تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 830 از 2199 اولاول ... 33073078082082682782882983083183283383484088093013301830 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,291 به 8,300 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سؤال اولت جوابش نمیدونم چون وایمکس ندارم ولی سرعت تورنت پایینه به خاطر اینکه شما از کامپیوتر کاربرهای عادی مثل خودت و خودم دانلود می کنی و سرعت آپلود اینترنت های خونگی معمولا پایین هست. تورنت کلا سرعتش کمه و نمیشه زیادش کرد. فکر میکنم هر چی تعداد کامپیوتر هایی که در دسترس هست برای دانلود بیشتر باشه سرعتش بالا تره ولی کلا کمه.
    در مورد سیستم تورنتا اطلاع دارم اما 1 2 ماه پیش مودم وایمکس یکی از دوستام رو گرفته بودم واسه تست 512 بود! سرعت دانلود تورنت هم در حدود 30 40 kb شده بود و به نسبت دانلودای معمولی 10 20 kb پایینتر بود!مشکل از این فایل بخصوص هم نیست و منابع زیادی داره + فایلای دیگه رو هم تست کردم همینطوره! نباید که از adsl 128 kb سرعت دانلود تورنتش پایینتر باشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام من یه سوال داشتم خونه ما سه طبقه هست و ما تو طبقه اول زندگی میکنیم مودم هر جایی امتحان کردم آنتن نداد بجز طبقه سوم که دسته مستاجره میخواستم بدونم راهی هست که جلوی اینترنت از راه ورودی لن رو بگیرم یا نه؟
    به نظر من بهترین راه اینکه که بری مودم رو طبقه سوم یه جا براش تعبیه کنی و با لپ تاپ با WiFi ازش استفاده کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام من چند روزی هست که سرعت 1mb گرفتم و تقریبا شبا فقط واسه دانلود ازش استفاده میکنم! بعضی شبا دانلودش رو 120 تا 170 بود بعضی شبا هم 40-70 علتش رو میدونه کسی چیه؟ آیا مال اینه که میگن اولش رو حالت دمو هست اینا و اگه اون چند صد مگابایت اضافی مصرف بشه بهتر میشه و تثبیت میشه سرعتش؟
    یه سوال دیگه هم داشتم, سرعت دانلود تورنت چرا اینقدر پایینه؟ حتی از adsl 128kb هم که دارم پایینتره! راهی واسه افزایشش هست؟
    اگه منظورت دانلود از ساعت 2 شب تا 8 صبح که مربوط به رایگانه هست ، چون ضریب اشتراک 1 به 10 میشه سرعت نوسان داره.
    در مورد دمو به محض اینکه سرویس اصلیت فعال بشه حالت دمو از بین میره .
    در مورد تورنت باید فایلایی دانلود که تعداد کاربرای زیادی اونو برا آپلود گذاشته باشن . در نتیجه سرعت دانلودت میره بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با این فریمور همش دی سی میشه مودم از BTs من فریمور اصلی رو میخواهم که وقتی مودم رو از شرکت میخرید روش هست
    یکی از دوستان به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو پست صفحه 826 یه نسخه گذاشته. ببین به دردت می خوره.

5. این کاربر از M-Bagher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

میخوام اشتراک وایمکس مبین نت بگیرم. منزل من در تهران در خیابان پیروزی هست. در نقشه آنتن دهی توی سایت که نگاه کردم در محدوده پوشش خارجی قرار داریم و تقریبا در انتهای آن یعنی نزدیک به مرز بدون پوشش. می خواستم بدونم آیا ممکنه خونه ما با مودم داخلی هم آنتن بده ؟ چون خونمون طبقه سوم هست و تو وبلاگ مبین نت گفته بود طبقات بالاتر آنتن دهیش بهتره. راهی هست که بشه امتحان کرد که آنتن میده یا نه؟ چون مودم خارجی 100 هزار تومن گرون تره و نمیتونم اینقدر هزینه کنم و از طرف دیگه خط تلفنم PCM هست و ADSL نمی تونم بگیرم و مجبورم WIMAX بگیرم.
    خیلی ساده زنگ بزن یه نمایندگی بگو بیان برات وصل کنند همون موقع تست می کنی آنتن میده یا نه.

کسی تفاوت بین دو مدل مودم وایفای هاوایی و گرین رو می دونه ؟ مال کدوم کشور ها هستن ؟ کدوم قوی تره ؟ اصلا فرقشون در چی هست ؟
    هر دو مال چین هستند و هر دو از مطرح ترین نام های وایمکس هستند.
    از لحاظ مشخصات فنی green packet بهتر هست و آنتن دهیشم خیلی بهتره.
    جالبه که بدونید الان مبین نت بیش از 100 هزار مشترک داره که حدود 70 درصدشون از این مودم استفاده می کنند.

با این فریمور همش دی سی میشه مودم از BTs من فریمور اصلی رو میخواهم که وقتی مودم رو از شرکت میخرید روش هست
    این فریمور رو تست کردید؟
    این ورژن 4.3.7.26 :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من پست زیر رو هم دوباره میزارم خصوصا تنظیمات فرکانس رو چک کنید درست باشند.

سلام من یه سوال داشتم خونه ما سه طبقه هست و ما تو طبقه اول زندگی میکنیم مودم هر جایی امتحان کردم آنتن نداد بجز طبقه سوم که دسته مستاجره میخواستم بدونم راهی هست که جلوی اینترنت از راه ورودی لن رو بگیرم یا نه؟
    1- راهی برای بستن لن نیست مگه این پلمپ کنی! (برچسب هاش توی بازار هست)
    2- میتونی هم اگه آنتن میخوره امتحان کنی با آنتن.
    3- مودم خارجی هم یک گزینه دوم هست.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

چون امروز تاپیک زیاد جلو رفت این پست رو یکبار دیگه میزارم دوستان استفاده کنند.

تنظیمات مودم های وایمکس :

باید این موارد رو تنظیم کنید :
    1- NAI یا Identity:
    در واقع همون مک(WAN) شماست با یک @mobin.net جلوش
    مثال:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- User ID یا Inner Identity یا Username:
    نام کاربری شما که هم روی مودم هم روی جعبه هست.
    مثال:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3- User Password یا Password یا :
    رمز عبور شماست که هم روی مودم هم روی جعبه هست.
    مثال:
    123456

4- PKM :
    فعال و در صورت گزینه داشتن
    روی PKM_v2EAP

5-Authentication یا Phase 1 :
    EAP-TTLS
    یا
    TTLS

6-inner EAP یا Phase 2:
    MSCHAPv2

تا اینجا تنظیمات مربوط به Security بوده
      محتوای مخفی: اضافی 
    از اینجا به بعد فرکانس هاست اگر تنظیم نبود :

7- Scanset یا Wimax Band:
    فرکانس ها رو میتونید اتومات بزارید یا دستی تنظیم کنید :
    چهار فرکانس
    3449000
    3459000
    3549000
    3559000

و Working Bandwidth :
    10000 یا 10m

Max Power :
    25.5dBm

HandOver :
    Disable

بقیه تنظیمات هم دلخواه مربوط به شبکه و امنیت هست.

تصاویر برای انواع مودم :

مودم کله قندی یا BM631a شرکت Huawei :

مودم داخلی Indoor VOIP-WiFi CPE یا BM632W شرکت Huawei :

مودم داخلی Indoor VOIP-WiFi CPE یا DX350 شرکت GreenPacket :

مودم بیرونی یا BM8301 شرکت Huawei :

جیبی :

بزودی

PDF بزودی

P.S - دوستان فنی عبارت مودم به جای CPE رو به بزرگی خودشون ببخشند، خواستم قابل فهم تر باشه.
    Last edited by FerineFast; 15-06-2012 at 22:15.

8. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ورژن قدیمی فزیمور مودم dx-350 رو میخواستم . اگر دارید لطفآ بذارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من بهترین راه اینکه که بری مودم رو طبقه سوم یه جا براش تعبیه کنی و با لپ تاپ با WiFi ازش استفاده کنی.

من هم طبقه سوم تو خونه مستاجر آنتن میداد گذاشتم اونم کامپیوتر داره و از ورودی لن خوب میتونه استفاده کنه دیگه میخواستم ببینم راهی برای بستن ورودی لن هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی بابت راهنماییت قیمت پلمپ رو داری و اینکه سریالی چیزی روش هست که آدم متوجه بشه چون اگه بدونه میتونه اونم بخره و بعد از استفاده خودش دوباره پلمپ کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من قبلا از آسیا تک (ADSL) استفاده میکردم و خیلی راضی بودم متاسفانه منزل عوض کردیم

ساکن تهران - ازگل هستم

تنها شرکتی که تو برج تجهیزات گذاشته شاتل هست قبلا با شاتل کار کردم و خیلی مزخرف بود به ناچار دوباره ازشون سرویس گرفتم بازم تمام مشکلات پا بر جاست dc افت سرعت بنده تاریخ 2/28 قرارداد بستم و تاریخ 3/17 سرویس به من تحویل دادن گفتن چون برج هستین 2 3 روزه بهتون تحویل میدیم!!! طی تماسهای مکرر و بهانه های مختلف( مدارک تازه ارسال شده مخابرات ، مشکل از سمت مخابرات و در آخر گفتن مشکل رنگ سیمهای برج شماست )

قصد داشتم از ایرانسل سرویس بگیرم با تحقیقاتی که کردم دیدم به درد نمیخوره و تصمیم گرفتم از مبین نت بگیرم

طی تماس که با مبین نت داشتم با اینکه طبقه 12 هستم گفتن باید از مدم بیرونی استفاده کنی! ولی اینجوری نمیتونم اینجوری به اینترنت متصل بشم من میخوام اگه مسافرت رفتم اگه منزل نبودم بتونم از اینترنت استفاده کنم چون کارم با اینترنت برام خیلی مهمه قطعی (DC) نداشته باشه

اینجا کسی از ازگل هست؟
    مبین نت مشکل خاصی نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •