بینهایت ممنون.
متاسفانه مادربورد من MSI KT4V Via-AGP 8X – AMD Athlon-Duron هست ، 8 سال پیش خریدم و کارت شبکه نداره .
از این جهت پرسیدم به Access Point نیاز دارم یا نه چون یک ماه پیش خواستم از شرکت پتیاک اینترنت وایرلس بگیرم ولی چون سمت خونه ما به صورت رفلکس امواج میداد نصاب وقتی برای تست اومد بهم گفت مناسب نیست ، بهم از قبل گفته بودن که باید برای استفاده همزمان دو کامپیوتر حتماً Access Point هم ازشون بخرم . 150 تومن آنتنی که روی پشت بام قرار میگرفت ، 125 تومن همین Access Point و اگه اشتباه نکنم حدود 80 تومن هم مودم وایرلس جداگانه.فقط چیزی حدود 350 تومن هزینه اولیه . پس خوبه که Wireless نشد و ADSL گرفتم و این مودم ADSL خودش Access Point داره .
حالا کلاً امکانی هست که با همین کامپیوتر بتونم به صورت وایرلس وصل بشم به مودم ؟ ( یعنی سیم کشی نباشه )
باز هم بینهایت از شما ممنونم .
در اینصورت شما به کارت شبکه ی وایرلس نیاز داری. که دوستان تو صفحات قبل گفتن بین 10 تا 20. ولی من خیلی شک دارم که به این ارزونی شده باشه و با توجه به سرچ هام الآن باید بالای 25 باشه:
این لینک کمکتون میکنه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته واسه قیمت یه سرچ کنی بهتره.
------------------------------
باسلام به دوستان ..من قبلا از داتک سرویس میگرفتم و الان از اسیاتک البته هنوز وصل نکردنش..
میخواستم بدونم با توجه به اینکه من مودمم رو اونموقع تنظیم کردم..ایا الانم برای این اسیاتک باید تنظیم کنم؟؟ یعنی لازمه هزینه راهندازی بدم باز؟؟
اگه نه که هیچ اگه اره گفتن اگه خودتون راه بندازین پول نمیگیرن میشه راهنمایی بفرمایید چجحوری راهندازی کنم؟
1- قطعا باید مودم ریست کامل و دوباره تنظیم شه که مطمئنم با کمک دوستان میتونید خودتون تنظیم کنید. کافیه مخابرات خط تون رو ، روی آسیاتک رانژه کنه. البته خیلی ISPها قبول نمیکنن خودتون راه اندازی کنید و به بهانه ی راه اندازی اولیه هزینه اش رو می گیرین.
برای راهنمایی پیشنهاد میکنم بذارید خطتون رانژه شه تا گاماس گاماس واسه تنظیم باهم جلو بریم. ابلته واسه راهنمایی باید بدونیم:
1- مودمتون چیه؟
2- ویندوزتون چیه؟