سلام دوست عزیز شما در مرحله gery:i'ill take her هستید در phone book موبایل شما گزینه ای به نام mob daughter است با او تماس بگیرید. به محل قرار بروید. او را گروگان بگیرید و مرحله را به پایان برسانید![]()
سلام دوست عزیز شما در مرحله gery:i'ill take her هستید در phone book موبایل شما گزینه ای به نام mob daughter است با او تماس بگیرید. به محل قرار بروید. او را گروگان بگیرید و مرحله را به پایان برسانید![]()
احیانا اگر اواخر بازی باشه، شاید مرحله ای باشه که باید دختره رو می ربودی...
اگر اون باشه باید به یک کافی نت مراجعه کنی، تو اونجا یه سایت بود برای فروش ماشینهای کارکرده، داخل اون سایت میشی که تصاویر خودروها با شماره تلفن فروشنده داخلشه، یه خودروی Feltzer صورتی رنگ بود. وقتی مشاهده اش کردی، شماره تلفن دختره تو گوشیت ادد میشه. بهش زنگ میزنی و برای خرید قرار میگذاری و ادامه ماجرا ...
البته باز هم میگم... شاید این مرحله باشه... چون شما اطلاعات کاملی ندادین.
Last edited by monaj; 09-12-2009 at 15:06.
سلام . به نظر من این بازی یکی از بازی های باحاله که کودکان زیر 18 سال نباید بازی کنن زیرا مسئال.........دار.
از نظر گرافیک هم خیلی بالاست.
ممنون دوست عزیز خوده خودش بود .خوب اینو اومدی
آقا چرا تو اين تاپيك گير دادن به كودكان همينجوري ميگشتم شونصد تا از اينا ديدم
آقا به منو شما چه ؟
اينارو مينويسيد چهارتا بچه ميبينن ميرن دنبالش خودشونو مثل ما بد بخت ميكننا![]()
دوستان کسی سیو مرحله آخر رو داره؟
ینی اونجایی که باید تصمیم گیری کنیم بین انتقام و معامله...
من 6-7 ماه پیش قسمت انتقام رو رفتم حالا هوس کردم برم یه دست مرحله معامله رو هم بازی کنم ببینم پایانشو....
ممنون
آقا خیلی عناصر مستهجن داره که ما دانلود نکنیم؟ یعنی جزء ماموریت ها هست یا نه همین که تو خیابون ها ول میچرخن؟
منظورم اینه که اگر میشه کاری کرد که اون عناصر تو چشم نیان یا نه؟ که من دانلود نکنم.
راستی حجم دانلودیش 13 گیگ هست مگر چند تا DVD هست؟
نه بابا.خیلی توپه.اصلا مثه نسخه های قبلی بی جنبه بازی زیادی نداره.دوست داشتی میری بیجنبه بازی
دوست نداشتتی میری کلیسا
4 تا دی وی دی هستش.من تا حالا 3 بار تمومش کردم. خیلی وقت میشه .حدودا 3 یا 4 ماه پیش![]()
اگه میشه یه نفر زودتر این درخواست مارو اجابت کنه ممنون میشم
اگه خیلی خیلی مذهبی تشریف دارید به نظرم بهتره سراغش نرید . فحش زیاد داره توش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)