نمیدونم تغییر کرده باشه یا نه ... ولی بله در زمان تحصیل میشه اقدام کرد.
نمیدونم تغییر کرده باشه یا نه ... ولی بله در زمان تحصیل میشه اقدام کرد.
میتونی عزیز.برو دنبالش.
در حین تحصیل فقط نمیتونی دنبال معافیت پزشکی بری.بقیه رو میشه انجام داد.
سلام بچه ها. من الان از مرخصی آموزشی اومدم. دوباره فردا باید برگردم.
مالک اشتر اراک خدمت میکنم. فقط یه چیزی اومدم بهتون بگم. مدرک دانشگاهی هیچ تاثیری در آموزشی نداره
توی گروهان ما از فوق دیپلم هست تا متخصص اعصاب و روان
با همشون یه جور برخورد میشه حتی پاسداری هم میرن!
دعا کنید زودتر تموم شه از شر این خدمت راحت شیم
یا حق
با اینکه چند از سال از عمرم رو به هوای معافیت غیبت کردم و از دست دادم و 17 ماه از عمرم هم در خدمت صرف شد (میخواستم بگم تلف شد ولی دیدم که بالاخره هر چند کم و ناچیز ولی به ارتش و مملکتم خدمت کردم) و خیلی نا عدالتی دیدم و بسیار موارد هست برای حسرت خوردن ولی با این حال
بازهم خدا رو صد هزار مرتبه شکر می کنم که می تونست خیلی بدتر از این باشه چون:
1- در دوران صلح خدمت کردم (هنوز که هنوزه ، جانبازان و مجروحین جنگ رو هر روز می بینم که در زمان سربازی دچار ضایعات و صدمات جبران ناپذیر هستند و باید تا آخر عمر با مشکلات سختی دست و پنجه نرم کنند)
2- 18 ماه خدمت می کنم ونه بیشتر (در طول تاریخ سربازی در ایران از زمان رضا خان تا الان، به جز سالهای 57 تا 59 که خدمت حدود یکسال بود ، بقیه دوران بین 21 تا 24 ما بوده بجز سالهای 86 تا 90 که شانس خوب ما حساب میشه. )
3- بعد از حدود چهار سال ، سنوات غیبتی بخشیده شد (همون ماههای اولی که توی یگان اومده بودم خیلی ها رو دیدم که در حال گذراندن سنوات بودند و بخشیده نشده بودند از شانس خوب ما به دوره ما بخشش تعلق گرفت)
4- بدون هیچگونه پارتی بازی در شهر خودم خدمت کردم و روزها به خونه برمیگشتم.
شما هم اگر سرباز هستید ،حتما مواردی از این دست برای شکر گذاری پیدا میکنید.
سلامتی همه سربازها
Last edited by S126; 26-04-2012 at 16:21.
من شنیده بودم که باید از دکتر نامه بگیرم
آخه همسایه چمیدونه که قلب من چلاغه !![]()
خیلیا من میشناسم که تو دانشگاه معافی گرفتن چه پزشکی و چهاربرادری، پیگیرش باش
فقط نیاز به امضا و اسمش هست.
پرونده پزشکیتم باید باشه.همینجوری که نمیشه.
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
در حین درس خواندن پرونده معافیت پزشکی رو نمیشه راه انداخت.طبق قوانینه.
فقط میشه کفالت رو اجرایی کرد.
سلام . مگه گردان ذوالفقار نیوفتادی ؟ اونجا که خیلی راحته . چیش برات سخته ؟ من اونجا گشتم پیدات نکردم . فک کنم گروهان ایمانی . من ایثار افتادم .
علت پاسداری گذاشتن هم اینه که نفراتی که خدمت قبلی ندارن ، بلد نیستن .
فقط همین دو هفته ما پاسداری داریم . دو هفته ی آخر راحتیم . تو که خودت یگان رفتی میدونی که یگان از آموزشی مالک اشتر سخت تره . من به نظرم کلش رو آموزشی بودیم بهتر از یگان های نیرو افتضاحی بود .
با سلام
13 ماه جبهه چند ماه از خدمت کسر میکنه؟ اگه امکانش هست دقیق بگید؟( مثلا .. ماه و ..... روز)
متشکرم
تمامی کسری ها از جمله کسری جبهه از ابتدای امسال لغو شده است
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)