تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 831 از 1185 اولاول ... 331731781821827828829830831832833834835841881931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,301 به 8,310 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

مگه ورساچه عود وارد شده؟
    اینهایی که نام برید شباهت دارند ولی نمیتونند جایگزین باشند.
    اگر به دنبال رایحه ایی مشابه m7 خب میتونید نمونه ابسولو از این ادکلن رو تهیه کنید. البته همون بو رو نمیده ولی خب فکر کنم بشه روش حساب کرد
    بین m7 و نمونه ابسولو تفاوت هایی وجود داره که بنظرم ابسولو شیرین تر و مدرن تر اومد.
    در مورد نمونه فرش هم اطلاعاتی ندارم
    اولا ممنون از پاسختون.
    ورساچه عود که هنوز نيومده ،با توجه به تعاريف و اطلاعاتي که ازش گفتن و مقايسه با اين 2 عطري که نام بردم منظورم بود.
    اين که ميفرماييد شباهت دارن،ميتونيد بگيد حدودا چقدر؟من خودم ايوانهو رو بو کردم و ميتونم بگم خيلي شبيهه تق هست منتها با پخش بو و موندگاري کمتر،خيلي کمتر.اما مثلا ميشه گفت درتي انگليش واقعا شبيهه توسکانه؟
    و آخر اينکه همونطور که خيلي از دوستان گفتن،ادکلنهاي قيمت بالا و همينطور اونايي که يه کم قديمي شدن،امکان تست نيست يا خيلي سخته.منچطئر ميتونم مطمئن بشم که اگه ام سون بخرم خوشم مياد؟ميشه رايحه اش رو تعريف کنيد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

مگه ورساچه عود وارد شده؟
    اینهایی که نام برید شباهت دارند ولی نمیتونند جایگزین باشند.
    اگر به دنبال رایحه ایی مشابه m7 خب میتونید نمونه ابسولو از این ادکلن رو تهیه کنید. البته همون بو رو نمیده ولی خب فکر کنم بشه روش حساب کرد
    بین m7 و نمونه ابسولو تفاوت هایی وجود داره که بنظرم ابسولو شیرین تر و مدرن تر اومد.
    در مورد نمونه فرش هم اطلاعاتی ندارم
    اولا ممنون از پاسختون.
    ورساچه عود که هنوز نيومده ،با توجه به تعاريف و اطلاعاتي که ازش گفتن و مقايسه با اين 2 عطري که نام بردم منظورم بود.
    اين که ميفرماييد شباهت دارن،ميتونيد بگيد حدودا چقدر؟من خودم ايوانهو رو بو کردم و ميتونم بگم خيلي شبيهه تق هست منتها با پخش بو و موندگاري کمتر،خيلي کمتر.اما مثلا ميشه گفت درتي انگليش واقعا شبيهه توسکانه؟
    و آخر اينکه همونطور که خيلي از دوستان گفتن،ادکلنهاي قيمت بالا و همينطور اونايي که يه کم قديمي شدن،امکان تست نيست يا خيلي سخته.منچطئر ميتونم مطمئن بشم که اگه ام سون بخرم خوشم مياد؟ميشه رايحه اش رو تعريف کنيد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ما که قسمت نشد M7 شیشه قدیم رو تست کنیم. ولی امروز M7 Oud Absolu رو هم تست کردم. این عطر برای من خیلی شیرینه. ( البته نه مثه دیور هوم اینتس که دل آدمو بزنه ) ولی فروشنده هم می گفت که بوش شبیه M7 قدیم نیست و خودشم اون قبلیه رو بیشتر قبول داشت. ولی پخش بو و موندگاریش عالی بود. کار سنگینیه کلا" . قیمتش 293 ! [/QUOTE]

اگه شيرين باشه که منم دوست ندارم.من ديور هم اينتنس رو داشتم،اوايل خيلي دوست داشتم بوشو اما بعد يه مدت دلمو زد و دادم رفت،با آرماني کد،لانويت ل هم،گوچي گيلتي،هي وود و ... هم همين مشکل رو داشتم و ردشون کردم رفت.
    Last edited by h_las; 02-02-2013 at 14:58.

4. این کاربر از h_las بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امروز لانویی پرفیوم رو تست کردم . جالب بود ، وقتی رو دستم تست کردم ، اول خوشم نیومد از بوش. یه چند دقیقه ای گذشت ، حس کردم هر چی می گذره بوش صابونی میشه که بازم دوست نداشتم.
    لانویی پرفیوم بوی صابونی داره !!!!!!!!!!؟ عجب !
    -----------------------------------------------------------------------------
    جالبه فصل سرد داره تموم میشه دوستان تازه زدن تو کار m7 - بوهای گرم و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

جالبه فصل سرد داره تموم میشه دوستان تازه زدن تو کار m7 - بوهای گرم و ...[/QUOTE]

خب از نظر شما اشکال داره.
    جالبه فصل سرماست دوستان دنباله عطره خنکن-اسي مياکي بلو ....

7. این کاربر از h_las بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من خودم راکی رو بهتر میدونم

محمد خان سیلور ویند وود رو هم تست کن. چون به نظرم اون خیلی بهتر هست و همچنین موندگاری بهتری هم نسبت به راکی داره
    امروز He Wood Silver Wind رو تست کردم. اون حس کلاسیک بودن و بوی غالب چوب Rocky Mountain رو نداره ، ولی رایحه ای شامه نواز ، ملایم و مدرن تری نسبت به Rocky Mountain داره. مخصوصا" هر چقدر که از زمان اسپری کردن می گذشت ، ملایم تر هم میشد. بویی که الان با گذشت چند ساعت مونده ، یه بوی ملایم و شیرین هست که برا وانیله اگه اشتباه نکنم. موندگاریشم خیلی خوبه ، پخش بوشم متوسط به پایین. در کل کار خوبیه!

9. 4 کاربر از hadinba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جالبه فصل سرماست دوستان دنباله عطره خنکن-اسي مياکي بلو ....
    الان که نخواستم خنک بخرم 1 ماه دیگه میخرم !
    ولی الان دیگه ادکلن گرم خریدن اشتباه چون فصل سرد داره تموم میشه !
    حالا شما دوست داری برو هر چی ادکلنه گرمه بخر !

11. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لانویی پرفیوم بوی صابونی داره !!!!!!!!!!؟ عجب !
    جالبه فصل سرد داره تموم میشه دوستان تازه زدن تو کار m7 - بوهای گرم و ...
    گفتم من این طوری حس کردم . نگفتم که 100% بوی صابونی داره! در ضمن ، اینجا تو شمال کار و بار هوا مشخص نیست ، شاید تو خرداد هم هوا سرد شه! کلا" آفتاب بیاد هوا داغ می کنه ، بارون بزنه یخ میشه!

13. 2 کاربر از hadinba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

الان که نخواستم خنک بخرم 1 ماه دیگه میخرم !
    ولی الان دیگه ادکلن گرم خریدن اشتباه چون فصل سرد داره تموم میشه !
    حالا شما دوست داری برو هر چی ادکلنه گرمه بخر !
    من به نظرم اين مسخره کردن مياد،منظورم خط آخر.به هر حال...

15. این کاربر از h_las بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من به نظرم اين مسخره کردن مياد،منظورم خط آخر.به هر حال...
    نه عزیز من کسی رو مسخره نکردم
    هر کی هر چی دوست داره میخره
    فقط برام جالب اومد همین !
    --------------------------------------------------------------------
    مروز He Wood Silver Wind رو تست کردم. اون حس کلاسیک بودن و بوی غالب چوب Rocky Mountain رو نداره ، ولی رایحه ای شامه نواز ، ملایم و مدرن تری نسبت به Rocky Mountain داره. مخصوصا" هر چقدر که از زمان اسپری کردن می گذشت ، ملایم تر هم میشد. بویی که الان با گذشت چند ساعت مونده ، یه بوی ملایم و شیرین هست که برا وانیله اگه اشتباه نکنم. موندگاریشم خیلی خوبه ، پخش بوشم متوسط به پایین. در کل کار خوبیه!
    پس به نظر شما هم این از راکی بهتره ؟ کدوم خنک تره ؟

17. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •