دوستان اگه محصولی رو میخواین معرفی کنید مطالب مربوط به محصول رو تو انجمن بذارین لطفا لینک فروشگاه اینترنتی و سایت ندین که جنبه تبلیغاتی داره و پستتون ویرایش یا حذف میشه
ممنون
دوستان اگه محصولی رو میخواین معرفی کنید مطالب مربوط به محصول رو تو انجمن بذارین لطفا لینک فروشگاه اینترنتی و سایت ندین که جنبه تبلیغاتی داره و پستتون ویرایش یا حذف میشه
ممنون
این تری موگلر ها که همه مثه همن اسم و قیافه و !اکثرشونم شیرین ... بوی قهوه چقدر خودشو نشون میده تو این مدل؟ چون خودم پلی اینتس دارم ، نمی خوام شبیهش باشه....
مرسی . فقط یه سوال؟ M7 تقلبی داره؟
واقعیتش اینه که یه حرکت بدی باب شده ، ادکلنای با این رنج قیمت رو تست نمیدن . به خاطر همین می خواستم یکی از این کارای خوب رو بدون تست بخرم ؛ البته با پرسش و پاسخ زیاد. اصرار منم به M7 به همین خاطره! فک می کنم از رایحه و کیفیتش نسبت به بقیه هم رده هاش بیشتر خوشم بیاد. ولی از طرف دیگه ، 50 میل خیلی کمه . گزینه بعدی من اپیوم هست که فکر می کنم با این روش خرید ، بعد M7 بهترین گزینه باشه.
حالا فرید خان ،بی زحمت شما چنتا ادکلن زیر 200 ( بالا و پایینش مساله ای نیست ) که پخش بو و موندگاری زیاد داره ، با سلیقه ی خودت معرفی کن ( هر رایحه ایی که دوست داری ، فقط خیلی شیرین نباشه) .
Last edited by hadinba; 01-02-2013 at 16:48.
فقط دوست عزیز m7 رو به نظرم بدون تست نخر یه ذره بوش خاص هت شاید بعضیا خوشون نیاد !
----------------------------------
یادش بخیر مهر اسال میخواستم بخرم m7 و لا نویی پرفیوم هر دو تا 100 میلشون 130 بود که من لانویی رو خریدم ! کاش برمیگشتیم اون زمان اونم با همون قیمت خریده بودم![]()
اخه قربونت برم یه وقتی میخوای مطلبی رو بگی به نقل از سایتی بعد امکان کپی پیست متن رو ازت گرفته نظرتون چیه؟ باید کلی وقت گذاشت و تایپ کنیم مطلب رو؟؟؟؟
یا از صفحه عکس گرفت و ... که باز اینم معلوم میشه مطلب از کدوم سایته!
راه دیگه ای وجود داره بفرمایید لطفا![]()
atghia جان لینک هایی که تبلیغ فروشگاه هستن رو نذارین تو صفحات قبل پست بعضی از دوستان حذف شد منظور همون لینک هاست وگرنه بقیه موردی نداره
دوستان نظرتون در مورد بو ودوام اين مدل چيه ungaro pour l homme با جعبه مشكي رنگ ؟
سلام و خسته نباشيد.2 تا سوال داشتم که ممنون ميشم جواب بدين.يکي اينکه آيا رايحه اين عطر جديد،ورساچه عود،ميتونه شباهت به کريد رويال عود يا ام سون داشته باشه؟
2 اينکه واسه بعضي عطراي معروف نمونه هاي مشابهي وجود داره البته منظورم غير از کارايه ريو هست.مثلا واسه تق،هم يه کار از زيپو و هم عطر ivanho که خيلي شبيهشه يا واسه اونتوس عطري که جديد اومده به اسم mine pour homme و يا dirty english واسه توسکان تام فورد رو شنيدم .ميخوام بدونم اولا اينا که نام بردم تا چند درصد شباهت دارن و دوما واسه m7 هم مثل اينا نمونه مشابهي داره و اگه هست چند درصد شبيهه؟
و بين m7 و m7 fresh و m7 absoloot چه تفاوتي هست و کدوم رايحه بهتري داره.بسيار ممنون از دوستاني که راهنمايي ميکنن.سوال قبليه مارو که يه نفر بيشتر جواب نداد.
m7 تقلبی من ازش ندیدم و به احتمال زیاد تقلبی نداره
خودم شخصا برای ادکلنی مثل m7 ارزش زیادی قائل هستم. متاسفانه شیشه m7 خودمم حجمش رو به نابودی هست![]()
فقط از نظر پخش بو و ماندگاری و تا 200 تومان: (مواردی که تو خاطرم هست!!!)
فلور لی میل
سری آنجل تری موگلر
آرامیس ها (البته نمونه های قدیمی)
آنتیوس شنل (البته 50 میل)
دیور هوم اینتنس (50 میل)
لویی روشاز
بیژن فور من
اوبسشن
یوزو من از کارن
سانتوس
گرلن اکستریم
لانویی پرفیوم
کروس
و...
مگه ورساچه عود وارد شده؟![]()
اینهایی که نام برید شباهت دارند ولی نمیتونند جایگزین باشند.
اگر به دنبال رایحه ایی مشابه m7 خب میتونید نمونه ابسولو از این ادکلن رو تهیه کنید. البته همون بو رو نمیده ولی خب فکر کنم بشه روش حساب کرد
بین m7 و نمونه ابسولو تفاوت هایی وجود داره که بنظرم ابسولو شیرین تر و مدرن تر اومد.
در مورد نمونه فرش هم اطلاعاتی ندارم![]()
آقا فرید میشه اینایی که خیلی شیرینن رو حذف کنی؟ولی ظاهرا" اگه بخوام کار با پخش بالا بگیرم باید بزنم تو کار شیرینیه زیاد.
امروز لانویی پرفیوم رو تست کردم . جالب بود ، وقتی رو دستم تست کردم ، اول خوشم نیومد از بوش. یه چند دقیقه ای گذشت ، حس کردم هر چی می گذره بوش صابونی میشه که بازم دوست نداشتم.ولی بعد 10 دقیقه ( شایدم بیشتر ) بوش کلا" تغییر کرد بوی شیکی پیدا کرد. بوی ملایم و شیرین مرکباتی . بنا به اون دلایلی که فرید خان توضیح داده بودن ، پخش بوی جالبی نداشت به نظر من ( 4 یا 5 از 10 ) ولی موندگاریه خیلی خوبی داره. قیمتشم 228! جای تخفیف هم داشت. ( 200 تومن شاید میشد گرفت. )
ما که قسمت نشد M7 شیشه قدیم رو تست کنیم. ولی امروز M7 Oud Absolu رو هم تست کردم. این عطر برای من خیلی شیرینه. ( البته نه مثه دیور هوم اینتس که دل آدمو بزنه) ولی فروشنده هم می گفت که بوش شبیه M7 قدیم نیست و خودشم اون قبلیه رو بیشتر قبول داشت. ولی پخش بو و موندگاریش عالی بود. کار سنگینیه کلا" . قیمتش 293 !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)