شما فکر کنم توی اون پست توضیح دادین که چطوری از شر اون پیغامش خلاص شیم، درسته؟
من با این مشکلی ندارم، فقط میخوام بدونم که میشه این ویروس رو یه طوری پاک کرد یا نمیشه؟
شما فکر کنم توی اون پست توضیح دادین که چطوری از شر اون پیغامش خلاص شیم، درسته؟
من با این مشکلی ندارم، فقط میخوام بدونم که میشه این ویروس رو یه طوری پاک کرد یا نمیشه؟
کسپرسکی می خواد اون فایل رو گندزدایی کنه اما نمیتونه .
پس شما دستی اون فایل exe رو پاک کنید.
برای دیدن اون فایل هم باید فولدر آپشن رو باز کنید تیک شو هیدن بزنید وتیک هاید پروتکت سیستم رو بردارید.
بعد دوباره رم رو به سیستم بزنید ببینید اون پیغام میاد یا نه.
موفق باشید.
سلام
این نسخه جدید KASPERSKY چرا فقط ژاپنی داره ؟؟ قرار نیست انگلیسیش بیاد ؟؟ ارزش داره ژاپنی را دانلود کنم یا صبر کنم تا انگلیسیش هم بیاد ؟؟
داداش نکنه شما ژاپنی بلدی.نه شما صبر کن تا نسخه انگلیسی بیاد چاکر شما
یه سوال ::
من کسپر اینترنت سکوریتی 2011 دارم ،اکتیوش نکردم .نمی دونم چرا آپدیتش البته افلاین غیر فعال شده و آپدیت نمیشه ..
آیا به خاطر اکتیو نکردنه؟؟؟؟؟
اگر قسمت اپدیت غیرفعال شده شما باید اکتیوش کنید![]()
جناب کرکس چرا اینطوری با دوستان رفتار میکنی؟ اینجا جای دست انداختن و اینجور مسائل نیست عزیز
دوست خوب ورژنی که چند وقت پیش منتشر شده بود دارای یه سری ایراد از قبیل آپدیت بود که سریعا جمع آوری شد
شما بهتره از نسخه 11.1.400 استفاده کنی
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
بهتره اول از بخش کرک کاسپر سریال یا کی رو دانلود کنی و باهاش کاسپر رو فعال کنی بعد آپدیت کنی
موفق باشی دوست خوب
سلام
خواهش می کنم دوست عزیز شما لطف کردید جواب من را دادید.
موفق باشید![]()
سلام
دوستان ، تاپیک آنتی ویروس یکی از بهترین هاست هم از لحاظ فنی و هم از نظر برخورد دوستان با هم ، با یه کم خویشتن داری درست
میشه ،
آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است .................. با دوستان مروت ، با دشمنان مدارا
سلام به همه دوستان
در مورد آنتي ويروس زير اطلاعات ميخواستم:
Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0.4.1424 MP4 CF1
شاد باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)