یه سوال دبگه هم دارم: مثلن 10 تا صفحم هدرش ازمایش 1 هس میخام 10 تا صفحه بعدی هدرش آزمایش 2 باشه چجوری هدرش رو عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دبگه هم دارم: مثلن 10 تا صفحم هدرش ازمایش 1 هس میخام 10 تا صفحه بعدی هدرش آزمایش 2 باشه چجوری هدرش رو عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .
1-در تب Home ؛ قسمت Paragraph اون فلش کوچیکش رو بزنید تا پنجره ایش باز بشه توی قسمت Space میشه تنظیم کرد .
2- این پست رو ببنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- توی حالت عادی کمرنگ هست ولی بعد از پرینت پرنگ میشه مشکلی نیست .
5- سکشن بندی کنید .
سلام
تاپیک زیر رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چطور می توانم خط دور جدول نه خانه های آن فقط دور تا دور آن را چهار لبه اش را منحنی (لبه گرد) کنم تا حالا چند جا دیدم اما نمی دونم چطور این کار را کردند بسیار بهش احتیاج دارم ورد 2007 لطفا راهنمایی کنید
Last edited by ASS@SSIN; 02-02-2013 at 20:33.
سلام
نمیدونم چرا وقتی چاپ میکنم یه خطا میاد میگه یه جا از صفحه زده بیرون margine the out side اینجور خطایی بود. این خلاصش بود!ولی وقتی چاپ میکنم مشکلی نیست همه چی چاپ میشه. چون باید هی اون برگه رو چاپ کنم خسته کننده میشه و هی این خطا میاد و باید ok رو بزنم !
چیکار کنم؟
شاید اگه از همون اول تایپ اون خط کش بالای صفحه رو تنظیم کنی این اتفاق نیوفته
دوباره تایپش کن
Last edited by رستگار15; 02-02-2013 at 23:42.
pdf کن تا راحتتر دستور چاپ بدهی و اخطار هم نبینی
من که بعدا درستش کردم. ولی فک نکنم ربطی به این باشه. تایپ منظورت جا به جا کردنشه دیگه؟
اینطوری نمیشه چون یه شماره هست تو صفحه که باید عوضش کنم و چاپ کنم.
اینم یه سوال دیگه از ورد نیست:
چرا وقتی چاپگر چاپ میکنه یه طرف برگه تا میشه از بالا تا پایینش! امروز اینطوری شد.![]()
سلام دوستان ....
یه فونت برای تلفظات انگلیسی میخوام که از IPA Extensions ساپورت کنه و بتونم شکلش رو تغییر بدم ..... لطفا کمکم کنید که چه کار کنم .. ممنون
معجزه
یکی یک فایل وورد به من داد گفت مرتبش کن
خودش برای اولین بار تو زندگیش تایپ کرده بود و 60 صفحه بود
بنده خدا به خاطر ناشی بودنش اشتباه های زیادی داشت باورتون میشه اگه بگم فایلش بیش از یک گیگ شده بود؟!
رو عکساش که کلیک می کردی کرل باز میشد
بین کلاماتی که به حرف غیرچسبون ختم میشد اسپیس نگذاشته بود گاهی چندین کلمه به هم چسبیده بود
ته تمامی خطها اینتر زده بود.
خلاصه اشک من دراومد تا اون فایل را درست کردم بر طبق عادتی که داشتم هر 5 دقیقه save می کردم
کار تموم شد پرینت گرفتم دادم بهش
چند روز بعدش زنگ زد که فلان جاش اشتباه تایپی داره درست کن
چشمتون روز بد نبینهبا کمال تعجب دیدم تمام اسپیس هایی که من بین کلمات گذاشتم دوباره به حالت اول برگشته انگار که save نشده و نکته جالب بقیه تغییرات مثل فونتها، چیدمان، زیرنویس ها، اصلاح اینترها همه درست بودند.
خلاصه به هرکس که گفتم باور نکرد
اگه شما باور کردید میتونید به من بگید چطور تمام تغییرات save شده فقط اسپیسها نابود شده؟؟؟![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)