تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 831 از 1298 اولاول ... 331731781821827828829830831832833834835841881931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,301 به 8,310 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود بر شما ...
    به حرف های بی ارزش پشتیبانی توجه نکنید... بنده هم سه هفته است مشکل شما را دارم هر چند ثانیه یا هر ساعت سرویس و حتی تلفن به طور کل قطع میشود ...
    متاسفم از نظر شما
    جواب این دوستمون کاملا واضحه

Sent from my HTC One

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

متاسفم از نظر شما
    جواب این دوستمون کاملا واضحه

Sent from my HTC One
    آقای توسلی منظور من از پشتیبانی شما به شخصه نبودید پس دلیلی نداره تاسف بخورید و به دل بگیرید سطح پایین بودن کیفیت پشتیبانی مخابرات یک واقعیت است...
    جای خوشحالی و امیدواری که افراد با تجربه ایی مثل شما هنوز در پشتیبانی وجود دارند.

3. 3 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقای توسلی قبول کنید که پشتبانی مخابرات واقعا افتضاح هست وقتی هم گفته میشه پشتبانی کل مجموعه هست حالا شاید یه چند تایی هم باشن که باسواد باشن ولی دیگه توی این همه ادم گم میشن ضمنا چون سیستم خراب هست کاری از دست همون چند که باسواد هم هستن بر نمیاد
    یکی مشکل بی برنامه و افتضاح بودن پشتیبانی هست یه مورد بدتر اینکه این خانم هایی که توی پشتیبانی هستن اکثرشون سواد این کار رو ندارن یعنی یه مورد فنی (تازه نه خیلی فنی و پیچیده) ازشون بپرسی هنگ میکنن
    حداقل مخابرات یه کلاس برا اینا بزاره و سطح علمیشون رو توی این زمینه بالا ببره گاهی اوقات حرفایی میزنن که هیچ ربطی به مشکل مورد نظر نداره
    البته چند بار تا حالا شبا زنگ زدم اقا جواب داده که بار فنیش خیلی خوب بوده ولی کار خاصی از دستش بر نیومده که بر میگرده به همون مورد اول که سیستم پشتیانی هم بی برنامه و افتضاح هست و یه ادم فنی هم کاری از دستش بر نمیاد
    موفق باشی

5. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

توی پشتیبانیه مخابرات که خانم ها اصلا هیچ دانش فنی ای ندارن و بهم ثابت شدست اقایون هم فقط بعضی موارد از نظر فنی خوبن اما خب در کل میانگین بگیریم میبینیم که پشتیبانی ضعیف هست و به قول دوستان منظور یه نفر نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان ببینید من کار ندارم که خانوم یا آقا تو پشتیبانی چیکار میکنند اصلا هم.از مخابرات طرفداری نمیکنم چون قبلا هم گفتم من عمرا تو قسمت پشتیبانی مخابرات بمونم ولی افرادی که اونجا هستن از لحاظ درسی که مهم نیست چون حداقل لیسانس را دیگه همه دارند ولی از لحاظ عملی واقعا عالی هستند،البته حرف شما درسته که خانوم ها دانش کمتری دارند چون از لحاظ عملی کمتر کار کردند.
    نمیخوام تعریفی از خودم باشه،من تو آقایون ضعیفتر از همه ولی من که کم کار کردم تو زمینه Adsl حداقل یک سال سابقه تو نصب داشتم تو دو تا از مرکزای پر خرابی و قدیمی اصفهان، که خب من تخصصم این نبود من کارم شبکه های وایرلس بود و برای پر کردن وقتم میرفتم نصب.
    بعدش هم بگم که علت پشتیبانی ضعیف مطمئنا بر میگرده به سیستم ضعیف و بدتر از اون مقدار زمانیه که هر کارشناس پشتیبانی پاسخگویی میکنه.بهتره جبهه گیری نکنید چون مطمئنم شماها هم که اونجا باشید شاید خیلی که بتونید خوب پاسخ بدید 10 روز باشه که اونم بعیده.
    من به نظر همه شما احترام میزارم ولی بهتره قبل از پیش داوری و حتی داوری تو یه زمینه یکم در موردش تحقیق کنیم،بحثم هم فقط تو زمینه پشتیبانی مخابرات نیست،تو هر زمینه ای باید اینجوری باشه
    ببخشید سرتون را درد آوردم

Sent from my HTC One

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته تجربه ها متفاوته و من تا حالا به مشکل تکنیکی خاصی بر نخوردم که در مورد سوادشون نظر بدم و تجربه‌ای هم از پشتیبانی سایر شرکت‌های ADSL ندارم ولی در مقایسه با پشتیبانی وایمکس ایرانسل که 4 سال بود باهاشون درتماس بودم عرض میکنم، از دید من پشتیبانی مخابرات دست کم دو نقص بزرگ داره. اول این که لحن گفتار و برخورد اپراتورها محترمانه نیست، توی این 6 -7 دفعه ای که باهاشون صحبت کردم تنها یکی از این اپراتورهای خانم بود که خیلی محترمانه جواب میداد. این حس به آدم منتقل میشد که طرف اونجا نشسته تا مشکلت را برطرف کنه دلم میخواست امکان تشکر بود تا از این اپراتور تشکر کنم. اما از اون طرف قبلا هم اینو گفتم اما دوباره میگم، صبح با پشتیبانی صحبت کرده بودم گفته بود شبکه منطقه ما مشکل داره، عصر زنگ زدم میگم پس مشکل منطقه ما حل نشده؟ طرف (آقا بود) میگه مشکل حل شده. میگم پس چرا من وصل نمیشم میگه کانفیگ مودمت پاک شده دوباره کانفیگ کن (این که با شعور آدم بازی کنن از همه بدتره) منم دیدم چرند میگه گفتم باشه دست شما درد نکنه قطع کردم، دوباره زنگ زدم تا با یه اپراتور دیگه صحبت کنم این چک کرده میگه نه مشکل منطقه شما هنوز حل نشده (مشکل قابل درک و تحمله ولی جواب سر بالا نه). اما نقص دوم اینه که یا پشتیبانی پروسه مشخصی برای پیگیری مشکلات نداره یا اگر داره دست کم چنین چیزی به مشترک منتقل نمیشه. مشترک احساس میکنه به حال خودش رها شده تا شاید دست قضا و تقدیر مشکلش را برطرف بکنه درحالی که تو ایرانسل اگر پشتیبان نمیتونست مشکلت را حل بکنه یه درخواست به واحد مربوطه (مالی یا فنی) ارسال میکرد و یه شماره پیگیری میداد. که نیاز نبود هردفعه که با پشتیبانی تماس میگیری قصه حسین کرد را براش تعریف کنی تنها میگفتی نتیجه این درخواست چی شد؟ حتی چندبار که مشکل فنی داشتم از خود بخش فنی باهام تماس گرفتن و پیگیر مساله و حلش شدن. بماند که یه بار نفهمیدن مشکل چیه و اشکال را انداختن گردن مودم که داستانش خارج از حوصله اینجاست.
    خیلی طولانی شد ببخشید.
    Last edited by Mr.Aras; 16-10-2014 at 01:09.

9. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

سلام
    طرح ولایت تا غدیر ثبت نام کرده بودم. تا الان ۵۰۰ مگ مصرف کردم و امدم نتیجه را این جا به اشتراک بگذارم!
    در یک کلام قیمت فریبنده کیفیت فوق افتضاح! سرعت گفتن گویا از ۲ تا ۱۰ (نه) بسته می شه!‌ برای من بیشتر از ۶۰۰ کیلوبایت دانلود نداد! معلوم نیست چقدر اورسل کردن یا تنظیماتشون به چه صورته که پینگ و سرعت بازکردن صفحات افتضاحهْْ!‌ از ای دی اس ال که بری سراغ وایمکس کاهش سرعت را حس می کنی توی این طرح به نظر من کاهش سرعت بازکردن صفحات ۳ برابر افتضاح تر از وایمکس است!
    شبانه هم که نگو سرعت دانلود امده روی ۱۰۰ پینگ رفته روی ۵۰۰ !!
    خبر ندارید برای کنسل کردن این طرح نیاز به مراجعه حضوریه یا چون پیش پرداخته نیاز به مراجعه نیست؟
    اگر همان ۲ مگ (۱.۵ مگ ) را تمدید کنن بازم خوبه نصبت به این طرح با کیفیت افتضاح! واقعا به مرگ گرفتن تا ادم به تب و ابولا راضی بشه!

11. این کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    من طرح ولادت تا ولایت درخواست دادم فعال شد ولی سرعتم بیشتر از 220 نمیره خطم 2 مگ بسته (فیبر نوری) چیکار کنم که سرعت خطم رو افزایش بدن؟ راه حلی هست تا بتونم سرعت بالاتری داشته باشم؟
    Last edited by amir.baran; 16-10-2014 at 10:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من از اردیبهشت تا حالا از طرح ولایت استفاده میکنم ، البته طرح زرین رو هم دارم ، همون اول که ثبت نام کرده بودم با مرکز dslam اصفهان تماس گرفتم و پورت من رو روی 10 مگ بست ، سرعت دانلودم با idm چه در روز چه در شب 1.15 MBps میشه ، دیشب از 2:05 تا 6:50 ، 17.8 GB دانلود کردم .
    مثل اینکه بعضی از دوستان با dslam تماس گرفتن ولی به نتیجه ای نرسیدن ، جدیدا 2020 درخواست افزایش پورت رو میگیره ولی این که روی چند ببندند خدا داند .

سرور داخلی :

سرور خارجی :

Last edited by mrkh47; 16-10-2014 at 18:42.

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    من طرح ولادت تا ولایت درخواست دادم فعال شد ولی سرعتم بیشتر از 220 نمیره خطم 2 مگ بسته (فیبر نوری) چیکار کنم که سرعت خطم رو افزایش بدن؟ راه حلی هست تا بتونم سرعت بالاتری داشته باشم؟
    درود بر شما...
    مراجعه کنید مرکز مخابراتی ردانی درخواست خودتان را به صورت کتی مطرح کنید تا بررسی شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •