120 تا؟
شب یا روز؟
توی روز گاهی این سرعت رو دارم(فقط گاهی) اما تا حالا از نزدیک ندیدم که شب به این سرعت ها برسه!
در بهترین شرایط با سرعت 50 تا تو شب دانلود میکنم! معمولا حدود 20 میچرخه شبا!
128 اندیشه محدود - خط 7
سرویس شما هم همینه دیگه!؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
120 تا؟
شب یا روز؟
توی روز گاهی این سرعت رو دارم(فقط گاهی) اما تا حالا از نزدیک ندیدم که شب به این سرعت ها برسه!
در بهترین شرایط با سرعت 50 تا تو شب دانلود میکنم! معمولا حدود 20 میچرخه شبا!
128 اندیشه محدود - خط 7
سرویس شما هم همینه دیگه!؟
دیشب خوب شد دوبارهبعده 2 متوسط 160
ظاهرا پشتیبانیش راست میگفت و داشتن تغییراتی میدادن و هنوزم ادامه داره کارشون چون پینگش خیلی عجیب شده. در هر صورت دوباره از دیشب زندگی زیبا شد
![]()
![]()
دوباره تکرار شد اون موضوع ! .... حجم 1300 من شد 3300 !!! ....![]()
همونطور که انتظار میرفت سرعت شبانه رو برا من (128) 32 کردن !!! و روزانه هم 100 کیلو اونوراست - اما دانل استریمم همچنان 2560 هستش ... چون خط تلفنی که روش سرویس میگیرم 2 مگ رو نمیکشه . میخوام به پشتیبانی بگم سرعتمو مثل قبل کنن !! به نظرتون اشتباه که نمیکنم ؟! اخه قطعو وصلی اینجوری رو اعصابه![]()
اندیشه - 128 نامحدود
چند روزی هست که پینگم تو بازی, بالای 2000 هست و عملآ نمیتونم بازی کنم (دوستان دیگم پینگاشون زیر 500 (البته مال رشت نیستند)) کل درایوها رو فرمت کردم و ویندوزم هم دوباره نصب کردم ولیبچه های اندیشه اوضاع پینگشون چطوره؟
دوست عزیز فرمت هارد و تعویض ویندوز چه ربطی به پینگ داشت ؟!
داری شوخی میکنی ؟
![]()
دوست عزیز, منظورم وجود ویروس, تروجان و... بود (که تو کارکرد سیستم اختلال ایجاد میکنند)دوست عزیز فرمت هارد و تعویض ویندوز چه ربطی به پینگ داشت ؟!
داری شوخی میکنی ؟
![]()
این که بخاطر ویروس و اینجور چیزا پینگ بالا بره احتمالش خیلی خیلی کمه!!
و حداقلش اینکه شما میتونستید با یه انتی ویروس و انتی تروجان قوی (در صورت وجود) از میبردینشون . نه اینکه زدی هارد فرمت کردیو ویندوز عوض کردی
![]()
این یک عمل چند منظوره بود. عادت دارم در یک بازه زمانی مشخص (حداقل سالی یکبار) این کار رو انجام بدم که این مشکل, بهانه ای شد تا کمی زودتر انجامش بدماین که بخاطر ویروس و اینجور چیزا پینگ بالا بره احتمالش خیلی خیلی کمه!!
و حداقلش اینکه شما میتونستید با یه انتی ویروس و انتی تروجان قوی (در صورت وجود) از میبردینشون . نه اینکه زدی هارد فرمت کردیو ویندوز عوض کردی
![]()
کسی علت زیاد بودن پینگ رو نمیدونه؟
بیخیال
.
بالا بودن پینگ ربطی به سیستم شما نداره و بر میگرده به isp و یه سری نرم افزار هم که برا پایین اوردن پینگ هست سر کاریه و کاره خاصی نمیتونن انجام بدن - مشکل از نت اشغال ایرانه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)