تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 831 از 940 اولاول ... 331731781821827828829830831832833834835841881931 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,301 به 8,310 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

سلام به همگی
    توی Pes میشه پیراهن و در بیاری ما که نفهمیدیم توی Pes 2008 میگفتن که میشه من که نتونستم حالا میشه با نه ؟

یه سوال دیگه اما ریطی به اینجا نداره ، واقعآ ببخشید
    هرکی بازی Top Spin 2(تنیس) را بازی کرده میشه بگه میشه ادیتش کرد یا نه ؟ هر جا گشتم نبود

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    کم پیدا شدی بیا روتو ببینیم.
    برای من هم همین طور بود من علاوه بر دایرکت ایکس بازی سه تای دیگه هم نصب کردم یکیش 9 و دیگری 10 و اونکی هم 10.1 بود ورزنش علاوه بر درست شدن مشکل بازی . گرافیک بازی هم بالا رفت(یه جورایی بازی روشن شده و افکت ها بهتر شده) والان دارم با بازی حال می کنم پیشنهاد می کنم که شما هم نصب کنید .
    موفق باشید
    ممنون مرتضی جان. فقط یوخده کم رنگتر شدم.
    من ویندوز XP هست. اگه اینا روی XP نصب مشن، لینک همشون رو بده تا بنصبم، ببینم چی میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

سلام به همگی
    توی Pes میشه پیراهن و در بیاری ما که نفهمیدیم توی Pes 2008 میگفتن که میشه من که نتونستم حالا میشه با نه ؟

یه سوال دیگه اما ریطی به اینجا نداره ، واقعآ ببخشید
    هرکی بازی Top Spin 2(تنیس) را بازی کرده میشه بگه میشه ادیتش کرد یا نه ؟ هر جا گشتم نبود

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

اولين تريلر از بازی PES 2010 ليونل مسی محبوب را در کنار ويژگی‌های جديد بازی از جمله سيستم تازه چينش بازيکنان، نشان می‌دهد.

[
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخرین اطلاعات وتصاویر از pes 2010
    [
    کد:
    Last edited by Mehdi.ss; 07-06-2009 at 01:10.

5. 2 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

ممنون مرتضی جان. فقط یوخده کم رنگتر شدم.
    من ویندوز XP هست. اگه اینا روی XP نصب مشن، لینک همشون رو بده تا بنصبم، ببینم چی میشه.
    سلام
    خوب یه ذره پر رنگتر شو .
    ماله من هم XP هست و حتی رو ی ویستا هم نصب میشه برای من هیچ مشکلی نیست اپ کردنش و لینک بدم ولی.....
    یه خورده حجمشون زیاد هست هر کدوم از این سه فایل حجمی برابر 75 مگا داره واین اپش خیلی سخت هست ولی ببینم ایا میتون یه سرچی کنم و براتون پیدا کنم و یا یه ماره دیگه .
    منو ببخش شرمنده شدم .
    موفق باشی
    Last edited by MORTAZA.2FUN; 07-06-2009 at 12:25.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اولين تريلر از بازی PES 2010 ليونل مسی محبوب را در کنار ويژگی‌های جديد بازی از جمله سيستم تازه چينش بازيکنان، نشان می‌دهد.

[
    کد:
    آخرین اطلاعات وتصاویر از pes 2010
    [
    کد:
    سلام دوست عزيز تمامي مطالب مربوط به بازي PES2010 رو توي تاپيك خودش مطرح كنيد. البته توي تاپيكش ايني كه شما گذاشتيد موجود هست چند روز پيش گذاشته شده و تريلر بي ارزشي هست چون گوياي هيچ چي نيست و يه ويديويي تبليغاتي براي بازي به شمار مياد منظر فعاليت هاي خوب شما در تاپيك PES2010 هستيم.

كد تاپيك بازي PES 2010
    کد:
    اما يك خبر توپ.... كار ساخت اديت فايل لايسنسر مخصوص cv0f ماه مارس داره تموم ميشه اگه مشكلي پيش نياد تا عصر ميذارم تاپيك

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض اديت فايل مناسب براي فايل CV0F ماه مارس

آخرين آپديت روستر و ديتابيس In Game بازي در ماه مارس در قالب cv0f جديد ارائه شد. و من چند روز پيش شروع به اصلاح اسامي Fake كردم. من قبلا يك پچ براي به صورت لايسنس شده در اومدن بازي دادم البته علاوه بر اصلاح اسامي و لوگوها و لباس هاي تيم ها بوندس ليگا رو به بازي اضافه كرده بودم و جاي بوندس ليگا رو با هلند عوض كرده بودم و اسامي بازيكنان دو تيم PES United و WE United رو به اسامي تيم هاي استقلال و پرسپوليس تبديل كرده بودم. اديت فايلي كه هم اكنون ساختم براي دوستاني كه از پچ من استفاده كردند بيشترين كاربرد رو خواهد داشت چون به جاي ليگ هلند ليگ آلمان هست. ولي لازم به ذكر هست حوصله نكردم اسامي بازيكنان استقلال و پيروزي رو بنويسم علاقمندان مي تونند تغيير بدند. بيشتر تيمهاي بوندس ليگا هم تعداد بازيكنانشون به حد نصاب نرسيده چون از بازيكنان موجود در ديتا بيس بازي استفاده كردم و بازيكنان حاضر در ليگ بوندس ليگا محصول خود كونامي هست و من بازيكن جديدي رو Create نكردم هركي خواست ميتونه خودش بازيكن خلق كنه ولي تيم هاي بايرن مونيخ وردربرمن شالكه باير لوركوزن هامبورگ دورتموند و اشتوتگارت بازيكنان بيشتري دارند و شما مي تونيد با اين تيم ها بازي كنيد.

اينم لينك دانلود اديت فايل
    کد:

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دارم ديوونه ميشم من تمام لوگوهاي بوندس ليگا رو دارم كه سايزشون 400 در 400 هست و همگي فرمت PNG Indexed Color هست ولي وقتي سعي مي كنم به 128 در 128 تبديلشون كنم وقتي با GGS وارد مي كنم دورشون دچار آلياسينگ ميشه انگار كيفيتشون از بين ميره ابلته وقتي با فتوشاپ تغيير مي دم و سيو مي كنم مشكلي نيست ولي توي بازي اينطوري ديده ميشه. من قبلا لوگو پك 128 در 128 با فرمت PNG و Indexed Color رو با همين فتوشاپ درست كرده بودم كه مشكلي نداشتند روي 2shared آپلود كرده بودم كه خدا انصاف شما رو بده يك احد پيدا نشده اون رو دانلود كنه چون پاك كرده 2shared چون در يك ماه دانلود نشده بودند. حالا دوباره كه سعي مي كنم مثل قبل اين لوگوها رو جور كنم تا با ggs وارد كنم اين مشكل افت كيفيت لوگوها در داخل بازي هست. من الان چي كار كنم آخه؟ يكي نيست به ما كمك كنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال شما هم در اجرای این بازی در مانیتور های واید )wide(مشکل دارین؟؟؟ من که استفاده می کنم یه چیزی مثل موج وسط بازی ظاهر میشه از بالا میره پایین

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال شما هم در اجرای این بازی در مانیتور های واید )wide(مشکل دارین؟؟؟ من که استفاده می کنم یه چیزی مثل موج وسط بازی ظاهر میشه از بالا میره پایین
    بايد هرتز مانيتورت رو بذاري روي 75

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •