تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 830 از 1805 اولاول ... 3307307808208268278288298308318328338348408809301330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,291 به 8,300 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

جالبیش اینجاس که بعثت من از ساعت 12 رایگانش شروع میشه و دانلود دایگان تا ساعت 7 داره.
    منم به همین خیال بودم!
    امشب دانلود گذاشتم که ساعت 12:40 دقیقه بطور ناگهانی گفت شارژ شما ته کشید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

این مردک هم که فرار کرد
    خداییش اصلا شعور نداره
    اومده میگه هر کی پول بیشتر داده از سرعت شبانه بیشتری هم برخوردار میشه
    اخه چی بگی به این ادم (؟!)

نکته 1 : اولا سرعتها باید توی ساعات شبانه هم همونطور طبق قرارداد باشه منتهی چون شعورشون نمیکشه و میگن نداریم نداریم میریم به نکته دوم
    نکته 2 : ما به تفاوت سرویس ها روی پهنای باند هر سرویس اعمال شده دیگه چه ربطی داره که شبانه رو واسه اون عده خاص بیشتر کم میکنن . بحث درصد محدودیت مطرحه اینجا .
    یعنی اگه فوقش اینا نمیتونن به همه پهنای باند کامل رو بدن باید از سرعت همه یه درصدی کم کنن مثلا 30% . نه اینکه از طلایی ها 0% و از برنزی ها 50% کم کنن .

تازه یه حرف احمقانه دیگه هم زد این مهندس که گفت بیایم مثلا از همه 500 کیلوبیت سرعت کم کنیم . یعنی 256 ها میشن -256 یعنی چی ؟ یعنی باید به جای دانلود با سرعت 256 بیان با سرعت 256 اپلود کنن ؟

و نکته اخر

Gentlemen ،We are facing a bunch of STUPID BASTARDS
    Be Patient

طلاییم و سرعتم 10KB

3. 2 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

جالبیش اینجاس که بعثت من از ساعت 12 رایگانش شروع میشه و دانلود دایگان تا ساعت 7 داره.
    منم به همین خیال بودم!
    امشب دانلود گذاشتم بطور ناگهانی ساعت 12:40 دقیقه زد شارژ شما تموم شد!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من دارم Dota میزنم با بعثتم اعصابم رو خورد کرد مرتیکه زبون نفهم یه بازی بزنیم بکشیم این Noob ها رو بلکه اروم شم.
    آفا بازی آنلاین چی میکنی ؟ بگو ماهم وارد گود بشیم

6. این کاربر از hitler1945 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Warcraft frozen throne DOTA حدود 8 سال play میکنم
    dota 2 که اکانت steam میخواد
    World Of warcraft
    فعلا انلاین ها ایناس.
    کانتر هم بعضی اوقات

8. این کاربر از frozen01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

وقت بخیر دوستان .
    یک ساعته دارم از صفحه ی 810 تا به اینجا رو میخونم .

جدا از هر گونه مشکل و کمبود ها بعضی از دوستان که مشکلی همانند من رو دارند متن پست های ارسالی شون برای آقای م.ج زیاد جالب نبود.
    این اقا فقط کارش مربوط به ADSL نیستش که بخواد اختصاصی هر مشکلی هست رفع کنه . کلی کار زیر مجموعه ایی دیگه هم هست که مربوط به ایشون هست . که شاید مهم تر هم باشه واسشون .

از آخر میبینید اصلا رفت و دیگه هم اینجا نیومد . بعد فقط مجبورید حضوری برید پیشش . اونم با هزار یک دنگ و فنگ . آخه اینطور که من دیدم خیلی بی احترامی ها بهش کردید . البته به روی خودش نیاورد .
    در کل حرف من اینه .
    من هم یکی مثل خودتون . همین مشکلات رو دارم . همین طرز فکر ها رو دارم ولی :
    به جای اینکه بشینید و این توهین ها رو بکنید یه ذره همت به خزج میدادید و همون طور که بارها اعلام کردم کسانی که داوطلب هستند بیان جمع بشیم یه گروه ضربت تشکیل بدیم بریم واسه به زیز کشیدن مخابرات و گرفتن حقمون .
    ولی کی گوش کرد ؟ بیشتری ها رفتند تو سولاخی و انگار نه انگار .
    چند بار تک و تنها رفتم مخابرات . شورای شهر و .... ولی چون تک و تنها بودم اصلا تحویلم نگرفتند .
    Last edited by OMiD.1080p; 01-12-2013 at 08:16.

10. 7 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کاملا موافقم باید با ایشون تا جای ممکن محترمانه صحبت کرد خداییش منم که بعضی از پستا رو میخوندم خجالت میکشیدم نباید بهانه دست ایشون بدیم وناراحتشون کنیم ایشون وظیفشون این نیست که بیان تو این تایپیک وبه صحبتای ما گوش بدن شما حسابشو بکن چه قدر ادم پاچه خواری ایشون رو میکنن و بهشون احترام میزارن اون وقت میان اینجا ما باهاشون اینطوری صحبت میکنیم درسته اعصابا خورده یکیش خودم ولی خوب دیگه نباید از حدش گذشت البته من خودم یه چند بار از کوره در رفتم بد جور که مدبران زحمت کشیدن در جا پستامو پاک کردن دستشونم درد نکنه اقای ملک جعفریان زحمت کشیدن دستشونم درد نکنه و ...
    چی گفتم ها یه لحظه جوگیر شدم

12. 4 کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

سرعت شبانه رایگان چند روزه بعثت من تبدیل شده به زیر 5 کیلبوبایت!!
    تروخدا یکی جواب منو بده که دارم با این سرعتا افسردگی میگیرم
    پشتیبانی هم طبق معمول جوابگو نیست!
    Last edited by Iman-Emperatour; 01-12-2013 at 03:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

متاسفانه یک سری از پست ها به دور از انسانیت بود :|

سرعت دانلود » 120

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان مدتهاست که یه عده ای(بخش کمی) از مشتریهای مخابرات میان اینجا و مشکلاتشون رو میگن. هیچ چیزی بهتر نشده که هر روز هم داره بدتر میشه. من طرحم برنزیه و چندین شبه سرعتم زیر 10کیلوبایت هست.
    این طرز پاسخ دادن به مشتری ها تو این فروم اصلا درست نیست و کاملا یک حرکت پوپولیستی هست. مشابهش رئیس جمهور قبل. اقتصاد رو به اون وضع کشید بعد پا میشد میرفت تو روستاها میگفت پدر مشکلت چیه؟ پنجاه تومن بدید بهش، مادر مشکلت چیه پنجاه تومن بدید بهش.
    الان هم وضع همینه. ایشون اومدن اینجا و هی میگن شماره تون رو بدید بررسی کنیم. در بعضی موارد اونقدر اعتراض کردن که مجبور شدن مشکل او فرد خاص رو رفع کنند. اما اغلب مشکلات رفع نشده. همونطور که رئیس جمهور یک کشور باید با مدیریتش وضعیت اقتصادی یک جامعه رو بهبود بده و نه اینکه پا شه بره در حرکات نمایشی به یه عده بگه مشکلت چیه، رئیس مخابرات هم باید با مدیریتش امور مربوط به مشترکین رو سر و سامون بده نه اینکه هی به چند نفر بگه شماره بدین درست کنم. این همه کاربر دیگه ای که هستن و به این فروم نیومدن تا حالا چی؟
    ختم کلام اینکه اگه تا خود قیامت هم بیاید اینجا مشکلاتتون رو بگید هیچ تغییر مثبتی بوجود نمیاد.
    یه دوستانی هم هستند که از حروم خوری و غش در معامله و ... میگن. دوستان عزیز اون دوره ای که مال حلال خوردن و ترسیدن از آتش جهنم و این چیزها وجود داشت گذشته، الان دور دور پیدا کردن راه برای هر چه بیشتر پر کردن جیب خود با پایمال کردن حق دیگرانه.

16. 8 کاربر از gh-ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •