چشم داداش به زودی آپدیت میشه صفحه اولش
چشم داداش به زودی آپدیت میشه صفحه اولش
سلام
کسی سیو مزرعه دار که رفته باشه شهر رو داره برای دوستان بزاره
اقا الان هشت ساله آزگاره که داریم تلاش میکنیم بریم شهر اگه الان تو دنیای واقعی این همه تلاش کرده بودیم شهر که هیچی الان گرین کارت امریکا داشتیم
من به شهر ...
.....
.....
.....
....
....
....
...
...
...
...
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نرفتم
![]()
Last edited by a.f.h; 17-05-2014 at 15:49.
نمیخاستم دیگه تو این تاپیک و کلا تو این فروم چیزی بنویسم بخاطر نظر لطف بعضی دوستان
تکرار میکنم هیچ شهری وجود نداره اونایی که میگن بک تو نیچر شهر داره با ورژن ۶۴ اشتباه گرفتن و عکس از اون ورژن به اسم بک تو نیچر میدن اونایی که این ورژن رو بازی نکردن فکر میکنن واقعا همینجوره چون جاش براشون آشنا نیست من همه ورژنارو بازی کردم تمام داستان ۶۴ و بک تو نیچر رو با هم قاطی کردن یه شایعه یا بهتر بگم دروغ بزرگ ساختن!!!! کارن هم تو ۶۴ مریض میشه و اگه بازی به خوبی انجام ندین از دهکده میره!!!!! آخر بازی ۶۴ هم اگه گود اندینگ شد برای شما پیامی میاد که میخاین بازی رو ادامه بدین یا نه؟ نه اینکه میخاین برید شهر!!!!! اگه شک دارین برین سایت ناتسومی خودتون بپرسین تازه الان دیگه این ورژن بازی رو ساپورت نمیکنن
از بازی لذت ببرین من که هیچوقت از این بینهایت کننده ها استفاده نکردم فقط از داستان بازی لذت بردم
متاسفانه از ۸۳۰ صفحه شاید ۸۰۰ تاش اسپم باشه تاپیکه خوبی برای فعال شدنه!!!! به جای این راهنمایی و لینک دانلود بزارین!!ممنون از دوستانی که پست مفید میزارن نه اسپم من از ۲۰۰۸ عضو سایتم ۵ تا پست دادم چون پست مفید نداشتم اسپم هم ندادم مگه مجبور شده باشم.
موفق باشید و خدانگهدار من دیگه نمیام تو این انجمن
Last edited by tina125; 25-05-2014 at 05:05.
بودی حالا
ممکنه شهر نره اما مدرسان شریف میره من امتحان کردم![]()
الان مردم شهر دوست دارن برن روستا چه عیبی داره همش روستا باشه هوای پاک و مردم باصفا داره و آلودگی صوتی هم نداره
آقا ترو خدا یکی به من بگه تو چطوری باید سرکه و نمک و اینا... برا آشپزی از کجا بیارم![]()
باید برنامه یکشنبه های تلوزیونو ببینی بعد بری تو مسافر خونه از تلفنش استفاده کنی و سفارش بدی!!!!![]()
دمت گرم داداش مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)