تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 831 از 905 اولاول ... 331731781821827828829830831832833834835841881 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,301 به 8,310 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام من ماشین پرایدم روغن ریزی داشت بردم کارواش زیر شویی وقتی بردم پیش تعمیرکار گفت از بغل کارتل میریزه.
    میخواستم بدونم از کجا مشخص میشه که از هلالی دور کارتل روغن میریزه یا نه؟
    هلالی کجا می افته دقیقا؟
    ماشین من وقتی روی چالست بری پایین نگاه کنی دقیقا از جلوی کارتل روغن میریزه
    خوده تعمیرکاره که گفت از هلالیش نیست؟
    تعمیرکاره میگفت روغن موتور نو بخر بیار تا برات روغن ریزی شو بگیرم ولی من یه ماهه پیش عوض کردم رو روغن رو و فقط 1200 تا باهاش رفتم بعد تعویض روغن موتور میخوام دوباره همین روغن رو برگردونه داخل موتور مشکل داره؟
    چقدر بنظرتون خرج داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در اینجا میتونید با باتری مناسب پراید و همچنین سایر خودروها برندهای مختلف و قیمت اونها آشنا بشید.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    من ماشین پرایدم روغن ریزی داشت بردم کارواش زیر شویی وقتی بردم پیش تعمیرکار گفت از بغل کارتل میریزه.
    میخواستم بدونم از کجا مشخص میشه که از هلالی دور کارتل روغن میریزه یا نه؟
    هلالی کجا می افته دقیقا؟
    ماشین من وقتی روی چالست بری پایین نگاه کنی دقیقا از جلوی کارتل روغن میریزهخودِ تعمیرکاره که گفت از هلالیش نیست؟
    تعمیرکاره میگفت روغن موتور نو بخر بیار تا برات روغن ریزی شو بگیرم ولی من یه ماهه پیش عوض کردم رو روغن رو و فقط 1200 تا باهاش رفتم بعد تعویض روغن موتور میخوام دوباره همین روغن رو برگردونه داخل موتور مشکل داره؟
    چقدر به نظرتون خرج داره؟
    سلام
    1- هلالی نمیدونم چیه اما کارتل با پیچهای زیادی به زیر بدنه موتور وصل شده و یک گاسکِت داره تا روغن ازش نشت نکنه . گاسکت یعنی همون واشر خودمون اما واشری بسیار بزرگ که کارش آب بندی هست .
    اگر گاسکت کارتل خراب بشه ازش روغن نشت میکنه . هر چی موتور فرسوده تر و سیلندرهتش گشادتر شده باشه نشتی روغن از کارتل بیشتر میشه چون فشار هوای اتاقک میل لنگ خیلی بالا میره که باعث میشه مقداری از این گاز و بخار از اطراف کارتل بزنه بیرون و با خودش روغن هم بیاره بیرون
    محلولی هست که به روغن موتور اضافه میشه و باعث پُف کردنِ گاسکتهای لاستیکی میشه و نشتی رو متوقف میکنه حالا چه از کارتل , چه از قالپاق روی سوپاپها و چه کاسه نمد سر میل لنگ و سر میل سوپاپ و هر جای دیگه که گاسکت لاستیکی داره و روغن موتور هم باهاش تماس داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- روغن رو میشه در ظرف کاملاً تمیز جمع کرد و دوباره استفاده کرد
    3- خود گاسکت کارتل رو هم میشه عوض کرد از زیر و بعد از کشیدن روغن . موتور باید سرد باشه . اگر گاسکتهای نمابندگیش بنجل هست میتونین از مغازه هایی که لاستیک مخصوص گاسکت سازی میفروشند , یک تکه بخرین و گاسکت خراب رو بذارین روش و علامت بزنین و ببُرین و نصب کنین . جای پیچها رو فقط سوراخ کنین تا پیچ با زور جا بره اما بهتر آب بندی میشه
    4- برای پیدا کردن نشتی روغن باید با موتور سرد , با کمی بنزین و مسواک کهنه اطراف مکانهای مشکوک شسته بشه و بعدش زیر نظر داشته باشینش تا محل دقیق نشتی رو پیدا کنین .
    به جای مسواک میشه از پیچ گوشتی که روش پارچه پیچیده شده و یا برسی شبیه مسواک اما سایز بزرگ استفاده کرد
    بنزین خیلی سریع روغنهای نشت کرده رو میشوره و مکان کاملاً خشک و تمیز میشه . روشی بهتری از این پیدا نکردم تا حالا برای پیدا کردن محل دقیق نشت روغن و در تاپیک صرفه جوئی میلیونی هزینه های هم درج شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هشــــــدار
    کار با بنزین بسیار خطرناک هست . بخار بنزین به شدت قابل انفجار هست . در اماکن بسته و همچنین نزدیک موبایل و سیگار و آتش نباید با بنزین کار کنین .
    مسئولیت رعایت نکات ایمنی و درست انجام دادنِ کار با خواننده ی این مطلب هست و بنده و این سایت هیچ مسئولیتی در قبال خسارتهای جانی و مالی نداریم .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-09-2017 at 10:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام ؛
    عزیزان من قبلا هم یه بار سوال کردم ؛
    405 من توی یه دور خاص یعنی دقیقا 2100 تا
    تقریبا از 2000 تا 2400 این حالت هست
    ماشین می لرزه ؛ با افزایش گاز از بین میره و کاهش گاز هم همین طور ؛ این حالت در حالت ایستاده هم می افته و در حرکت شدید تر می شه

