با تشکر از راهنمایی های دوستان
لطفا بهترین مد صدا برای دیدن فیلم رو بگید . تو منوی 424 چند مدل وجود داره من الان روی mod 1 - 5 .1 گذاشتم
با تشکر
با تشکر از راهنمایی های دوستان
لطفا بهترین مد صدا برای دیدن فیلم رو بگید . تو منوی 424 چند مدل وجود داره من الان روی mod 1 - 5 .1 گذاشتم
با تشکر
باید تیکه ، تیکه برم جلو... برای شروع حدود 2 تومن دارم. اول چی بخرم؟ (اسپیکر ، آمپلی یا پخش 3D )
میتونم هر 3 یا 4 ماه 2 تومن هزینه کنم. یعنی برای هر قسمتش 2 تومن بدم ،که فکر کنم به غیر از کابل و لوازم جانبی بشه 6 تومن.
سری ۶۰۶ بهتره.
شما بهتره اول از همه یه پلیر و یه کابل مناسب تهیه کنی.
کابلو که مانستر میگیرم.
برای پلیر چه مدلی پیشنهاد می کنید؟
سلام
کسی برای راهنمایی نبود؟
خب با توجه به بودجه ای که در نظر گرفتید مدل Pioneer BDP-450 پیشنهاد میکنم.قیمتی حدود 700 باید داشته باشه.هزینه کابلتون هم نزدیک به 100 تومنی میشه.
سلام.
شما اگر بخواید به مجموعه سینماییتون بلوری پلیر اضافه کنید میتونید از بلوری پلیرهای پایونیر استفاده کنید که همگی این قابلیتی که شما مد نطرتون هست رو دارا هستند.
می خوام بدونم سری 606 ارزش یک میلیون تومن هزینه اضافه تر رو داره؟ من صدای 428 رو شنیدم خوب بود ولی از ظاهرش خیلی خوشم نیومد.606 صداش چقدر بهتره؟ارزونترین آمپلی که میتونه این دو
تا رو درایو کنه چیه؟ بودجم محدوده
به نظر من 606 وکال رو بهتر اجرا می کنه.
428 می تونید حداقل با 1612 دنون درایو کنید و 606 حداقل با 1912 دنون.
یا می تونید از برند پایونیر استفاده کنید.برای 428 حداقل مدل 822 و برای مدل 606 حداقل مدل 922.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)