منم به همین خیال بودم!
امشب دانلود گذاشتم که ساعت 12:40 دقیقه بطور ناگهانی گفت شارژ شما ته کشید!
![]()
منم به همین خیال بودم!
امشب دانلود گذاشتم که ساعت 12:40 دقیقه بطور ناگهانی گفت شارژ شما ته کشید!
![]()
طلاییم و سرعتم 10KB
منم به همین خیال بودم!
امشب دانلود گذاشتم بطور ناگهانی ساعت 12:40 دقیقه زد شارژ شما تموم شد!!!
![]()
آفا بازی آنلاین چی میکنی ؟ بگو ماهم وارد گود بشیم
Warcraft frozen throne DOTA حدود 8 سال play میکنم
dota 2 که اکانت steam میخواد
World Of warcraft
فعلا انلاین ها ایناس.
کانتر هم بعضی اوقات
وقت بخیر دوستان .
یک ساعته دارم از صفحه ی 810 تا به اینجا رو میخونم .
جدا از هر گونه مشکل و کمبود ها بعضی از دوستان که مشکلی همانند من رو دارند متن پست های ارسالی شون برای آقای م.ج زیاد جالب نبود.
این اقا فقط کارش مربوط به ADSL نیستش که بخواد اختصاصی هر مشکلی هست رفع کنه . کلی کار زیر مجموعه ایی دیگه هم هست که مربوط به ایشون هست . که شاید مهم تر هم باشه واسشون .
از آخر میبینید اصلا رفت و دیگه هم اینجا نیومد . بعد فقط مجبورید حضوری برید پیشش . اونم با هزار یک دنگ و فنگ . آخه اینطور که من دیدم خیلی بی احترامی ها بهش کردید . البته به روی خودش نیاورد .
در کل حرف من اینه .
من هم یکی مثل خودتون . همین مشکلات رو دارم . همین طرز فکر ها رو دارم ولی :
به جای اینکه بشینید و این توهین ها رو بکنید یه ذره همت به خزج میدادید و همون طور که بارها اعلام کردم کسانی که داوطلب هستند بیان جمع بشیم یه گروه ضربت تشکیل بدیم بریم واسه به زیز کشیدن مخابرات و گرفتن حقمون .
ولی کی گوش کرد ؟ بیشتری ها رفتند تو سولاخی و انگار نه انگار .
چند بار تک و تنها رفتم مخابرات . شورای شهر و .... ولی چون تک و تنها بودم اصلا تحویلم نگرفتند .
Last edited by OMiD.1080p; 01-12-2013 at 08:16.
کاملا موافقم باید با ایشون تا جای ممکن محترمانه صحبت کرد خداییش منم که بعضی از پستا رو میخوندم خجالت میکشیدم نباید بهانه دست ایشون بدیم وناراحتشون کنیم ایشون وظیفشون این نیست که بیان تو این تایپیک وبه صحبتای ما گوش بدن شما حسابشو بکن چه قدر ادم پاچه خواری ایشون رو میکنن و بهشون احترام میزارن اون وقت میان اینجا ما باهاشون اینطوری صحبت میکنیم درسته اعصابا خورده یکیش خودم ولی خوب دیگه نباید از حدش گذشت البته من خودم یه چند بار از کوره در رفتم بد جور که مدبران زحمت کشیدن در جا پستامو پاک کردن دستشونم درد نکنه اقای ملک جعفریان زحمت کشیدن دستشونم درد نکنه و ...
چی گفتم ها یه لحظه جوگیر شدم![]()
سرعت شبانه رایگان چند روزه بعثت من تبدیل شده به زیر 5 کیلبوبایت!!
تروخدا یکی جواب منو بده که دارم با این سرعتا افسردگی میگیرم
پشتیبانی هم طبق معمول جوابگو نیست!
Last edited by Iman-Emperatour; 01-12-2013 at 03:31.
متاسفانه یک سری از پست ها به دور از انسانیت بود :|
سرعت دانلود » 120
دوستان مدتهاست که یه عده ای(بخش کمی) از مشتریهای مخابرات میان اینجا و مشکلاتشون رو میگن. هیچ چیزی بهتر نشده که هر روز هم داره بدتر میشه. من طرحم برنزیه و چندین شبه سرعتم زیر 10کیلوبایت هست.
این طرز پاسخ دادن به مشتری ها تو این فروم اصلا درست نیست و کاملا یک حرکت پوپولیستی هست. مشابهش رئیس جمهور قبل. اقتصاد رو به اون وضع کشید بعد پا میشد میرفت تو روستاها میگفت پدر مشکلت چیه؟ پنجاه تومن بدید بهش، مادر مشکلت چیه پنجاه تومن بدید بهش.
الان هم وضع همینه. ایشون اومدن اینجا و هی میگن شماره تون رو بدید بررسی کنیم. در بعضی موارد اونقدر اعتراض کردن که مجبور شدن مشکل او فرد خاص رو رفع کنند. اما اغلب مشکلات رفع نشده. همونطور که رئیس جمهور یک کشور باید با مدیریتش وضعیت اقتصادی یک جامعه رو بهبود بده و نه اینکه پا شه بره در حرکات نمایشی به یه عده بگه مشکلت چیه، رئیس مخابرات هم باید با مدیریتش امور مربوط به مشترکین رو سر و سامون بده نه اینکه هی به چند نفر بگه شماره بدین درست کنم. این همه کاربر دیگه ای که هستن و به این فروم نیومدن تا حالا چی؟
ختم کلام اینکه اگه تا خود قیامت هم بیاید اینجا مشکلاتتون رو بگید هیچ تغییر مثبتی بوجود نمیاد.
یه دوستانی هم هستند که از حروم خوری و غش در معامله و ... میگن. دوستان عزیز اون دوره ای که مال حلال خوردن و ترسیدن از آتش جهنم و این چیزها وجود داشت گذشته، الان دور دور پیدا کردن راه برای هر چه بیشتر پر کردن جیب خود با پایمال کردن حق دیگرانه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)