همه رو چک کردم ؛ دست موتورها
    دیسک و صفحه عوض کردم نو
    پلوس ها همگی چک شدند
    اگزور بست واینا محکم بودند .

فقط مونده ایرادی که دوستمون آقا محمد گفت یاتاقان ها ؛
    به نظرتون بدم باز کنن موتور رو
    هزینه اش زیاد می شه یا از پایین کارتر باز می شه و می شه یاتاقان ثابت و متحرک رو عوض کرد .
    اگر بلبیرینگی یا میل لنگی یا هر چی تو موتور مشکل داشته باشه می شه فهمید پس از باز شدن ؟

مرسی
    Last edited by mkhr2max; 25-09-2017 at 18:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    پراید من فنش دیر روشن میشه (روی 5 خط) و زودم خاموش میشه ! و باعث شده ماشین خیلی داغ کار میکنه و همش امپر از وسط بالاتره حتی در شب و هوای خنک
    ترموستات تعویض شد (قبلا 82 بود بجاش 76 انداخت) سنسور اب هم تعویض شد
    ولی تغییری مشاهده نشد !
    دوستان اطلاعی دارند مشکل از چی میتونه باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام ماشین من پراید 131 که روغن ریزی داشت رفتیم گفتن از کاسه نمد سر میلنگه که عوض کردیم باز روغن میداد رفتیم گفتن از کارتله اونم دادم باز کردن دورش چسب زدن بازم روغن میداد این سری بردم خوده تعمیرکاره مونده بود نگاه که کرد گفت کاسه نمد و کارتلش خشکه گفت احتمالا از اویل پمپش (پمپ روغن) روغن میریزه خودم دیگه موندم چیکار کنم از زیر که نگاه میکنی
    جلوی کارتل یکم از روغن خیس میشه با باز کردن و چسب کاری کارتل هم فهمیدم که از خوده کارتل نیست موندم دیگه اینقدر بردم پیش هر تعمیرکاری ولی دقیق تشخیص نمیدن از کجاش روغن میریزه هرکی از راه رسیده یه تعمیرگاه زده ملت رو سرکیسه میکنن هیچ کدومم کار بلد نیستن
    میخواستم بدونم علائم روغن ریزی از اویل پمپ چیه از کجا بدونیم روغن از اونجا نشت داره؟
    ماشین من دقیقا ریز کولرش روغنیه و جلوی کارتل هم خیس میشه البته داخل شهر که باشم روغن ریزی بعد چند روز متوقف میشه ولی تو جاده که میرم زیاد میشه و روغن ریزیش دقیق دیده میشه
    یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه چند روزیه دنده عقب راحت جا نمیخوره باید یکی دوبار خلاص کنم و دوباره جا بزنم مشکلش چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام ؛
    عزیزان من قبلا هم یه بار سوال کردم ؛
    405 من توی یه دور خاص یعنی دقیقا 2100 تا
    تقریبا از 2000 تا 2400 این حالت هست
    ماشین می لرزه ؛ با افزایش گاز از بین میره و کاهش گاز هم همین طور ؛ این حالت در حالت ایستاده هم می افته و در حرکت شدید تر می شه

همه رو چک کردم ؛ دست موتورها
    دیسک و صفحه عوض کردم نو
    پلوس ها همگی چک شدند
    اگزور بست واینا محکم بودند .

فقط مونده ایرادی که دوستمون آقا محمد گفت یاتاقان ها ؛
    به نظرتون بدم باز کنن موتور رو
    هزینه اش زیاد می شه یا از پایین کارتر باز می شه و می شه یاتاقان ثابت و متحرک رو عوض کرد .
    اگر بلبیرینگی یا میل لنگی یا هر چی تو موتور مشکل داشته باشه می شه فهمید پس از باز شدن ؟

مرسی
    این کار منطقی نیست. اگه قرار باشه یاتاقان میلنگ دارای انحراف باشه و لقی داشته باشه، در طول 3-4 ثانیه تمامی یاتاقانها تیکه تیکه میشن. مطمئن باشید با تعویض اونها نه تنها مشکلتون حل نمیشه بلکه به خاطر باز کردن بی جهت موتور، مشکلات عدیده دیگری پیدا میکنید.
    داخل موتور عموما بلبرینگ نداریم و این بلبرینگها همه از بیرون نصب میشن. بخاطر اینکه عمر بلبرینگها خیلی پایینه و مناسب استفاده در داخل موتور نیست.

همیشه ارتعاش از تجهیزاتی که دارای سیکل هستن به وجود میاد. این تجهیزات میل لنگ و میله بادامک هم هستن اما اینها خیلی بعید هستن که اون ارتعاشی رو که شما حس میکنی رو داشته باشن. و اگر روزی بخوان دچار ارتعاش بشن سروصدای خیلی زیادی ایجاد میکنن و در مدت زمان خیلی کوتاهی تخریب میشن. و دیگه قابل استفاده نیستن.
    میزان انحراف این تجهیزات از طریق ساعت زدن قابل تشخیصه که عموما در یکی از دو سمت اون اینکار رو انجام میدن.

تجهیزات دارای سیکل در موتور چیزهای دیگه ای هم هستن. مثل پمپ کولر، پمپ روغن ، پمپ آب، دینام (آلترناتور)، پولی های روی بدنه موتور و حتی میزان شلی یا سفتی تسمه ها.
    از اونجا که موتور در حالت ایستاد هم داری همین مشکل هست پس کل موارد چرخها و پلوسها و گیربکس حذف میشن.

متاثرترین بخش در ارتعاش سیستم کلاچ هست و شاید همچنان از همین بخش باشه. فکر میکنم شما به نمایندگی ایرانخودرو مراجعه کنید، با هزینه خیلی کمتری بتونید مشکلتون رو حل کنید.

سلام دوستان
    پراید من فنش دیر روشن میشه (روی 5 خط) و زودم خاموش میشه ! و باعث شده ماشین خیلی داغ کار میکنه و همش امپر از وسط بالاتره حتی در شب و هوای خنک
    ولی تغییری مشاهده نشد !
    آیا چراغ چک ماشین روشن شده؟
    اگر روشن شده مشکل را رفع کنید احتمالا مشکل شما یا رفع میشه و یا دست کم مشخص میشه.

فن دور پایین رادیاتور روشن میشه؟ و مطمئن هستید که دور پایینه؟ اکر نمیشه بایستی درست بشه.

اگر رادیاتور داراری جرم گرفتگی هست بایستی اصلاح بشه.

شستشوی پره های رادیاتور با فشار آب در خنک کاری سیستم خیلی تاثیر میزاره.

با این شرایطی که ماشین شما داره، آیا میتونی از کولر استفاده کنی؟

سلام ماشین من پراید 131 که روغن ریزی داشت رفتیم گفتن از کاسه نمد سر میلنگه که عوض کردیم باز روغن میداد رفتیم گفتن از کارتله اونم دادم باز کردن دورش چسب زدن بازم روغن میداد این سری بردم خوده تعمیرکاره مونده بود نگاه که کرد گفت کاسه نمد و کارتلش خشکه گفت احتمالا از اویل پمپش (پمپ روغن) روغن میریزه خودم دیگه موندم چیکار کنم از زیر که نگاه میکنی
    جلوی کارتل یکم از روغن خیس میشه با باز کردن و چسب کاری کارتل هم فهمیدم که از خوده کارتل نیست موندم دیگه اینقدر بردم پیش هر تعمیرکاری ولی دقیق تشخیص نمیدن از کجاش روغن میریزه هرکی از راه رسیده یه تعمیرگاه زده ملت رو سرکیسه میکنن هیچ کدومم کار بلد نیستن
    میخواستم بدونم علائم روغن ریزی از اویل پمپ چیه از کجا بدونیم روغن از اونجا نشت داره؟
    ماشین من دقیقا ریز کولرش روغنیه و جلوی کارتل هم خیس میشه البته داخل شهر که باشم روغن ریزی بعد چند روز متوقف میشه ولی تو جاده که میرم زیاد میشه و روغن ریزیش دقیق دیده میشه
    یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه چند روزیه دنده عقب راحت جا نمیخوره باید یکی دوبار خلاص کنم و دوباره جا بزنم مشکلش چیه؟
    به شما هم پیشنهاد میکنم که به نمایندگی مراجعه کنید تا دچار هزینه های سعی و خطا نشید.
    برای تشخیص نشتی روغن اول بایستی موتور با فشار آب گرم شسته بشه تا محل دقیق نشتی روغن دیده بشه.

برای حل مشکل دنده عقب قبل اینکه دنده رو جا بزنید ترمز رو نگه دارید و ترمز دستی رو رها کنید و در آخرین لحظه ای که قرار دنده عقب جا بره پا رو از روی ترمز بردارید تا ماشین یک حرکت خیلی کمی داشته باشه و دنده به راحتی جا میره. مهم نیست که ماشین جلویی میره یا عقبی. مهم اینه که حرکت خیلی ضعیف باشه. چونکه یکم زیاد بشه، دنده صدا میده.

این شرایط در زمانیکه در سطوح شیبدار قرار ندارید، خیلی سخته کنترلش و نیاز به مهارت داره که بتونی با دنده یک حرکت رو کنترل کنی و در حین حرکت دنده عقب بزاری.

8. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام دوستان،دنده پژو 206 در حالت روشن جا نمیره ولی در حالت خاموش راحت جا میرن کسی دلیلشو میدونه ؟

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

9

سلام پراید دوگانه فابریک رو گاز که استفاده میکنم تو دنده 4 و 5 سرعت 90 تا 130 وقتی خلاص میکنم دور موتور به حدی پایین میاد که ماشین تو سرعت بالا خاموش میکنه دلیل چیه؟
    ایسیو گاز تعویض شده چون معیوب بود.
    رگلاتور شستشو دادم+لاستیکشو عوض کردم به دلیل اینکه 5 سال استفاده نکردم.
    بقیه وسایل هم تست زدم سالمه.
    یکی از دوستان میگفت پیچ تنظیم رو رگلاترت بهم ریخته بده برات تنظیمش کنن.
    یکی میگفت ممکنه از استپر گارت باشه استپرم فابریکی مارک ایران فاره هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    ولی تغییری مشاهده نشد !
    دوستان ردیف شد
    ایراد از فشنگی اب بود که تعمیرکار با جنس ژاپنی تعویض کرد و مشکل حل شد و الان روی سه خط هست امپر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •