الان زنگ زدم بهش میگه فعلا نمرات تستی رو وارد کرده شدم 3 ، نمرات عملی مونده ... hmmmm
داره منو میپیچونه ؟!
الان زنگ زدم بهش میگه فعلا نمرات تستی رو وارد کرده شدم 3 ، نمرات عملی مونده ... hmmmm
داره منو میپیچونه ؟!
ضمنن یه سایتی بود 2 تومن میریختیم براش نمونه سوالاتو با کلیدش برا دانلود میداد بمون ، آدرسش چی بود ؟
سپاس
درمورد نمره عملی و کل نمره تربیت بدنی صفحه ی قبل توضیح دادم و کاملا درست....
ضمنا تربیت بدنی ۱واحد عملی و ۲واحد نیست
سایت : pnueb.com
من کلا نفهمیدم شما چی رو میگین؟تربیت بدنی نمره ی عملی رو 3 بهم داده . چطور محاسبه میشه ؟ از الان ردم دیگه آره ؟!
مگه استاد ازتون کلاسی امتحان تستی گرفته ؟الان زنگ زدم بهش میگه فعلا نمرات تستی رو وارد کرده شدم 3 ، نمرات عملی مونده ... hmmmm
داره منو میپیچونه ؟!
اگه درست توضیح بدی همه ی ما میفهمیم قضیه چیه و بهتر میشه کمک کرد![]()
فکر کنم بین دانشگاه ها فقط پیام نور اینقدر زود امتحانات رو شروع و تموم میکنه درسته ؟ طوری شده که دو تا از امتحانات من افتاده جمعه !دو تاشون پشت سر هم . کلا در عرض 10 روز 5 تا امتحان قراره بدم
![]()
نه این شرایط فقط برای پیام نور نیست.مثلا خود من ک پیام نوری نیستم. اولین امتحانم 28 اردیبهشت بود و 6 خرداد دو تا امتحان توی یه روز دارم(7واحد یعنی یه 4واحدی یه 3 واحدی و بسیار سخت انقدر که میترسم برم بخونم).تازه شرایط من خوبه بعضی از دوستام ک 29و 30 اردیبهشت پشت سر هم داشتن و تازه 29اردیبهشت دو تا امتحان اونم توی یه ساعت دادن .
فقط خدا بخیر بگذرونه این ترم رو.انشالله هر دانشگاهی هستیم به خوبی خوشی بتونیم همه واحدامونو پاس کنیم![]()
دوست من بهت توصیه می کنم اولا زیاد خودتو درگیر نکنیک واحد ارزش این همه فکر و خیال نداره.
دوما از کی تا حالا نمره ی تستی رو استاد وارد می کنه؟! شما یه عکس از گلستانت بذار ببینیم چیکار کرده استاد گرامی...
سلام
اگر رشتتون كامپيوتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالات رو به همراه كليد به صورت رايگان داره.
سلام.ميخواستم باهاتون مشورت کنم و نظرتونو بدونم..
من ۲سال پيش ليسانس زبان گرفتم ولي حماقت کردم به خاطر علاقه ام به روانشناسي و سخت بودن کنکور ارشد دولتي بي خيال فوق شدم و واسه کارشناسي فراگير روانشناسي کنکور دادم و الانم ترم دو هستم. ولي يه جورايي پشيمون شدمچون ميبينم اين انرژي و وقتي که واسه پيام نور گذاشتم واسه فوق ميخوندم قبول شده بودم!!
،....
به نظر شما الان انصراف بدم يا دو ترم ديگه بخونم که حداقل معادل فوق ديپلم رو بگيرم?
ميخام از تابستون واسه فوق بخونم و اگه وقت کم اوردم ترم پائيزو مرخصي بگيرم....
من بااينکه دانشگاه دولتي درس خوندم و درس خونم توي اين پيام نور موندم.. خيلي سنگينه.حتما بايد بخوني ...
سپاس . نه یه سایت دیگه بود ... چی شدش یعنی !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)