سلام . من 10 مگ مخابرات گرفتم ولی گفتن برو سرعت رو هم تغییر میدیم ولی چیزی عوض نشده . گفتن پورت رو عوض میکنیم ده مگ رو میزنیم . الانم فک کنم پورت رو عوض کردن تلفن خونه قطع شده . ولی دیتا هستش . چیکارم کنم اینا downstram رو روی 10 مگ ببندن؟
سلام . من 10 مگ مخابرات گرفتم ولی گفتن برو سرعت رو هم تغییر میدیم ولی چیزی عوض نشده . گفتن پورت رو عوض میکنیم ده مگ رو میزنیم . الانم فک کنم پورت رو عوض کردن تلفن خونه قطع شده . ولی دیتا هستش . چیکارم کنم اینا downstram رو روی 10 مگ ببندن؟
در حال حاضر ۲ تا خط ADSL دارم
یکی خط قدیمی از هایوب (سرویس 8Mbps) که کلا انتظاری ازش نمیره و خیلی وقته که سرعت تک کانکشن میانگین روی 80Kbps هستش
یکی دیگه هم خط جدید از مخابرات (سرویس 2Mbps) که بعضا رنجهای خوبی داره و میشه کل 2Mbps رو روی تک کانکشن گرفت!
الان دو روزه که هر ۲ تاشون افت سرعت دارن به خصوص شبها که تک کانکشن از ۵۰ بالاتر نمیره روی هر سرویسی و هر رنجی . . .![]()
Last edited by robotop; 28-01-2015 at 20:49.
سوتــــــی دادم...
.
مثلا خواستیم زرنگ بازی در بیاریم ...![]()
دکلی که تو فلکه بهداری دارن نصب می کنن کسی میدونه مال کدوم اپراتور هست ؟
خدا کنه همراه اول باشه
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
رفتم پرسیدم ایرانسل هست![]()
خیلی دنگ و فنگ داره، کلی آدم باید دنبالش بدووه کلی اعصاب خوردکنی بکشه تا شاید شاید درستش کنن!!
تازه بعد کلی گشتن و این ور اون ور رفتن ارجاعت میدن به یه نفر به اسم فرجی، که اونم فقط می پیچونه و هی باید بری بهش سر بزنی حالا بماند که آداب معاشرت هم بلد نیست، آخرسر متوجه میشی که تا ازش به مسئولین مخابرات شکایت نکنی کارتو راه نمیندازه!
خیلی دنگ و فنگ داره داداش، من خیلی دنبالش رفتم.
بالاخره بعد یک روز درست شد . اینم تست 10 مگ مخابرات
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)