تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 830 از 966 اولاول ... 330730780820826827828829830831832833834840880930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,291 به 8,300 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

دوستان من ترم اول ریاضی 1 را حذف کردم در ترم جدید میتونم ریاضی 1 و 2 را با هم انتخاب کنم ؟
    یا درس برنامه سازي پيشرفته که پیش نیازش مباني كامپيوتر و برنامه نويسي هستش چطور ؟ درس مبانی را قبول نشدم ترم اول
    همچنین آمار و احتمالات مهندسي که ریاضی 1 پیش نیازش هست

ترم جدید که بیاد وارد ترم 3 میشم.
    ریاضی 1 و 2 رو میتونی با هم برداری ( منم همینکارو کردم) ولی باید پاسشون کنی دیگه. امار رو هم میتونی برداری ولی فرضا اگه شما ریاضی 2 و امار رو پاس کنید و ریاضی 1 رو مردود شید ، 1 ترم نمره قبولی امار و ریاضی 2 رو نگه میدارن تا ترم بعدش ریاضی 1 رو هم پاس کنید.

شخصا پیشنهاد میکنم سه تا درس مثل ریاضی 1 و 2 و امار رو با هم برنداری ، هم سنگین میشه ، هم ریسکه . مگر اینکه خیلی مطمئن باشی به خودت.
    کلا اگه یه درسی که پیش نیاز یه درس دیگه هست رو مردود شی یا حذف کنی ، میتونی ترم بعدش او دو تا یا سه تا درس رو همنیاز کنی با هم.
    موفق باشید.

2. این کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamlider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    چون ترم آخرید می تونید همشو با هم بردارید
    با تشکر
    دوست عزیز قبلا سامانه انتخاب واحد نمیزاشت 1 درس اسلامی بیشتر برداریم
    الان که ترم آخرم سامانه باز گیر نده؟ یا باید برم دانشگاه ؟من فردا انتخاب واحد دارم ممنون میشم جواب بدین

پروفشنال Xo0oX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفـهان

پيش فرض

با تشکر
    دوست عزیز قبلا سامانه انتخاب واحد نمیزاشت 1 درس اسلامی بیشتر برداریم
    الان که ترم آخرم سامانه باز گیر نده؟ یا باید برم دانشگاه ؟من فردا انتخاب واحد دارم ممنون میشم جواب بدین
    فکر کنم باید بری دانشگاه برات کارشناس گروه بگیره تو سیستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamlider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

فکر کنم باید بری دانشگاه برات کارشناس گروه بگیره تو سیستم.
    دمت گرم دادا!!!

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درود
    دوستان من ارشد یزد قبول شدم میخوام انتقالی بگیرم واسه اصفهان کسی میدونه چطور میشه اینکار و کرد؟

ممنون

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من شماره داوطلبی و پرونده رو گم کردم چکار کنم نمیتونم نتیجه رو ببینم !!!

شماره رهگیری ثبت نام رو دارم ولی اون دوتا رو نه. از کجا میشه پرسید شماره پرونده یا داوطلبی رو؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بچه ها تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد چطوریه؟کسی که انتخاب دومشو قبول شده تو تکمیل ظرفیت امکانش هست انتخاب اولشو قبول بشه؟
    خواهرم 15نفر کم آورده قبول نشده افتاده به گریه کردن!؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    کسی که دیپلمش فنی و حرفه اییه و مدرک کاردانی ناپیوسته داره و سربازی هم نرفته میتونه کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد بدون کنکور ثبت نام کنه و ادامه تحصیل بده ؟
    کسی رو میشناسید که با این شرایط ثبت نام کرده باشه؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

نتایج بدون کنکور آزاد (کارشناسی ناپیوسته) رو کی میدن؟ ای بابا چقدر صبر کنیم.. نتایج بدون آزمون سراسری و جامع علمی کاربردی رو کی اعلام میکنن..؟

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستان من ارشد دانشگاه آزاد نرم افزار مشهد قبول شدم!با مشهد 4 ساعت فاصله داریم...
    نمی دونم چطور شده قبول شدم!خودم فکرشو نمی کردم قبول شم!!! یعنی اصلا چیزی نخونده بودم و نمی دونم چطور شد قبول شدم! (البته با اطلاعات قبلی رفتم)
    خلاصه اینکه الان نمی دونم چیکار کنم؟برم ثبت نام کنم؟دو دل موندم عجیب! از یه طرف آزمون های استخدامی رو دارم شرکت می کنم که یه کار پیدا کنم بعد برم ارشد بخونم!از یه طرف خودم دستم خالیه و هزینه دانشگاه رو ندارم.انصافا می گن ترمی حدودا 1600 تا 2تومن می افته!
    خبر ندارین دانشگاه ارشد مشهد قبول شدن سخته یا نه؟
    خودم نظرم اینه الان فعلا دنبال یه کار باشم!یعنی یکم سرمایه بدست بیارم...(کار دولتی باشه که بهتر).آدم فکر کنه می گه این بهتره و آدم در کنار که یه منبع درآمد داره راحت می تونه درس بدون استرس بخونه...حالا بیای بشینی 2 سال وقتتو بذاری و ارشد رو تموم کنی و حالا گیرم که در همین بین سر کار هم بری و بتونی پول ترماتو جمع کنی پرداخت کنی! حالا اگه ارشد بگیری که چی؟! دارن ارشدا با ما می یان آزمون استخدامی! یا شنیدم تو دانشگاه های غیر انتفاعی ساعتی 10 تومان درس می دن! (شنیدم 8 تومن هم درس می دن!)
    حالا موندم چی کار کنم؟برم ثبت نام کنم یا باشه فعلا به فکر کار باشم و تو همین یکی دوسال آینده دوباره کننکور شرکت کنم!
    ممنون می شم دوستان مشاوره بدن چی صلاحه!
    از دوستای مشهدی هم اگه کسی اینجاست ممنون می شم در مورد دانشگاه آزاد اطلاعات بده!
    ببخشید یکم زیاد شد حرفام!
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •