آقا من قبلا تا 3900 همین حدودا بودم
ولی عکس ندارم
ولی نمی دونم چرا 4000 نمی شد!!!!!!!!
آقا من قبلا تا 3900 همین حدودا بودم
ولی عکس ندارم
ولی نمی دونم چرا 4000 نمی شد!!!!!!!!
هاا والوووو ... ما شیرازیاا همش در حال پیشرفتو ترقی هستیم کاکوووو
-------------
ما بچه های شیراز قرار شد همگی حمله کنیم تنظیمات مقررات رو روو سرشون خراب کنیم اما آخرش هیچکدوممون حاضر نشدیم از خواب صبمون بزنیم بریم![]()
Last edited by arashsard; 25-07-2013 at 01:05.
انقدر زنگ زدم بهشون و دعوا کردم که بالاخره محدوددیت سرعت تک لینک خارجی رو برداشتند(قبلا باید 6 تا لینک همزمان میاشتم تا این سرعت رو پر میکرد)اینم همین الان دانلود از یه سایت
![]()
احتمالا به یارو گفتی اگر محدوددیت سرعت تک لینک خارجی رو بر ندورید میبرمت قلغــــه
.بنده خدا جفت کرده(فهمیده بچه های قزوین خطرناکن) فوری برات درست کرده!!
اینم از سرعت شبانه مبین نت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا چیزی بهش نگفتم .فقط بهش گفتم اگه همین الان سرعت شبانم درسن نشه فردا میام مخابرات دادو بیداد میکنم با اینا باید همینجوری برخورد کرد.مهدی جان شما هم اگه همینجوری با اسیاتک رفتار میکردی مگه جرعت میکردن بهت اینترنت بنجول بدن![]()
![]()
بزرگوار از این حرفت تحت تاثیر قرار گرفت
ببین مسئله اینه که شما داری اشتراک 1به1 میگیری و هر خرابی که به بار بیاد میتونی صدات رو بالا ببری!!
و گرنه اگر اشتراکت مثل ما 1به50 بود اول یه برخورد فیزیکی باهات میکردن
و بعدش با اردنگی مینداختنت بیرون!![]()
اخه این اسیاتک از سرعت قانونی هم که بهتون کمتر سرعت میدادمن تقریبا قبل عید 1 مگ نامحدود برنزی داشتم سرعتم زیر 100 میومد زابراهشون میکردم وقتو بی وقت زنگ میزدم میگفتم سرعتم کم شده تا درست نمیشد قطع نمیکردم اونا میگفتن چون سرویستون شیر شدست تازه بایست از اینم کمتر باشه اما من گوشم بدهکار نبود و فرداش رفتم بدون هیچ چون و چرا با قاطعیت تمام رفتم نمایندگیش خطمو 1 روزه جمع کردم
![]()
خب خسته نباشی...همین کاری که تو باهاشون کردی منم کردم دیگه![]()
اولش همچین گفتی:
من فکر کردم که سرعتت تا 200 رفت!!وقتو بی وقت زنگ میزدم میگفتم سرعتم کم شده تا درست نمیشدقطع نمیکردم
اینم برای اینکه اسپم نشه:
![]()
اگه میومدی قزوین معنی نت خوب رو میفهمیدی .اینجا کارمندای مخابرات انقدر قانونمدار هستند که نگو و نپرس .اگه یه شرکتی بهت سرعت کمتر بده پدرشو درمیارن تازه اداره تنظیم مقررات شمال غرب هم 2 تا کوچه ازمون بالاتره هر وقت بخوام شکایت کنم حضوری میرم![]()
اونجوری که سرعتم ساعت 1 وارفت گفتم دیگه 100 درصد شبانه مزخرف میشه، خاموش کردم ولی الان دیدم که ای دل غافلسرعت تک لینک به 100 هم میرسه
زدم دانلود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)