ّبه مناسبت دهه ی شادی و تفریح، بازم دارن با شیر اینترنت بازی میکنن؟من وضع نتم داره روز به روز داغون تر میشه... خدا به خیر کنه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ّبه مناسبت دهه ی شادی و تفریح، بازم دارن با شیر اینترنت بازی میکنن؟من وضع نتم داره روز به روز داغون تر میشه... خدا به خیر کنه.
از صبح فقط سایت های با سرور ایرانی باز میشه الان با یه وایرلس مفتی دم خونه تونستم بیام p30world
اینترانت اسیاتک![]()
چیزفایر رو باز میکنم، همه ی کانکشن ها سرخ میشن...
بازم خوبه پی سی ورلد باز میشه![]()
برای من از صبح غیر یکی دو تا سایت دیگه هیچ سایتی باز نمیشه حتی سایتایی مثل خبرآلاین و فارس الان هم با دیال آپ اومدم کسی میدونه چه خبر شده زنگ هم میزنی همش باید پشت خط بمونی تا نوبتت بشه!!!!!!!
512 برنزی
ورامین هستم
![]()
512 برنزی به طور میانگین چند تا دانلود میده؟ در ضمن چه فرقی با 512 معمولی داره اخه تو شرکتهای دیگه قیمت خیلی بالاتر از اسیاتک هست
در ضمن قیمت ماهانش 20840 تومن هست هزینه نصب رانژه هم میگیرن؟
Last edited by rezahacker3020; 31-01-2013 at 02:35.
هر وقت اومدم تو تاپیک داره در مورد این سرویس برنزی 512 سوال میشه الان دیگه همه کاربران حفظ شدن
طبق گفته دوستان بین 50 تا 60 دانلود میده
هزینه نصب در سفارش اینترنتی: 15 تومن حضوری و 10 تومن نصب توسط خودتان و راهنمایی توسط شرکت با تلفن!
یه سوال داشتم
بنده از اینترنت وایرلس شرکت آسیا تک استفاده میکنم
الان از تعرفه 512 استفاده میکنم با ترافیک 3 گیگ در ماه. ماهی 32 هزار تومان پرداخت میکنم!!
سرعت میانگین دانلودم بین 65 تا 70 هست! نظرتون راجع بع قیمت و سرعت چیه؟
به نظرتون ارزش داره به یه شرکت دیگه کوچ کنم مثل پارس آنلاین
اخه شنیدم با تعرفه 128 هم سرعت دانلود 1 مگ رو میده و خیلی به صرفه تر هست(سرعت و هزینه) مخصوصا برای شبانه!
نظرتون چیه دوستان
توی روز هر سرعتی که داشته باشین مهم نیست حتی 4-6 مگ، چون حجم از شما کم میشه و مطمئنا به صرفه نیست، ولی شبانه، سرعت به سرعت سرویس کاهش پیدا میکنه، یعنی میشه همون 128.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)