تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 831 از 1805 اولاول ... 3317317818218278288298308318328338348358418819311331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,301 به 8,310 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان مدتهاست که یه عده ای(بخش کمی) از مشتریهای مخابرات میان اینجا و مشکلاتشون رو میگن. هیچ چیزی بهتر نشده که هر روز هم داره بدتر میشه. من طرحم برنزیه و چندین شبه سرعتم زیر 10کیلوبایت هست.
    این طرز پاسخ دادن به مشتری ها تو این فروم اصلا درست نیست و کاملا یک حرکت پوپولیستی هست. مشابهش رئیس جمهور قبل. اقتصاد رو به اون وضع کشید بعد پا میشد میرفت تو روستاها میگفت پدر مشکلت چیه؟ پنجاه تومن بدید بهش، مادر مشکلت چیه پنجاه تومن بدید بهش.
    الان هم وضع همینه. ایشون اومدن اینجا و هی میگن شماره تون رو بدید بررسی کنیم. در بعضی موارد اونقدر اعتراض کردن که مجبور شدن مشکل او فرد خاص رو رفع کنند. اما اغلب مشکلات رفع نشده. همونطور که رئیس جمهور یک کشور باید با مدیریتش وضعیت اقتصادی یک جامعه رو بهبود بده و نه اینکه پا شه بره در حرکات نمایشی به یه عده بگه مشکلت چیه، رئیس مخابرات هم باید با مدیریتش امور مربوط به مشترکین رو سر و سامون بده نه اینکه هی به چند نفر بگه شماره بدین درست کنم. این همه کاربر دیگه ای که هستن و به این فروم نیومدن تا حالا چی؟
    ختم کلام اینکه اگه تا خود قیامت هم بیاید اینجا مشکلاتتون رو بگید هیچ تغییر مثبتی بوجود نمیاد.
    یه دوستانی هم هستند که از حروم خوری و غش در معامله و ... میگن. دوستان عزیز اون دوره ای که مال حلال خوردن و ترسیدن از آتش جهنم و این چیزها وجود داشت گذشته، الان دور دور پیدا کردن راه برای هر چه بیشتر پر کردن جیب خود با پایمال کردن حق دیگرانه.
    لایک..

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

2. این کاربر از 13261 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقت بخیر دوستان .
    یک ساعته دارم از صفحه ی 810 تا به اینجا رو میخونم .

جدا از هر گونه مشکل و کمبود ها بعضی از دوستان که مشکلی همانند من رو دارند متن پست های ارسالی شون برای آقای م.ج زیاد جالب نبود.
    این اقا فقط کارش مربوط به ADSL نیستش که . کلی کار زیر مجموعه ایی دیگه هم هست که مربوط به ایشون هست .

از آخر میبینید اصلا رفت و دیگه هم اینجا نیومد . بعد فقط مجبورید حضوری برید پیشش . اونم با هزار یک دنگ و فنگ . آخه اینطور که من دیدم خیلی بی احترامی ها بهش کردید . البته به روی خودش نیاورد .
    در کل حرف من اینه .
    من هم یکی مثل خودتون . همین مشکلات رو دارم . همین طرز فکر ها رو دارم ولی :
    به جای اینکه بشینید و این توهین ها رو بکنید یه ذره همت به خزج میدادید و همون طور که بارها اعلام کردم کسانی که داوطلب هستند بیان جمع بشیم یه گروه ضربت تشکیل بدیم بریم واسه به زیز کشیدن مخابرات و گرفتن حقمون .
    ولی کی گوش کرد ؟ بیشتری ها رفتند تو سولاخی و انگار نه انگار .
    چند بار تک و تنها رفتم مخابرات . شورای شهر و .... ولی چون تک و تنها بودم اصلا تحویلم نگرفتند .
    امید دیدم صدات در نمیاد 1 ساعته دی بگو داری پست میخونی حریف نمیشدی

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاملا موافقم باید با ایشون تا جای ممکن محترمانه صحبت کرد خداییش منم که بعضی از پستا رو میخوندم خجالت میکشیدم نباید بهانه دست ایشون بدیم وناراحتشون کنیم ایشون وظیفشون این نیست که بیان تو این تایپیک وبه صحبتای ما گوش بدن شما حسابشو بکن چه قدر ادم پاچه خواری ایشون رو میکنن و بهشون احترام میزارن اون وقت میان اینجا ما باهاشون اینطوری صحبت میکنیم درسته اعصابا خورده یکیش خودم ولی خوب دیگه نباید از حدش گذشت البته من خودم یه چند بار از کوره در رفتم بد جور که مدبران زحمت کشیدن در جا پستامو پاک کردن دستشونم درد نکنه اقای ملک جعفریان زحمت کشیدن دستشونم درد نکنه و ...
    چی گفتم ها یه لحظه جوگیر شدم
    اخی میخای ی چیزیم دستی بهش بدیم!
    توروخدا تعارف نکنین !بعدش در بین این همه ادم فقط 2نفر هستن ککه اومدن گفتن ....... !دقت کردین ؟!منظورم اینه که حتی یک نفر هم نباید از اینا جانب داری کنه!!
    بعدش واقعا فک کردین الان خودش هست که میاد شب اول برای جلب اعتماد خودش اومد ولی شب های دیگر نه !از لهن صحبت و برخورد کاملا مشخصه!
    دوستان حیف
    Last edited by amin1374; 01-12-2013 at 10:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

