشون و همچنین کیفیت ارتباط ،پهنای باند متفاوتی ارائه میدن و به علت سوییچ مودم یا گوشی بر روی سایر BTS ها پهنای باند و انتن دهی میتونه تغییر کنه.
سایت ها با توجه به تعداد یوزرهاشون و همچنین کیفیت ارتباط ،پهنای باند متفاوتی ارائه میدن و به علت سوییچ مودم یا گوشی بر روی سایر BTS ها پهنای باند و انتن دهی میتونه تغییر کنه.
Last edited by ahwazp30; 31-08-2017 at 14:01.
ممنونم
راهی نیست که بتونم از اون دکلی که سیگنالش ضعیف تر بود اینترنت بگیرم ؟
من تازگی یه بسته 1 ماهه شبانه نامحدود همراه اول خریدم اگر درخواست تعویض سیم کارت به یو سیم بدم این بسته فعلی باطل نمیشه؟ چون تازه چند روزش رفته و بیشترش مونده
به طور کلی گوشی یا مودم در حالت عادی به دکلی که توی اون باند یا فرکانس سیگنال قوی تری داره وصل میشه و گاها بنا به دلایل خاصی برای لحظه یا مدتی به سایر bts ها سوییچ میشه، قبلا نرم افزارهایی بود که دکل رو خودت انتخاب میکردی و گوشی فقط به همون وصل میشد ولی الان از سرنوشت اون نرم افزارها خبر ندارم و مطمئن هم نیستم که در فرکانس های 3g و 4g کارایی داشته باشند .توی گوگل سرچ کنید شاید نرم افزاری برای این کار پیدا بشه ولی احتمالش کم هست.
دوست عزیز محدود شدی دنبال نخود سیاه دارن می فرستنت اینا... بعد فرکانس 1800 و بالاتر مگه ممکنه از دکل دیگه بگیره ؟؟؟؟
مگه نسل 2 هست !!!اون که از دکل دیگه میگیره باند 900 هست و نسل 2
اون دوستمون هم اشتباه میگه
وقتی چیزی نمیدونید لطفا بیخودی اظهار نظر نکنید .این طرز حرف زدن شما هم اصلا صحیح نیست .اینجا فرومه نه چاله میدون .من اونقدر بیکار نیستم که بخام کسی رو دنبال نخود سیاه بفرستم شما هم بهتره معلوماتت رو ببری بالا .
ضمنا ربطی به فرکانس نداره وقتی یه دکل با سیگنال قویتر راه اندازی بشه یا از کار بیافته اتوماتیک به دکل دیگر وصل میشه.و اون چیزی که شما داری میگی برای حالت عادی هست .
Last edited by ahwazp30; 31-08-2017 at 19:03.
تست در ساعات اوج شلوغی
باند 3 :
محتوای مخفی: speedtest
باند 7 :
محتوای مخفی: speedtest
دوست خوبم نوع مودمی که استفاده می کنید چی هست؟
آنتن دهی خوبی داره؟
با ایرانسل هم همین سرعت رو دارید؟
Last edited by B-Prot; 01-09-2017 at 10:00.
مودم E3372
بله این مودم فوق العادس
ایرانسل اینجا انتن دهی خوبی نداره و سرعت 5 تا 15 مگابیت هست.
سلام. منم دیروز کدپستی رو فرستادم. انقدر مسیج میداد که خسته شده بودم.
میشه بپرسم از طریق پست چند روزه سیمکارت رو براتون فرستادن؟ دیگه با این روش نیازی نبود که برید دفاتر خدماتی؟
و اینکه شما از سرعت 4جی راضی هستین یا مثل بقیه به مشکل خوردین؟
ممنون
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)