چرا حرف از بیکیفتی میزنین؟
مخابرات که کیفیتش عالی هست کجای دنیا دیدین سرویس 128 رو فیک رو 8 ببینده؟
فکر میکنید تا الان چند نفر جمع آوری کردن از مخابرات؟
چرا حرف از بیکیفتی میزنین؟
مخابرات که کیفیتش عالی هست کجای دنیا دیدین سرویس 128 رو فیک رو 8 ببینده؟
فکر میکنید تا الان چند نفر جمع آوری کردن از مخابرات؟
سلام دوستان.
امروز مهلت سرویسم تموم شد. خواستم بپرسم درحال حاضر به نظر شما ارزشش رو داره من سرویس 128 رو الان دوباره تمدید کنم? اگر پیشنهاد دیگه دارید بگید . ممنون میشم.
اگر 128 چه محدود چه نامحدود بگیری 8 هست به غیر از سرویس های 6ماهه و 1 ساله
128 شش ماهه سرعتش 50 هست
به نظر من یا تا فردا صبر کن یا اینکه تخلیه کن فایده ای نداره
فعلا که زیر 8 کیلوبایته با این وضعیت پینگ
البته پینگش بهتر شده ولی بازم هر 20 تا یه بار یه تایم اوت میده
کلا یه هفته است که خاطرات دیال آپ واسمون زنده شده
سلام دوست عزيز در حال حاضر چه شركتي رو پيشنهاد مي كني؟ يه جاي مناسب براي دانلودرها
چون که ما از مخابرات نامحدود گرفته بودیم و ماهی 70 گیگ میگرفتیم با این سرعت هیچ شرکتی اینطوری نمکنه
شاتل نامحدود 128 تا 25 گیگ سرعت بالای 100 ماهی 30تومن که 256 و یا بالاتر خیلی گرون هستن
آسیاتک گه نامحدودش بدرد نمیخوره چون پایین تر از سرعت اسمی بسته
فقط میمونه نوین نت یا همون های وب سرویس 1مگ پهنای باند کاملا باز هست شبانه هم فکر کنم بیشتر از سرعت اسمی میده ولی یهخورده گرونه و سرویس زیر 1مگ رو 4مگ آپ میشن و شبانشون هم فکر نکنم زیر 150 بیاد فقط ساعات رایگانش 3 ساعت فکر کنم باش
نامحدودشم خیلی گرونه با سرعت اسمی
نامحدود میخوای برو شاتل
محدود میخوای برو های وب های وب
باید خودت رو در نظر بگیری ماهی چقدر دانلود میکنی
قیمت این شرکتا با مخابرات در حجمی فرق زیادی نداره وکیفیتشون هم خیلی بهتره
من3گیگ مونده تموم کنم میپرم میرم
Last edited by hossein 1994; 10-08-2013 at 10:37.
سرعتش كم اينجوري داغون بود الان قطعي 20 دقيقه اي هم بهش اضافه شد.عجب گيري كرديم![]()
معذرت خواهی چه فایده ای داره دوست عزیز؟ عوضش شما هم یک هفته مارو سرکار گذاشتی دیگه!
واسه اینکه از ته دل ببخشیمت اگه یوزر و پسور پنل مدیریت ُ بدی تا ما هم یکم دید بزنیم کلی بهمون حال دادی![]()
نحوه کلاهبرداری نوین مخابرات هم دست کمی از بقیه نداره
سری اول اومدن به کاربرا سرویس 16مگ دادن ملت ریختن توش، کردنش 12مگ ملت بیشتر اومدن، بعدش کردنش 3مگ حالا که تا میتونستن یوزر جمع کردن سرعتارو اینطوری کردن
کوچیکو بزرگ نداره این جامعه با دزدی و کلاهبرداری تا اینجا رسیده نباید انتظار انسانیت داشت
دوستان با دادن این پیام مشکل حل نمیشه فقط باید یه راهی پیدا کنیم یا اینکه وقتی سرویس مون تموم شد از مخابرات بریم یا اینکه شارژ نکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)