128 حداکثر دیگه 18 بده شمال مطمئن هستی سرویست 128 هستش
128 حداکثر دیگه 18 بده شمال مطمئن هستی سرویست 128 هستش
یکی جواب سوال مارو هم بده
در کمال ناباوری من شاتل دارم و سرعت دانلودم در روز همیشه بین 40 تا 70 است . به خدا جدی میگم . هیشکی باور نمیکنه 128 این قد بگیره .
شبا کم میشه ولی تا 50 هم می گیرم اکثر اوقات شبا
در ضمن باید بگم شاتل فوق العادست. هر کی میگه نه با این حرفم سکوت مطلق کنه.
سلام خوشکل
رشتی هستی اینجا چیکار میکنی اخه
بیا پیش خودمون بروبچ همه هستن
خوب جواب سوالت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا نامحدود 128 اندیشه سرعتش دائما 30 کیلوبایت هستش.38 رو idm الکی مینویسه گاهی!قیمتشم که فوق العادست 16000 تومن.با این قیمت نامحدود سرعت بالاتر میخوای؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
میتونی 256 نامحدود بگیری 37000 تومن سرعتش دائما 50 هستش!
ولی محدود 128 بگیری سرعتش روزا دائما 116 کیلوبایت هستش(100 تاش تشویقیه!!!) و شبا که رایگانه میشه 30 تا 50 و آخر شب همون 116 میشه!
عزیز برادر کیفیت و سرعت یه شرکت در مراکز مخابراتی مختلف فرق داره.
دوستم تو رشت روزا با 260 دانلود میکنه(با همون 24000 تومن ماهی 3 گیگ) و شبا با بالای 120 کیلو!!!!!!!!
و یکی دیگه تو رشت تو یه مرکز دیگه با زیر 100 !!!!
سلام.
چه طوری مودم رو تنظیم کنم که وقتی خودم با وایرلس به اینترنت وصلم.دیگه کسی نتونه وصل بشه؟
یا وقتی با pc تو اینترنتم دیگه با یه کامپیوتر دیگه یا وایرلس نشه وصل بشی؟
مودم هم tp-link 8901g هیت.
تشکر.
یعنی هیچکی بلد نیست . خوب یکی حداقل بگه آره یا نه!!
این که چیزی نیست من از مخابرات 128 دارم سرعت دانلودم تو روز 250 هست
شاتل هر سال بدتر میشه همین طور به مشتری هاش اضافه میکنه و از اون طرف هم پهنای باند اضاف نمیکنه و محدود میکنه من خودم 4 سال ازش داشتم.
من میخوام شنبه از مخابرات محلمون که تو بابل بعد 7 سال پیگیری کردن ای دی اس ال بگیرم قیمتو امروز صبح رفتم سوال کردم که فقط پهنای باند 128 داره و 103168 ریال هر ماهی میشه + هزینه نصب 52000 ریال و هزینه نصب خط 104000 ریال.
فقط یادم رفت بپرسم که حجمشون چند گیگه؟
به نظرتون میصرفه بگیرم؟
مودم خودم دارم .سرعت دانلود چنده؟
محدودیت اپلود مثل ایرانسل نداره؟
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
راستی فعلا هیچ شرکت دیگه ای هم پشتیبانی نمیکنه فقط مخابراته و فعلا با مودم ادج از ایرانسل اشستفاد میکنم که تو دانلودش راضیم ولی پورت اپلود کلا بسته اس.
سلام. فقط پارس انلاین.از هر لحاظ که بگین فقط پارس انلاین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)