تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 830 از 1185 اولاول ... 330730780820826827828829830831832833834840880930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,291 به 8,300 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان اگه محصولی رو میخواین معرفی کنید مطالب مربوط به محصول رو تو انجمن بذارین لطفا لینک فروشگاه اینترنتی و سایت ندین که جنبه تبلیغاتی داره و پستتون ویرایش یا حذف میشه

ممنون

2. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شبیه اون که بعید میدونم ولی اگه کارهای مجلسی میخوای ادکلن های تری ماگلر و همین اپیوم اگه بیابی .

این کار لانوین هم خیلی پخش بو و ماندگاری داره و بوی توتون میده Avant Garde

این مدل ای من از تری موگلر رو تست کردم خیلی تو این هوا حال میده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالبه نت اولش بوی تریاک خالص میده
    این تری موگلر ها که همه مثه همن اسم و قیافه و ! اکثرشونم شیرین ... بوی قهوه چقدر خودشو نشون میده تو این مدل؟ چون خودم پلی اینتس دارم ، نمی خوام شبیهش باشه....

این عکسها که گذاشتید تنها تفوتشون این هست که شیشه ها به صورت معکوس قرار دارند.
    اگر به درب شیشه توجه کنید که از پشت عکس گرفته شده و دیرگی از جلو و با هم هیچ فرقی ندارند
    فکر نکنم زیر 200 بشه جایگزین مناسبی برای ام7 پیدا کرد. میتونید 50 میل این عطر رو تهیه کنید که ارزشش رو خواهد داشت
    مرسی . فقط یه سوال؟ M7 تقلبی داره؟
    واقعیتش اینه که یه حرکت بدی باب شده ، ادکلنای با این رنج قیمت رو تست نمیدن . به خاطر همین می خواستم یکی از این کارای خوب رو بدون تست بخرم ؛ البته با پرسش و پاسخ زیاد. اصرار منم به M7 به همین خاطره! فک می کنم از رایحه و کیفیتش نسبت به بقیه هم رده هاش بیشتر خوشم بیاد. ولی از طرف دیگه ، 50 میل خیلی کمه . گزینه بعدی من اپیوم هست که فکر می کنم با این روش خرید ، بعد M7 بهترین گزینه باشه.
    حالا فرید خان ،بی زحمت شما چنتا ادکلن زیر 200 ( بالا و پایینش مساله ای نیست ) که پخش بو و موندگاری زیاد داره ، با سلیقه ی خودت معرفی کن ( هر رایحه ایی که دوست داری ، فقط خیلی شیرین نباشه ) .
    Last edited by hadinba; 01-02-2013 at 16:48.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فقط دوست عزیز m7 رو به نظرم بدون تست نخر یه ذره بوش خاص هت شاید بعضیا خوشون نیاد !
    ----------------------------------
    یادش بخیر مهر اسال میخواستم بخرم m7 و لا نویی پرفیوم هر دو تا 100 میلشون 130 بود که من لانویی رو خریدم ! کاش برمیگشتیم اون زمان اونم با همون قیمت خریده بودم

5. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان اگه محصولی رو میخواین معرفی کنید مطالب مربوط به محصول رو تو انجمن بذارین لطفا لینک فروشگاه اینترنتی و سایت ندین که جنبه تبلیغاتی داره و پستتون ویرایش یا حذف میشه

ممنون
    اخه قربونت برم یه وقتی میخوای مطلبی رو بگی به نقل از سایتی بعد امکان کپی پیست متن رو ازت گرفته نظرتون چیه؟ باید کلی وقت گذاشت و تایپ کنیم مطلب رو؟؟؟؟
    یا از صفحه عکس گرفت و ... که باز اینم معلوم میشه مطلب از کدوم سایته!
    راه دیگه ای وجود داره بفرمایید لطفا

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

atghia جان لینک هایی که تبلیغ فروشگاه هستن رو نذارین تو صفحات قبل پست بعضی از دوستان حذف شد منظور همون لینک هاست وگرنه بقیه موردی نداره

8. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد بو ودوام اين مدل چيه ungaro pour l homme با جعبه مشكي رنگ ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد.2 تا سوال داشتم که ممنون ميشم جواب بدين.يکي اينکه آيا رايحه اين عطر جديد،ورساچه عود،ميتونه شباهت به کريد رويال عود يا ام سون داشته باشه؟

2 اينکه واسه بعضي عطراي معروف نمونه هاي مشابهي وجود داره البته منظورم غير از کارايه ريو هست.مثلا واسه تق،هم يه کار از زيپو و هم عطر ivanho که خيلي شبيهشه يا واسه اونتوس عطري که جديد اومده به اسم mine pour homme و يا dirty english واسه توسکان تام فورد رو شنيدم .ميخوام بدونم اولا اينا که نام بردم تا چند درصد شباهت دارن و دوما واسه m7 هم مثل اينا نمونه مشابهي داره و اگه هست چند درصد شبيهه؟
    و بين m7 و m7 fresh و m7 absoloot چه تفاوتي هست و کدوم رايحه بهتري داره.بسيار ممنون از دوستاني که راهنمايي ميکنن.سوال قبليه مارو که يه نفر بيشتر جواب نداد.

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این تری موگلر ها که همه مثه همن اسم و قیافه و ! اکثرشونم شیرین ... بوی قهوه چقدر خودشو نشون میده تو این مدل؟ چون خودم پلی اینتس دارم ، نمی خوام شبیهش باشه....

مرسی . فقط یه سوال؟ M7 تقلبی داره؟
    واقعیتش اینه که یه حرکت بدی باب شده ، ادکلنای با این رنج قیمت رو تست نمیدن . به خاطر همین می خواستم یکی از این کارای خوب رو بدون تست بخرم ؛ البته با پرسش و پاسخ زیاد. اصرار منم به M7 به همین خاطره! فک می کنم از رایحه و کیفیتش نسبت به بقیه هم رده هاش بیشتر خوشم بیاد. ولی از طرف دیگه ، 50 میل خیلی کمه . گزینه بعدی من اپیوم هست که فکر می کنم با این روش خرید ، بعد M7 بهترین گزینه باشه.
    حالا فرید خان ،بی زحمت شما چنتا ادکلن زیر 200 ( بالا و پایینش مساله ای نیست ) که پخش بو و موندگاری زیاد داره ، با سلیقه ی خودت معرفی کن ( هر رایحه ایی که دوست داری ، فقط خیلی شیرین نباشه ) .
    m7 تقلبی من ازش ندیدم و به احتمال زیاد تقلبی نداره
    خودم شخصا برای ادکلنی مثل m7 ارزش زیادی قائل هستم. متاسفانه شیشه m7 خودمم حجمش رو به نابودی هست

فقط از نظر پخش بو و ماندگاری و تا 200 تومان: (مواردی که تو خاطرم هست!!!)
    فلور لی میل
    سری آنجل تری موگلر
    آرامیس ها (البته نمونه های قدیمی)
    آنتیوس شنل (البته 50 میل)
    دیور هوم اینتنس (50 میل)
    لویی روشاز
    بیژن فور من
    اوبسشن
    یوزو من از کارن
    سانتوس
    گرلن اکستریم
    لانویی پرفیوم
    کروس
    و...

12. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد.2 تا سوال داشتم که ممنون ميشم جواب بدين.يکي اينکه آيا رايحه اين عطر جديد،ورساچه عود،ميتونه شباهت به کريد رويال عود يا ام سون داشته باشه؟

