عزیزان کسی 512 بنزی آسیاتک داره؟میدونه سرعتش چقدره؟یعنی 64 کیلو سرعت میده؟بعد تفاوت برنزی با نقره ای چیه؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
عزیزان کسی 512 بنزی آسیاتک داره؟میدونه سرعتش چقدره؟یعنی 64 کیلو سرعت میده؟بعد تفاوت برنزی با نقره ای چیه؟
512 برنزی فکر کنم همون 64 سرعت میده
سلام
لطفا یه سرویس که سرعت دانلود شبانه بالا باشه معرفی کنید.(128 یا 256 اشتراک از مخابرات و پارس آنلاین دارم).
سلام.
دوستان کسی نیست از فراهوش وایرلس داشته باشه؟ اگه هست لطفا بگید چجوریه کیفیتش؟ مشکلاتش چیه؟ ایرادی نداره؟ قطعی؟ پینگ بالا؟ شنیدم خیلی عالیه میخوام ببینم هنوزم خوبه یا نه.
و درضمن اگر کسی هست یه ping از 4.2.2.4 بگیره و بگه چند ms هست. ممنون.
من میخوام یه وایرلس بگیرم که کمترین پینگ ممکنو با 4.2.2.4 داشته باشه. فقطو فقط و فقط هم برام پینگ مهمه. اگه اینترنت شبانه رایگان نداشته باشه که عالیه. اگر کسی پیشنهادی داره بگه ممنون میشم.
پس اين 20نت كي سرعتش درست ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Last edited by ehsan_j70; 15-04-2013 at 20:28.
من adsl اشو داشتم.... راضی نبودم.. کشیدم بیرون... یه خورده سنگین کار میکنه...![]()
خب شما پیشنهادی نداری؟
منظورت از سنگین چیه؟ من دانلود نمیخواما. فقط پینگ.
فقط بگم دم ماتریکس گرم...
ایول..![]()
به نظرم وایرلس همیارنت بهتره.... مثلا موقع چک میل خیلی اذییتم میکرد... کلی هنگ میکرد... حتی موقع دادن پیام توو همین سایت پی سی ورلد موس شبیه ساعت شنی میشدچند ثانیه طول میکشید بیاد بالا... کلا من از همیار خیلی بیشتر راضیم... شبانه رایگانشم بهتره...
حدود نیم ساعت ماتریکس قطع شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)