لایک..
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
لایک..
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
امید دیدم صدات در نمیاد 1 ساعته دی بگو داری پست میخونی حریف نمیشدی
اخی میخای ی چیزیم دستی بهش بدیم!
توروخدا تعارف نکنین !بعدش در بین این همه ادم فقط 2نفر هستن ککه اومدن گفتن ....... !دقت کردین ؟!منظورم اینه که حتی یک نفر هم نباید از اینا جانب داری کنه!!
بعدش واقعا فک کردین الان خودش هست که میاد شب اول برای جلب اعتماد خودش اومد ولی شب های دیگر نه !از لهن صحبت و برخورد کاملا مشخصه!
دوستان حیف
Last edited by amin1374; 01-12-2013 at 10:04.
به جای این کارا بگید اینترنت نامحدود راه بندازن
دوستان اگه کسی میدونه اون ای پی رو بهم بگه یه چیزی رو چک کنم ببینم واقعا همینطوره؟؟؟چند شماره اولش
دوباره ریزکارکردهای ساعات رایگان رو زده داخل ستون دانلود محاسبه شده خدا میدونه دوباره چه فیلمی دارن در میارن
Last edited by shoojats; 01-12-2013 at 08:43.
سلام دوستان. بالاخره بعد از 4 شب دیشب فکر کنم اون ای پی مال من شد و تونستم 1700 مگ دانلود کنم. ولی دانلود رو تو قسمت محاسبه شده زده.میترسم کلکی تو کار باشه
![]()
هر چند بعید می دونم فایده ای داشته باشه اما از صفحه حسابتون هر روز یه عکس بگیرید و آمارش رو داشته باشید که اینا حروم خوری به دهنشون مزه کزده . هر وقت کم میارن راحت چند گیگ کم می کنن از حساب ها . دیگه چند مگ که هیچکس هم نمی فهمه !!
سوره مطففین
بسم الله الرحمن الرحیم . ویل للمطففین الذین اذا اکتالوا علی الناس یستوفون . و اذا کالو هم او وزنو هم یخسرون . الا یظن اولئک انهم مبعوثون . لیوم عظیم . یوم یقوم الناس لرب العالمین.
ترجمه: وای به حال کم فروشان آنان که وقتی چیزی را با پیمانه یا وزن از مردم تحویل می گیرند کاملاً حق خود را استیفاء می کنند ولی وقتی چیزی را تحویل مردم می دهند در پیمانه و وزن کمتر می دهند . آیا آنها عقیده ندارند که بعد از مرگ زنده خواهند شدو به روز بزرگ رستاخیز ایمان ندارند . روزی که تمام مردم در پیشگاه خداوند برای تعیین سرنوشت خود می ایستند، دنباله این سوره شریفه درباره کسانی است که ایمان ندارند و عذابی است که در انتظار آنها است .
Last edited by sajjadp2; 01-12-2013 at 10:28.
من و یکی از دوستانم با هم طرح برداشتیم . دیروز صبح شماره مدیر عامل رو بهش دادم گفتم اس ام اس بده ببین پیگیری میشه یا نه ( همون داستان تاریخ انقضاء ) و الان بهم گفت دیشب نزدیک های ساعت 12 از همون شماره موبایل مدیر عامل باهاش تماس گرفته اما چون خواب بوده و گوشیش هم روی سایلنت بوده متوجه تماس نشده . دیشب هم که ایشون همین جا که پرسیدم جوابم رو نداد اما در کل مثل اینکه پیگیری شده و متوجه نشدیم . در هر صورت بدی ها رو گفتیم این خوبی رو هم بگیم . ممنون بابت تماس و پیگیری هرچند ما از پیگیری ناامید شدیم و خودمون ته و توش رو دیروز بعدظهر در آوردیم اما به هرحال گفتیم که نگید نگفتیم آقای جعفریان . ممنون و پوزش بابت اینکه متوجه تماس شما نشدیم
هر دفعه خواستیم بریم فرداش همه چی درست شد!!!
این بار هم اعلام آمادگی کنید بلکه درست بشه . من میام ولی بهش میگم سرعت ها باید طبق روال قبل بشه برای همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)