تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 830 از 1126 اولاول ... 330730780820826827828829830831832833834840880930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,291 به 8,300 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    من یه هارد 160 گیگ ساتا به عنوان هارد اصلی و یه 40 گیگ IDE به عنوان هارد دوم روی سیستمی دارم.
    هارد اصلی کمی کنده و سروصدای نسبتا بالایی داره. با hdd regenerator تست کردم و هیچ مشکلی پیدا نشد. جالب اینجاست که در hd tune هیچ اطلاعاتی از این هارد نمایش داده نمیشه درصورتی که هارد 40 گگ همه چیزش رو میشه دید. به نظرتون مشکل این هارد چی میتونه باشه؟
    اینم یه تست سرعت:

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من یه هارد 160 گیگ ساتا به عنوان هارد اصلی و یه 40 گیگ IDE به عنوان هارد دوم روی سیستمی دارم.
    هارد اصلی کمی کنده و سروصدای نسبتا بالایی داره. با hdd regenerator تست کردم و هیچ مشکلی پیدا نشد. جالب اینجاست که در hd tune هیچ اطلاعاتی از این هارد نمایش داده نمیشه درصورتی که هارد 40 گگ همه چیزش رو میشه دید. به نظرتون مشکل این هارد چی میتونه باشه؟
    اینم یه تست سرعت:

توی تب health هم برای این هارد چیزی نشون نمیده ؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

توی تب health هم برای این هارد چیزی نشون نمیده ؟
    خیر
    تب info هم اطلاعاتش خیلی کمه.
    اما فکر میکنم قبلا اینطور نبوده.

Sent from my HUAWEI G700-U10

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بایوس مین رو آپدیت گنید و چک کنید smart hdd در بایوس فعال باشه نشد هارد رو بزنید به یک سیستم دیگه ببیند با hd tune بازم اطلاعات دارین یا نه اگه نداشتین فریم ویر هارد رو آپدیت کنید

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آقا یکی کمک کنه. من نمیتونم هارد رو بدم دست اغیار عکس زنم توشه. نمیدونم شما متوجه احساس من میشید یانه؟ از اینکه فیلم بسیار بد توش باشه ببری اونها ببینند فقط آبروت میره مال من ناموسم. پس کمک کنید لطفا البته اگه وقت دارید و بلدید منم پیش پیش دعاتون میکنم. یک روش با سیم نوکیا هست اما برای هاردهای 7200.11 هست اون رو میدونم اما میترسم روی هارد من جواب نده اما داستان اینه:
    یک هارد اکسترنال یک ترابایت سی گیت داشتم بدسکتور گرفته بود منم سیم برق رو کشیدم چک دیسک کنه بدسکتور رو پاک کنه امهمه پارتیشن ها رو چک کرد و اکسترنال رو خیر. بعد وصلش کرد با ساتا به طور اینترنال بعدش که رفتم توش دیدم کامپیوتر هنگ کرد مجبور شدم ریست کنم بعدش الان تو بایوس میشناسه و ظرفیتش صفر هم نیست و دیسک منیجر ویندوز ولی نمی شناسه تو اکسپلورر هم نیست. اطلاعاتم هم مربوط به شغلم هست که داره کم کم از نون خوردن می اندازدمون. موندیم بیچاره. تحریم هم که هستیم و سیگیت ساپورت نمیکنه. هیچی دیگه موندم بیچاره رفتم روی سه تا کامپیوتر و لپ تاپ دیگه به صورت داخلی و خارجی وصل کردم و با تبدیل ها و کابلهای مختلف و باز دقیقا همینطوری شد. کمک کنید برای خدا اگر بلدید. ممنونم.
    مشخصاتش اینهاست:
    rpm: 7200.12
    S/N: 2GHL7N4S
    Firmware: 01.3.0
    ST31000528AS
    PCB Board number: 100536501 REV A
    Cap:1000 GB

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم . بنده چند ماه پیش یک هارد هیتاچی داشتم که چند بار ویندوز عوض کردم و هیچ مشکلی نداشت تا اینکه دچار بد سکتور شدیدی هم نرم افزاری و هم سخت افزاری شد نرم افزاری رو ذرست کردم ولی سخت افزاری بحدی زیاد بود که هارد رو از کار انداخت و هنگام بوت باید حتما کلید F1 رو میزدی تا بالا بیاد چند بار با نرم افزار LOW LEVEL FORMAT فرمت کردم درست نشد که نشد ناگفته نماند که یکبارهم ویندوز لینوکس روش نصب کرده بودم بعد از نصب این ویندوز و عوض کردنش به ویندوز 7 هربار که بر روی آیکون MY COMPUOTER کلیک راست میکنم و پروپرتیز میزنم ارور END EXPELORER میاد و پنجره سریع بسته میشه مجبور شدم هارد جدید سی گیت بخرم بعد از پارتیشن بندی و نصب ویندوز و فعال سازی وقتی بر روی پروپرتیز در MY COMPUTER جهت مشاهده فعال سازی کلیک کردم دوباره همان مشکل قبلی وجود داشت متوجه شدم که بعد از نصب لینوکس یک مشکلی در رم به وجود میاد چون برروی این هارد نیز یکبار لینوکس نصب کرده بودم این هارد رو نیز چند بار LOW LEVEL FORMAT فرمت کردم ولی ایراد رفع نشد الان صد در صد مطمنم که در رم هایم که از نوع DDR3 هستند فایلهایی از لینوکس باقی مانده که با فرمت هارد نیز از بین نمیره . آیا نرم افزاری برای فرمت کردن رم وجود دارد یا باید بیخیال رم ها بشم و دو رم دیگه بخرم. در ضمن بنده این هارد رو بر روی یک سیستم دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشت حتی بایوس رو ریست کردم ولی باز همون مشکل همچنان پا بر جاست
    لطفا راهنمایی بفرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در ضمن از اساتید محترم که لطف کردن و به من ایمیل زدند بسیار سپاسگذارم درسته در تایپیک قبلی ننوشته بودم که هارد رو با یک سیستم دیگه تست کردم اصلا مشکلی نداشت

کاربر فعال انجمن MaFia_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خواب و رویا

پيش فرض

این خطا بیشتر شبیه همون ultra dma است شما اتصالات هارد رو بررسی گنید همینطور کابل دیتا و جاشو عوض کنید با یک پاور دیگه سیستم روبررسی کنید درست نشد از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و هارد رو پارتیشن بندی کنید در نهایت با آپدیت فریم ویر هارد و بایوس مین هم تست کنید
    همه ی راه ها تست شدن و فریم ویر هم براش پیدا نکردم، در کل مشکل همچنان باقی هست

آیا می شه همین طوری ازش استفاده کرد؟ چه مشکلی براش پیش میاد؟

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من الان بعد از گذشت دو ه روز از ذشتن اون عکسها دیگه هارد 250 را در ویندوزی که هارد 2 ترا دارد را نمی شناسه

جالبتر اینکه داخل 250 هم ویندوز نصب با خودش راحت ویندوز بالا میاد با 250 اما وقتی با 2 ترا بالا میام هادر 250 را نمی شناسه نمیدونم چی شده؟

راستی هارد 250 ide است ولی با مبدل به ساتا تبدیلش کردم چون مین من ide نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

همه ی راه ها تست شدن و فریم ویر هم براش پیدا نکردم، در کل مشکل همچنان باقی هست

آیا می شه همین طوری ازش استفاده کرد؟ چه مشکلی براش پیش میاد؟

اگه بعد از 10 روز تعدادش زیاد نشه مشکلی نداره ولی اگه زیاد بشه افت سرعت دارین به خصوص سرعت کپی پیست و. burst rate

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •