چه پینگ خوبی داری![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه پینگ خوبی داری![]()
اینم از تست من ، نمیدونم چرا اینقدر پینگم بالاست؟
![]()
هیشکی راهی سراغ نداره بشه از شاتل ECO512 برای خونه گرفت و قضییه شرکت و اینا رو بپیچونیم...؟؟؟
اگه نتونم شاتل 512 بگیرم مجبورم با همین صبانت (مثلا) 1024 (بخونید 128 بی کیفیت) بسوزم و بسازم.........
ای خدا ما رو از شر این قوانین مسخره و باعث و بانیشون راحت بگردان... عامین!
120 نفر توی این نظرسنجی گفتن ECO512 گرفتن... یکی نیست به ما راه و چاه نشون بده؟؟؟
برای من تو کنترل پنلم به جای اینکه 12 گیگ بنویسه نوشته:حداکثر میزان استفاده 18 گیگ.(سرویس من art 1 هست) یعنی شاتل میزان ترافیکم رو افزایش داده؟؟؟؟!!!!1
صداشم در نیار استفاده کن بره!
سلام به همه من امروز سرویس art home شاتل را گرفتم ولی سرعتم افتضاحه ببینید:::
آیا همه arthome ها سرعتشون این مقدار هست؟
اگه ترفندی برای بالا بردن سرعت دارید ممنون می شم بگید
در مورد سرعت در ساعات مختلف شبانه روز هم بگید ممنون![]()
پیغام شاتل:
مشتركان گرامی،
تا اطلاع ثانوی اطلاعات مربوط به میزان مصرف و اتصالات PPPOE نا دقیق می باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو دیگه چرا؟! پس چزا منو vroom مشکل نداریم؟! حالا حل شد؟!
از من روزی که داشتن رانژه میکردن قطع شد، 2 روزی هم قطع بود، بعد که وصل شد دیدم چراغ dsl ثابت شده. چه روز خوبی بود، یادش بخیر
برای برخی مشترکا اینطوری شده، یکی از دوستان همین تاپیک پرسیده بود مثل اینکه بهش گفتن همون 12 هست، مواظب باشید بیشتر نشه، مخصوصا اینکه آرت هستید و هر گونه اضافه حجمی توی دوره بعد هزینه اش محاسبه میشه!
اسپید تست رو بیخیال، یه فایل با لینک مستقیم بذار تو IDM با 16 کانکشن. اگه سرعت دانلود حدود 8-10 بود خوبه. البته پینگتم بالاست، یه تماسی با پشتیبانی بگیری بد نیست.
سيامك جان توي اين تاپيك هم همين مسئله را داشتند
پرسيده بود گفته بودند كه همون 12 تاست نه 18
نميدونم چطور شد؟ اما فعلا حل شدهتو دیگه چرا؟! پس چزا منو vroom مشکل نداریم؟! حالا حل شد؟!
شايد چه چالهي شاتلي بوده!!!؟؟؟
سلام بر همگي، من هم به شاتلي ها پيوستم،
Art 5
![]()
هم اکنون 53 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 53 مهمان)