درسته ولی چجوری وارد بازی که میشم تنهام
برای ساخت بات باید شبیه سازش روی کانترت باشه، بعضی کانترها این شبیه ساز رو به طور پیش فرض دارند. توی بازی کلید "~" رو بزن، عد توی منوی باز شده تایپ کن: "Bot_add_ct" اگه این کد وجود داشته باشه و کار کنه یعنی شبیه ساز داری و یه بات به ct اضافه می شه، برای اضافه کردن بات به ترور هم از کد "Bot_add_t" استفاده میشه. اگر هم نداری فایل زیر رو که بهترین شبیه ساز هست رو دانلود کن و بریز تو پوشه کانتر بعد از ادد کردن بات برای اولین بار در هر مپ، مپ آنالیز میشه و بعد از یک رستارت کلی می تونی با بات ها بازی کنی.
این هم فایل شبیه ساز:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تغییر قدرت بات ها هم می تونی از این کد استفاده کنی: Bot_difficulty 0 که جای صفر که کمترین قدرت هستش می تونی 0 تا 9 رو قرار بدی، بعضی ها فکر می کنن بین 3 تا 9 فرقی نیست ولی ما که بازی کردیم فهمیدیم خیلی فرق هست. بهتره اول با لول 0 شروع کنی..gif)
برای اینکه بتونی تک به پنج یا بیشتر بازی کنی باید از دو کد زیر هم استفاده کنی:
1. mp_autoteambalance (شاید تو تایپش اشتباه کرده باشم) این کد برای اینه که بین دو تیم تعادل برقرار باشه و نمی ذاره تفاوت تعداد از دو یا سه بیشتر بشه که برای غیر فعال شدنش باید مقدارش رو صفر کنی.
2. mp_limititem این کد هم اون مقدار تفاوت بین دو تیم رو مشخص می کنه که بهتره 10 یا 20 باشه.
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
خيلي مفيد بود.
ولي باتها عكس العمل ثابت دارن من با باتها ٣٠ نفرو ميكشم ولي دربازي واقعي همه به فكر خودشونن و ميري جلو ميبيني پشتت خاليه باز صد رحمت به باتها كه كاورت ميكنن.
باید لول بات رو بالا ببری. از کد "bot_difficulty" استفاده کن و اون روی 3بذار ببینم می تونی 3تاشون رو بزنی..gif)
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
درسته ولي تو public هم تا تقسيم كار نكني موفق نميشي مثلا تو de_dust2 همه نميرن ورودي A از پايين رو بگيرن يه عده ميرن پله ها كه اگه اينكارو نكنن بقيه قيچي ميشن تو بقيه نقشه ها هم همينطوره و اگه به تنها بازي كردن باشه اسنايپر نميتونه دووم بياره چون يك نزديك زن حتما بايد كنارش باشه.
من آنلاین بازی نمی کنم ولی حرف شما کاملاً صادقه و باید حتماً هماهنگی و پشتیبانی تو بازی وجود داشته. کانتر اصلش استراتژی گروهی هستش و من معنی سروری رو که هر کسی برای خودش بازی کنه رو واقعاً نمی فهمم.gif)
درضمن یادآوری کنه اسنایپر اگه واقعاً اسنایپر باشه نیازی به کاور کسی دیگه نداره مگر اینکه تو راش مستقیمش بیشتر از دو نفر بیان و نتونه خودش رو بکشه کنار. در این حالت هم اسنایپر حرفه ای یک یا دو نفر رو راحت میندازه و بعد به Fu میره.