به جای این کارا بگید اینترنت نامحدود راه بندازن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان اگه کسی میدونه اون ای پی رو بهم بگه یه چیزی رو چک کنم ببینم واقعا همینطوره؟؟؟چند شماره اولش
    دوباره ریزکارکردهای ساعات رایگان رو زده داخل ستون دانلود محاسبه شده خدا میدونه دوباره چه فیلمی دارن در میارن
    Last edited by shoojats; 01-12-2013 at 08:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان. بالاخره بعد از 4 شب دیشب فکر کنم اون ای پی مال من شد و تونستم 1700 مگ دانلود کنم. ولی دانلود رو تو قسمت محاسبه شده زده.میترسم کلکی تو کار باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

هر چند بعید می دونم فایده ای داشته باشه اما از صفحه حسابتون هر روز یه عکس بگیرید و آمارش رو داشته باشید که اینا حروم خوری به دهنشون مزه کزده . هر وقت کم میارن راحت چند گیگ کم می کنن از حساب ها . دیگه چند مگ که هیچکس هم نمی فهمه !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سوره مطففین

بسم الله الرحمن الرحیم . ویل للمطففین الذین اذا اکتالوا علی الناس یستوفون . و اذا کالو هم او وزنو هم یخسرون . الا یظن اولئک انهم مبعوثون . لیوم عظیم . یوم یقوم الناس لرب العالمین.

ترجمه: وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل می گیرند کاملاً حق خود را استیفاء می کنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم می دهند در پیمانه و وزن کمتر می دهند . آیا آنها عقیده ندارند که بعد از مرگ زنده خواهند شدو به روز بزرگ رستاخیز ایمان ندارند . روزی که تمام مردم در پیشگاه خداوند برای تعیین سرنوشت خود می ایستند، دنباله این سوره شریفه درباره کسانی است که ایمان ندارند و عذابی است که در انتظار آنها است .
    Last edited by sajjadp2; 01-12-2013 at 10:28.

10. 9 کاربر از sajjadp2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه P.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من و یکی از دوستانم با هم طرح برداشتیم . دیروز صبح شماره مدیر عامل رو بهش دادم گفتم اس ام اس بده ببین پیگیری میشه یا نه ( همون داستان تاریخ انقضاء ) و الان بهم گفت دیشب نزدیک های ساعت 12 از همون شماره موبایل مدیر عامل باهاش تماس گرفته اما چون خواب بوده و گوشیش هم روی سایلنت بوده متوجه تماس نشده . دیشب هم که ایشون همین جا که پرسیدم جوابم رو نداد اما در کل مثل اینکه پیگیری شده و متوجه نشدیم . در هر صورت بدی ها رو گفتیم این خوبی رو هم بگیم . ممنون بابت تماس و پیگیری هرچند ما از پیگیری ناامید شدیم و خودمون ته و توش رو دیروز بعدظهر در آوردیم اما به هرحال گفتیم که نگید نگفتیم آقای جعفریان . ممنون و پوزش بابت اینکه متوجه تماس شما نشدیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

وقت بخیر دوستان .
    یک ساعته دارم از صفحه ی 810 تا به اینجا رو میخونم .

جدا از هر گونه مشکل و کمبود ها بعضی از دوستان که مشکلی همانند من رو دارند متن پست های ارسالی شون برای آقای م.ج زیاد جالب نبود.
    این اقا فقط کارش مربوط به ADSL نیستش که بخواد اختصاصی هر مشکلی هست رفع کنه . کلی کار زیر مجموعه ایی دیگه هم هست که مربوط به ایشون هست . که شاید مهم تر هم باشه واسشون .

از آخر میبینید اصلا رفت و دیگه هم اینجا نیومد . بعد فقط مجبورید حضوری برید پیشش . اونم با هزار یک دنگ و فنگ . آخه اینطور که من دیدم خیلی بی احترامی ها بهش کردید . البته به روی خودش نیاورد .
    در کل حرف من اینه .
    من هم یکی مثل خودتون . همین مشکلات رو دارم . همین طرز فکر ها رو دارم ولی :
    به جای اینکه بشینید و این توهین ها رو بکنید یه ذره همت به خزج میدادید و همون طور که بارها اعلام کردم کسانی که داوطلب هستند بیان جمع بشیم یه گروه ضربت تشکیل بدیم بریم واسه به زیز کشیدن مخابرات و گرفتن حقمون .
    ولی کی گوش کرد ؟ بیشتری ها رفتند تو سولاخی و انگار نه انگار .
    چند بار تک و تنها رفتم مخابرات . شورای شهر و .... ولی چون تک و تنها بودم اصلا تحویلم نگرفتند .

هر دفعه خواستیم بریم فرداش همه چی درست شد!!!
    این بار هم اعلام آمادگی کنید بلکه درست بشه . من میام ولی بهش میگم سرعت ها باید طبق روال قبل بشه برای همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •