اخه بی دینا حداقل سرعت دانلود 128 واقعی کنین بیارین رو 16
این یک ماهمون تموم شه بعدش یه فکر یگه ای کنیم
از این دیگه چرا میخورین
اخه بی دینا حداقل سرعت دانلود 128 واقعی کنین بیارین رو 16
این یک ماهمون تموم شه بعدش یه فکر یگه ای کنیم
از این دیگه چرا میخورین
2 مگ محدود 1 ساله
رفقا اگر نظر من رو قابل بدونید میگم یا 1-کلا بی خیال مخابرات بشید یا 2-سرویس 1 ساله بگیرید
من به شخصه اگه جای شما بودم گزینه اول رو انتخاب میکنم
چون از گزینه 2 خیری ندیدم![]()
حالا چه اسراري داريد كه سرويس هاي يكساله فقط سرعتشون زياده؟
بچه هاي خوزستان 2 مگ محدود دارند يكماهه هم سرعتش خوبه. با يه سرويس 22 تومني شبي 3-4 گيگ دانلود مي كنند.
اگه از هم استاني هاتون سرويسش داره تموم ميشه يه 2 مگ 4 گيگ بگيره تستي بزنه![]()
کلا دوستان هیچ گربه ای برای روزی خدا موش نمیگره و هیچ ملایی هم سر قبر باباش مجانی روزه نمیخونه
امدن همه رو جمع کردن به بهونه سرویس خوب و خفن که فکر نکنم سرویسشون خوب بوده باشه با این همه قعطی و تایم اوت
کلا مخابرات هم scam شد و رفته قاطی باقالیها
من برم ببینم جایی هم مونده که دزدی نکن و خطم رو منتقل کنم البته بعید میدونم تو این مملکت آدم دولتی سالم هم پیدا بشه
مخابرات جیبت پر
دوستان هر کس واقعا میخواد از مخابرات بره اعلام آمادگی کنه
این چی میگه الان؟افزایش 155مگابیت بر ثانیه (STM1) به ظرفیت اینترنت مخابرات مازندرانمدیر عامل مخابرات مازندران در خصوص افزایش پهنای باند شبکه اینترنت مخابرات استان اعلام کرد :جهت افزایش کیفیت دسترسی مشترکین اینترنت در اولپن مرحله باندازه یک STM1 به ظرفیت پهنای باند استان اضافه شده و در آینده نزدیک مقدار قابل توجهی دیگر نیز به ظرفیت استان اضافه خواهد شد.ایشان در ادامه افزودند مخابرات مازندران تمامی تلاش خود را برای جلب رضایتمندی مشترکین بکار خواهد گرفت .
من خسته شدم اینقد آی اس پی عوض کردم مرده شور این شرکت ارتباطات زیر ساخت و ببرن
لامصب رو هر چی دست میزاری انحصاری یه اونوقت ادعای مسلمونی میکنن
اینا خودشونو زدن به موش مردگی
الان بازم زنگ زدم یارو میگه خطط روستاییه گفتم اقا مشکل کل مازندرانه میگی روستایی؟
اولش طوری صحبت میکنن انگار ما گاگولیم که نمیدونیم سرعت چیه
بعد که میبینه نه داره میوفته تو مخمسه میگه ما داریم شماره هایی که خرابه رو جمع میکنیم تا مشکلو بیان حل کنن
حالا من هر چی بگم مشکل کل مخابراته مگه به گوشش میره؟!!
اینا دارن سیاستشونو رو میکنن با این حرف من دیگه شکم به یقین تبدیل شد که سرعتها همینی هست که الان داریم میبینیم
فرقی نمی کنه من پهنای باند دو مگ دارم سرعتم از دیال اپ هم کمتره داداش فقط اینترنت مخابرات اینجور افتضاحه![]()
منم تازه زنگ زدم، بازم می گه که مشکل موقتیه...میگه امروز که تعطیله ولی فرا پس فردا حل می شه...گفتم هفته قبل هم گفتین امروز فردا حل می شه...چیزی نداشت بگه
دوستان خواهشن اونایی که تو امضاهاشون از سرعت های بالای قبلی مخابرات عکس گذاشتن، پاکش کنن...ملت می بینه فک می کنه مخابرات چه خبر باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)