2 اينکه واسه بعضي عطراي معروف نمونه هاي مشابهي وجود داره البته منظورم غير از کارايه ريو هست.مثلا واسه تق،هم يه کار از زيپو و هم عطر ivanho که خيلي شبيهشه يا واسه اونتوس عطري که جديد اومده به اسم mine pour homme و يا dirty english واسه توسکان تام فورد رو شنيدم .ميخوام بدونم اولا اينا که نام بردم تا چند درصد شباهت دارن و دوما واسه m7 هم مثل اينا نمونه مشابهي داره و اگه هست چند درصد شبيهه؟
    و بين m7 و m7 fresh و m7 absoloot چه تفاوتي هست و کدوم رايحه بهتري داره.بسيار ممنون از دوستاني که راهنمايي ميکنن.سوال قبليه مارو که يه نفر بيشتر جواب نداد.
    مگه ورساچه عود وارد شده؟
    اینهایی که نام برید شباهت دارند ولی نمیتونند جایگزین باشند.
    اگر به دنبال رایحه ایی مشابه m7 خب میتونید نمونه ابسولو از این ادکلن رو تهیه کنید. البته همون بو رو نمیده ولی خب فکر کنم بشه روش حساب کرد
    بین m7 و نمونه ابسولو تفاوت هایی وجود داره که بنظرم ابسولو شیرین تر و مدرن تر اومد.
    در مورد نمونه فرش هم اطلاعاتی ندارم

14. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

m7 تقلبی من ازش ندیدم و به احتمال زیاد تقلبی نداره
    خودم شخصا برای ادکلنی مثل m7 ارزش زیادی قائل هستم. متاسفانه شیشه m7 خودمم حجمش رو به نابودی هست

فقط از نظر پخش بو و ماندگاری و تا 200 تومان: (مواردی که تو خاطرم هست!!!)
    فلور لی میل
    سری آنجل تری موگلر
    آرامیس ها (البته نمونه های قدیمی)
    آنتیوس شنل (البته 50 میل)
    دیور هوم اینتنس (50 میل)
    لویی روشاز
    بیژن فور من
    اوبسشن
    یوزو من از کارن
    سانتوس
    گرلن اکستریم
    لانویی پرفیوم
    کروس
    و...
    آقا فرید میشه اینایی که خیلی شیرینن رو حذف کنی؟ ولی ظاهرا" اگه بخوام کار با پخش بالا بگیرم باید بزنم تو کار شیرینیه زیاد.
    امروز لانویی پرفیوم رو تست کردم . جالب بود ، وقتی رو دستم تست کردم ، اول خوشم نیومد از بوش. یه چند دقیقه ای گذشت ، حس کردم هر چی می گذره بوش صابونی میشه که بازم دوست نداشتم. ولی بعد 10 دقیقه ( شایدم بیشتر ) بوش کلا" تغییر کرد بوی شیکی پیدا کرد. بوی ملایم و شیرین مرکباتی . بنا به اون دلایلی که فرید خان توضیح داده بودن ، پخش بوی جالبی نداشت به نظر من ( 4 یا 5 از 10 ) ولی موندگاریه خیلی خوبی داره. قیمتشم 228! جای تخفیف هم داشت. ( 200 تومن شاید میشد گرفت. )

مگه ورساچه عود وارد شده؟
    اینهایی که نام برید شباهت دارند ولی نمیتونند جایگزین باشند.
    اگر به دنبال رایحه ایی مشابه m7 خب میتونید نمونه ابسولو از این ادکلن رو تهیه کنید. البته همون بو رو نمیده ولی خب فکر کنم بشه روش حساب کرد
    بین m7 و نمونه ابسولو تفاوت هایی وجود داره که بنظرم ابسولو شیرین تر و مدرن تر اومد.
    در مورد نمونه فرش هم اطلاعاتی ندارم
    ما که قسمت نشد M7 شیشه قدیم رو تست کنیم. ولی امروز M7 Oud Absolu رو هم تست کردم. این عطر برای من خیلی شیرینه. ( البته نه مثه دیور هوم اینتس که دل آدمو بزنه ) ولی فروشنده هم می گفت که بوش شبیه M7 قدیم نیست و خودشم اون قبلیه رو بیشتر قبول داشت. ولی پخش بو و موندگاریش عالی بود. کار سنگینیه کلا" . قیمتش 293 !

16. 2 کاربر از hadinba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •