مهدی جان ممنون ولی کار نکرد.!!
راستی اینی که من دانلود کردم یه فایل text بود و ریختم تو کیت سرور جایی که اشتباه نکردم؟
مهدی جان ممنون ولی کار نکرد.!!
راستی اینی که من دانلود کردم یه فایل text بود و ریختم تو کیت سرور جایی که اشتباه نکردم؟
یه خبر خیلی عالی:
بالاخره Update رسمی Konami سه شنبه 24 نوامبر منتشر می شه.
منبع و اطلاعات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان مثله اینکه قرار نیست پست بنده تایید بشه؟
اقا بنده گفتم.که من sm patch 2.9 جدید رو دانلود کردمو نصب هم کردم .مشکلی هم ندارم.اما اسم بازیکنا و score board ها برای اعلام نتایج زشتر شدن.چه شکلی میشه هم پچ نصب باشه هم .اون زیر اسم بازی کنا و اعلام نتایج همون سیاه یا به عبارتی aeroبتشه؟
ممنون
سلام به همگی
انگار این کیت سرور جدید که اومده مشکل داره من گرفتم و نصب کردم وقتی میرم توی بازی اولین بازی که انجام میدم توی بازی گزارشگر نیمه ی اول و اصلا حرف نمیزنه ،مشکل از بازیه من یا کیت سرور ؟
دوستان این کاره جریان این چیه :
Teams Manager for PES 2010 Announced
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیلش و فهمیدم
من یک بازیکن توی قسمت افسانه شدن ساختم بعد اون بازیکن و آوردم توی مسترلیگ بعد توی بازی هر وقت توپ به این بازیکن میرسید گزارشگر دیگه حرف نمی زد
مشکل از کیت سرور نبود![]()
![]()
درسته باید بریزی تو کیت سرور ولی برای من داره کار میکنه
توی همون کیت سرور 9.10 یه فایل txt با این نام هست(config-sample) که از نسخه 3 به بعد به جای (config) اومدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما توی کیت سرور (config-sample) رو به (config) تغییر نام بده درست میشه شاید اون فایلی که من دادم خراب بوده
شما این فایلها رو 164 . 168 . 169 . 170 از کیت سرور از پوشه dt06.img و54 رو از پوشه dt05_e.img پاک کن فکر کنم درست بشه
Last edited by Mehdi.ss; 21-11-2009 at 12:35.
چرا میشه تو abiliti بازیکن سه تا از مشخصاتهای بازیکن هستن که تا 8 بیشتر نمیشن اولی رو بکن 8 دیگه 90 درصد بازیها قرمز و نارنجی میاد بازیکن![]()
دوستان عزیز
چطوری میشه بازی رو آنلاین بازی کرد
یعنی چطوری میشه من توی یه شهر با دوستم توی یه شهر دیگه همزمان بازی کنیم
تو قسنت انلاین بازی هم رفتم ولی اصلا وصل نشد در حالی که من به اینترنت وصل بودم
ممنون
مثلا من یه توپ داونلود کردم چجوری با کیت سرور بیارمش تو بازی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)