دوستان شبکه و کامپایلر تستیه؟
دوستان شبکه و کامپایلر تستیه؟
نمیدونم
راستی محاسباتی ک برای نمره پايان ترم هر درس نظري و عملي بر اساس تعداد واحد نظري و عملي تعيين مي شه خیلی برام جالب بود ممنون از پاسختون.![]()
نمره ی تربیت بدنی چطور محاسبه میشه ؟
خدا کنه درس نظریه زبان ها و اتوماتای فردا هم اینجوری باشه
این چ درسیه آخه ... شیرینه ها ولی یکم باید روش وقت بزاریم تا خوب متوجه بشیم ... انشاءاله میرسید بهش
19 تا بزنی میشی دقیقا 9.5 ... میگن 9.5 رو سیستم 10 نمیکنه باید 9.55 مثلا بشی ... اگر 20 تا بزنی دقیقا میشی 7 توی برگه ( هر سوال 0.35 که در 20 میشه 7 ) ... ضرب در ده - هفتم میشه 10
هر 2 تاش تستیه..منم فردا شبکه دارم...
اندیشه هم فکگر کنم 22 میشم..خیلی آسون بود...فرک نمیکردم طراحان سئوالات پیام نور انقدر خوب شده باشند![]()
در خصوص نمرات دروس تربیت بدنی که شامل نمره نظری هم هستند ، نمره عملی از ۲۰ در رابطه زیر لحاظ می شود و برای اولویت دادن به نمره عملی ، شرط اخذ ۵۰ درصد نمره واحد عملی جهت لحاظ نمره واحد نظری ، توسط سیستم جامع کنترل خواهد شد. ( برای بهتر دیده شدن عکس روی آن کلیک کنید )
من این چیزا حالیم نمیشه الان به نمره ی 3 داده عملی رو ، ردّم ؟!
نه رد نیستی .... شما 50% نمره عملی رو اخذ کردین ....برای اولویت دادن به نمره عملی ، شرط اخذ ۵۰ درصد نمره واحد عملی جهت لحاظ نمره واحد نظری ، توسط سیستم جامع کنترل خواهد شد.
50% ضربدر 6 = 3
با این احتساب رد نیستی و باید در آزمون نظری تربیت بدنی قبول شی .....
خب منم که همونو گذاشتم
تربیت بدنی کلا 2 واحده دیگه..1 واحد عملی 1 واحد نظری
عملی رو شدید 3
نظری رو اگر بشید 20
میشه 20+3=23
23/2=11.5 پس اگر بالاترین نمره رو از نظری بگیرید میشید 11.5 که قبولید.
نظری رو 17 هم بشید باز قبولید 17+3=20
20/2=10
پس شما باید امتحان نظری رو بین 17 تا 20 بشید تا نیوفتید
آقا اشتباه می کنی متاسفانه!
تربیت بدنی هم 1 و هم 2 ، در مجموع 1 واحد هست!
نحوه ی محاسبه هم این طوریه که اگر میان ترم وارد کرده باشه، 7 نمره امتحان تستی، 7 نمره امتحان عملی، و 6 نمره میان ترم داره.
اگر هم وارد نکرده باشه میشه 10 نمره تستی و 10 نمره عملی.(البته در واقع هر دو از 20 نمره حساب میشن اما وقتی تقسیم بشن بر تعداد نتیجه همین میشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)