برای من هم تو این بازی (5) کند می ره جلو
سی پی یو دوهسته ای - رم 1 - گرافیک 7300 جی فورس
چکار کنم ؟
برای من هم تو این بازی (5) کند می ره جلو
سی پی یو دوهسته ای - رم 1 - گرافیک 7300 جی فورس
چکار کنم ؟
سلام.
اگه نسخه ی دوبله رو دارید باید صدای اهنگ(رادیو) رو قطع کنید.
منم همین مشکلو داشتم با این کار حل شذ.
شما هم تقریبا مشکلت مثل همین دوستمون هست منتها مال شما کل سیستم مخصوصا گرافیکت که واقعا ضعیفه به شما هم پیشنهاد می کنم بازی رو بزاری روی 600*800 اگه روون که سیستم درسته حتی به نظر من شما روی 768*1024 هم ننباید خیلی بد فریم بگیری...
ولی اگه ایندفعه در 600*800 هم بد فریم گرفتی از اینجا گرافیکت رو آپدیت کن ببین چقدر فرق میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا این سیستم برای اجرای این بازی خیلی هم قویه
این حالت میشه دو حالت احتمال داد:
1-یا کرکت مشکل داره که می تونی از اینجا درخواست بدی:
2-یا اینکه بازیت یه جاییش ناقصه که همون اول توش می مونه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-البته این حالت بیشتر برای اجرای بازیهای جدید و قدرتمند پیش می یاد اونم آپدیت نبودن گرافیکه که بعید می دونم برای اجرای یه همچین بازی دلیل کار یه همچین چیزی باشه ولی خوب اگه adsl داری امحانش ضرر نداره لینکشم بالا گذاشتم
Last edited by mehdy.z; 28-03-2009 at 13:31.
سلام من سی پی یو سلرون 3 و گرافیک 8400 512 و رم دو گیگ دارم ... تو بازی gta iv با کمترین جزئیات 12 فریم میگیرم---فردا میخوام برم ولیعصر ولی نمیدونم سی پی یو دو هسته ای بخرم یا گرافیکو عوض کنم تا بتونم با حتی 800*600 بازی رو اجرا کنم میشه منو راهنمایی کنید----در ضمن فقط بودجه من فعلا در حد اینه که یکیشو عوض کنم خیلی خیلی ممنون![]()
شما اگه به این تاپیک مراجعه کنی در مورد این بازی بهتر راهنماییت می کنند:
ولی فقط همین رو بگم اگه گرافیکت ضعیفه سی پی یوت فوق ضعیفه اگه حداقل سی پی یوت رو دوهسته ای کنی تقریبا تموم بازیها رو توی حالت low و شاید بعضیها رو توی medium بتونی اجرا کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام به همه .
بعد از نصب Counter Strike : Source ، وقتی می خوام برم توی بازی این پیغام رو میده :
Available memory less than 128MB!!! - 1909836
ویندوز ویستا 64 بیتی (4گیگ رم) دارم . نمیدونم چه مرگشه !
قبلاً تو XP راحت نصب و اجرا میشد.
ویرایش :
حل شد !!!!![]()
![]()
![]()
برای اونهایی که این مشکل رو دارن این کار رو بکنید :
روی ShortCut بازی که تو دسکتاپ هست کلیک راست کنید و Properties رو انتخاب کنید .
از تب Compatibility گزینه ی "Run this program incompatibility mode for" رو تیک بزنید و از لیست پایین Windows XP (Service Pack 2 or 3) رو انتخاب کنید.
شاد باشید.
Last edited by علیرضا; 28-03-2009 at 20:57.
سلام دوستان من یه مشکل دارم من میخوام بازی sims2 را نصب کنم ولی وسط نصب این ارور را میدهد
A problem occurred when trying to transfer the file H:/SIMS2-DVD/tsdata/res/sond/voice1.form the media
من قبلآ این بازی را یه مرتبه ریخته بودم بازی کردم بعد پاکش کردم الان دوباره میخوام بریزمش که ای ارور را میدهد
سلام.
من هوس کردم دوباره این بازی کیت آرچررو بازی کنم. اما هر دفه که ویندوز عوض میشه اینو اید دوباره نصب کنم! آیا کلید خاصی در رجستری داره و یا مشکله چیزه دیگه ای هستش؟
خب منظورت چيه مشخصه با نصب دوباره ي ويندوز مجبوري بازي رو دوباره نصب كني من منظورت رو نفهميدم
در بازی saint row وقتی میخوام بازی رو نصب کنم این ارور رو میده :
steam.exe(main exceptinn):unable to load library steamui.dll
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)