تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 830 از 1759 اولاول ... 3307307808208268278288298308318328338348408809301330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,291 به 8,300 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه asskicker56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

14

من مودم zyxel دارم از شرکت شاتل گرفتم که یه پورت usb و یه پورت lan داره
    میخواستم بدونم میشه همزمان به یه کامپیوتر با usb و به یکی دیگه با lan وصل بشه؟
    لطفا جواب بدین

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام. يه سوال.

بچه ها براي اينكه تست كنم كه بفهمم لينكم وصل شده يا نه مودمو وصل كردم ولي چراغ لينك از اول خاموش بود . چشم زن هم نبود از اول. از پارسم سرويس گرفتم.

مشكلي نداره اينجوري؟؟؟؟ زماني كه لينكم وصل بشه چراغم روشن ميشه؟؟؟

فرقی نداره واسه بعضی مودم ها چشمک زنه واسه بعضی ها 2 رنگه وقتی لینک نباشه مثلا قرمز در غیر اینصورت سبز واسه بعضی ها هم مثل شما خاموش یا روشنه پس هروقت چراخ DSL یا Link ثابت شده باشه یعنی خط رانژه شده. حداکثر تا 7 روز از وقتی نامه بره مرکز طول میکشه.

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فرقی نداره واسه بعضی مودم ها چشمک زنه واسه بعضی ها 2 رنگه وقتی لینک نباشه مثلا قرمز در غیر اینصورت سبز واسه بعضی ها هم مثل شما خاموش یا روشنه پس هروقت چراخ DSL یا Link ثابت شده باشه یعنی خط رانژه شده. حداکثر تا 7 روز از وقتی نامه بره مرکز طول میکشه.
    سلام. خوب 6 ماه پيش كه مشترك صبا بودم براي رانژه چراغ لينك اول چشمك زن بود بعد ثابت شد. ولي حالا كلا خاموشه؟؟؟ اين طبيعيه؟؟؟ يعني بستگي به شركت داره؟؟؟

در ضمن براي كانفينگ مودم چه چيزايي رو بايد از شركت پرسيد كه طبق اونا تنظيم كرد؟؟؟ مثلا vpi و .vci

داره خودمونی میشه reza1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران، نارمک

پيش فرض

سلام
    من مبتدیم، از شاتل اخیرا سرویس می گیرم، چون بلد نبودم تنظیم کنم همون مودم شرکت یعنی زایکسل رو گرفتم 97 تومن، وایرلسه،
    p-660HW اون روزیم که شرکت اومده نصب کرده نبودم، حالا چنتا پرسش، اول اینکه از کجا باید به تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنم؟ OS ام XP است، دوم اینکه چی جوری مودم رو یه جوری تنظیم کنم که وقتی قطع شد خودش مجددا کانکت بشه
    ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام. خوب 6 ماه پيش كه مشترك صبا بودم براي رانژه چراغ لينك اول چشمك زن بود بعد ثابت شد. ولي حالا كلا خاموشه؟؟؟ اين طبيعيه؟؟؟ يعني بستگي به شركت داره؟؟؟

در ضمن براي كانفينگ مودم چه چيزايي رو بايد از شركت پرسيد كه طبق اونا تنظيم كرد؟؟؟ مثلا vpi و .vci
    مودم شما چیه؟ ببینید تو یکسری مودم ها کلا چراغ چشمک میزنه تا ثابت بشه. تو بعضی مودم ها اول چشمک میزنه ولی اگر رانژه نشده باشه خاموش میمونه و دیگه چشمک نمیزنه مثل Linksys همون دو مقدار رو بپرسید کافیه و چراغ لینک هم ربطی به کانفیگ کردن.

7. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من مودم TP-link8811 دارم می خوام اپدیت کنم تو سایتش چندتا ورزن گذاشته کدومو دانلود کنم اینم مشخصات مودم
    Device Info

Board ID: 96338L-2M-8M
    Firmware Version: 3.06L.03-T1.0a-080131.A2pB023k.d17m
    Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-6.5
    راستی این NAT کجاست اصلا پیدا نمی کنم میشه راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه Scrat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    سوال در مورد مودم داشتم ، من خدمات ADSL گرفتم و درخواست یک مودم وایرلس ZyXEL P-660HW کردم که برام فرستاند ولی هنوز مراحل اداریش تموم نشده که برای نصب بیان .
    سوالی که دارم این هست که این مودم چطور به کامپیوتر متصل میشه ؟ پشت مودم 4 خروجی LAN هست با یک ورودی DSL .
    در مورد لپ تاپ رو میدونم که بدون سیم با وایرلس متصل میشه ولی در مورد کامپیوتر رومیزی رو نمیدونم . من فقط یک مودم معمولی دایال آپ C-Net روی کامپیوترم دارم . آیا من باید قطعه ی خاصی برای کامپیوتر بگیرم ؟ یک سری USB Flash های وایرلس برای این کار هست ؟؟ یا سیم مثل USB میخواد ؟
    سول دوم این که این مودم تا چند متر فضا رو پوشش میده ؟ ( 1 آنتن بزرگ و 1 آنتن کوچک داره " قابل تعویض " )
    سوال سوم هم اینکه این مودم که من گرفتم دو مدل داره :
    1. P-660-HW-T1 v3 - 802.11g Wireless Gateway over POTS
    2. P-660-HW-T3 v3 - 802.11g Wireless Gateway over ISDN/U-R2
    مودم من از نوع اولی هست ، تفاوت این 2 چیست ؟؟
    سوال آخر هم اینکه امکان اتصال همزمان لپ تاپ با کامپیوتر به ADSL برای استفاده هست یا به چیزی مثل Access Point نیاز هست ؟
    پیشاپیش تشکر برای پاسخگویی
    Last edited by Scrat; 04-07-2010 at 22:43.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مودم شما چیه؟ ببینید تو یکسری مودم ها کلا چراغ چشمک میزنه تا ثابت بشه. تو بعضی مودم ها اول چشمک میزنه ولی اگر رانژه نشده باشه خاموش میمونه و دیگه چشمک نمیزنه مثل Linksys همون دو مقدار رو بپرسید کافیه و چراغ لینک هم ربطی به کانفیگ کردن.
    سلام. مودم من استار نت هستش ولي مدل خاصي نزده روش كه بتونم دقيق بهتون بگم .

خوب مشكل من هم همينه. شركت صبا كه بودم براي رانژه اول چشمك ميزد اگر رانژه نشده بود خاموش ميشد.

ولي الان كه اومدم پارس چراغ لينك اصلا چشمكم نميزنه. حدود 7 ماه هم كاري با مودم نداشتم و بدون استفاده بود.

حالا ميگم نكنه مودم خراب شده باشه كه چراغه چشمكم نميزنه؟؟؟

عزيز ميدونم كانفينگ ربطي به لينك نداره ولي زماني كه لينكم وصل شد بايد مودم رو كانفينگ كنم كه بايد بعضي تنظيماتش طبق شركت باشه. حالا ميخوام بدونم اون تنظيمات كدومه كه بايد طبق شركت درستشون كنم؟؟
    Last edited by p_p_k; 04-07-2010 at 23:03.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من مودم TP-link8811 دارم می خوام اپدیت کنم تو سایتش چندتا ورزن گذاشته کدومو دانلود کنم اینم مشخصات مودم
    Device Info

Board ID: 96338L-2M-8M
    Firmware Version: 3.06L.03-T1.0a-080131.A2pB023k.d17m
    Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-6.5
    راستی این NAT کجاست اصلا پیدا نمی کنم میشه راهنمایی کنید
    شما باید بدونید ورژن مودمون چیه ؟ برای اینکار به لیبل زیر مودم توجه کنید اونجا شماره ورژن مودم درج شده با توجه به ورژن مودم Firmware مودمون رو آپدیت کنید.

مسیر NAT هم به این صورته:

12. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

بله تندا هستش
    منظورم شبانه بود الان مشکلی نیست با روزانه وصل میشه
    ولی چون اتوماتیکه پس واسه اتصال با شبانه چیکار کنم ؟
    شما باید تو تنظیمات مودم ، دوتا کانکشن جدا بسازید. یکی برای روز و یکی برای شب. فقط زمانیکه میخواهید از روزانه به شبانه تغییر حالت بدین ، باید مودم یه بار ریست شه!!

1- وارد تنظیمات 192.168.1.1 مودم شید.( با زدن اعداد 192.168.1.1 در اینترنت اکسپرورر و تایپ کلمه ی admin برای username و password ).اگه خواست.
    2- تو منوی سمت چپ روی wizard کلیک کنید تا در پنجره ی سمت راست باز شه.
    3- از تصویر مانیتور یه عکس واسم بفرستین تا ببینیم چه مواردی میآره. (من راهنمای مودم شما رو دانلود کردم ، ولی عکس های pdf اش خیلی بده و نمیتونم ببینیم!!) .

------------------------

آخه مدل هایی رو که دارن نمی دونم چیه
    اگه میشه به ترتیب چند تا معرفی کنید تا هر کدوم رو داشتن بگیریم آخه امروز میریم که یه مودم جدید رو از گارانتی بگیریم برای
    همین عجله دارم
    درضمن متاسفانه ایسوس هم نداره
    مرسی
    راستش من از Linksys همین مدل ها رو میشناسم و روی smc هم اطلاعاتی ندارم. شخصا Asus پیشختاد میکنم که تو لیست کذائی اونها نیست. امیدوارم دوستان بتونن نظر بدن.

-----------------------

سلام
    من مبتدیم، از شاتل اخیرا سرویس می گیرم، چون بلد نبودم تنظیم کنم همون مودم شرکت یعنی زایکسل رو گرفتم 97 تومن، وایرلسه،
    p-660HW اون روزیم که شرکت اومده نصب کرده نبودم، حالا چنتا پرسش، اول اینکه از کجا باید به تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنم؟ OS ام XP است، دوم اینکه چی جوری مودم رو یه جوری تنظیم کنم که وقتی قطع شد خودش مجددا کانکت بشه
    ممنون
    1- تو IE تو قسمت Address Bar، عدد 192.168.1.1 رو وارد کنید
    2- معمولا مودم های dsl که قطع میشن ، چراغ DSL اونها قرمز میشه و باید بصورت دستی مجدد کانکت شن. حالا اگه PPPoE تنظیم شده باشه باید مودم رو reboot کرد و اگه Bridge باشه ، باید محدد کانکتش کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •