دوستان من تا حالا از شاتلند استفاده نکردم الان سرویس جدید گرفتم نصفش ترافیک داخلیه حالا اگر از شاتلند دانلود کنم از ترافیک داخلی کم میشه یا خارجی؟ اگر حجم نت خارجی تموم بشه سرعتم چقدر میشه؟ سرویسم ۸ مگه الان
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من تا حالا از شاتلند استفاده نکردم الان سرویس جدید گرفتم نصفش ترافیک داخلیه حالا اگر از شاتلند دانلود کنم از ترافیک داخلی کم میشه یا خارجی؟ اگر حجم نت خارجی تموم بشه سرعتم چقدر میشه؟ سرویسم ۸ مگه الان
شاتلد لند از ترافیک داخلی کم می کنه که نیم بها هست
برای ۸ مگ بعد از تموم شدن حجم ، سرعت به ۱۲۸ کیلوبایت میرسه .... ۸ رو ۲ بار تقسیم بر ۸ کنید
من تا به حال از شاتل سرویس نداشتم، اما الان که داشتم اینفوگرافی مقایسه زومیت از طرحهای غیرحجمی جدید شرکتهای سرویسدهنده اینترنتی رو میدیدم، متوجه شدم که اون پایین نوشته در سرویسهای غیرحجمی شرکت شاتل همچنان بسته دانلود شبانه وجود داره؟! مگه همچین چیزی الان روی سرویسهای حجمی وجود داره که میخوان به سرویسهای غیرحجمی هم بسطش بدن؟!
واسم یه سوال پیش اومده، آیا شاتل هم مثل ایرانسل بسته دانلود شبانه داره؟ بستهاش نامحدوده؟ یا مثل ایرانسل به یه حجم خاصی مثل ۶۰ گیگ محدوده؟ ساعت دانلود شبانش از چه ساعتی شروع میشه و به چه ساعتی ختم میشه؟ دیگه کدوم شرکتها بسته دانلود شبانه دارن؟ دقت کنید منظورم طرحهایی مثل فشفشه های وب نیستا بلکه منظورم چیزی مثل بسته دانلود شبانه ایرانسل هستش. آیا همچین چیزی تو شرکتهای سرویسدهنده ADSL هم وجود داره؟
Last edited by puya2010; 09-12-2017 at 14:53.
البته اینو هم باید بگم اگر خطت نکشه و سرویس رو بگبری قطع و وصلیت زیاد میشه چون توان خطت اونقدر نیست ... اونا هم مسئولیتش رو قبول نمی کنند و rate دانلود خط رو نمیارن پایین تا زمان سرویست تموم بشه
Last edited by khold; 09-12-2017 at 15:50.
من که پرسیدم گفتن نمیدیم. ! گفتم من راضی ام حجم 8 مگ رو بدید ولی روی 4 ببندید قبول نکردن.
اگر خطت نکشه و بیشتر ببندن قطعی داری.
برای مثال وقتی تلفن خونه زنک میخوره لینک میپره !
از داخل تنظيمات مودم نميشه سرعت رو كم كرد
مود adsl
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
یعنی زنگ بزنی پشتیبانی بگی سرعت منو پایین تر ببندین که قطعی نداشته باشم قبول نمیکنن؟!!
عجیبه من امروز رفتم نمایندگی ازشون پرسیدم گفتن هر سرعتی رو بخواین بهتون میدیم و کاری به کشش خط نداره
خیر نمیشه متاسفانه
به من که گفتن نمیارن البته قبلا الانو نمی دونم ولی پارس انلاین که داشتم خودشون سرعت رو پایین می بستن اگه خطت نمی کشید کاری هم نداشتن چه سرویسی گرفتی ، که درستش هم همینه ...اصلا نیازی نبود بگی بهشون
مودم هايي كه چيپستشون برودكام هست يه كاري شبيه به پايين اوردن سرعت مي شه انجام داد به اين شكل كه با تلنت بايد وصل شد به مودم و يه دستور رو وارد مي كنيد كه مودم رو مجبور مي كنه snr رو ببره بالاتر و مودم براي اين كار rate رو مياره پايين ولي در مورد بقيه مودم ها اينجور چيزي نديدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)