خیلی از سایت های موزیک میدن
مثلا اینجا
رایگان دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو حال کن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خیلی از سایت های موزیک میدن
مثلا اینجا
رایگان دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو حال کن![]()
متوسط 180 اما این 2 شب اخیر خیلی کاهش پیدا کرده بود سرعت. شب اول 25! شب دوم 90. اما دیشب دوباره از بعد 3 مثه قبل شد. احتمالا داشتن تغییراتی میدادن چون پینگ دوباره امد زیر 250
Last edited by soosmar_asl; 17-12-2010 at 12:03.
لعنت به شاتل !!! چرا اینطوری میشه اخه !!! تو تاپیک شاتل هم همه از این ناراحتن . چون نامردا یه شب سرعتو خوب میکنن و یه شب اصلا دیگه نمیشه صفحه باز کرد . دانلود هم که میزاری بعد از 1 دقیقه دانلود . میاد رو 1 کیلوبایت بر ثانیه . افتضاه به تمام عیاره - دیشب یه کاره ضروری تو نت داشتم از وضعیت اسف بار سرعت دیگه مجبور شدم پناه ببرم به دیال اپ !!
آره من که دیگه نتونستم تحمل کنم زنگ زدم پشتیبانی گفت بعد تعطیلات درست میشه در حاله تغییراته!!!اما دیشب حدودا از 3 دیگه خوب شده بود
این اندیشه دیشب قاطی کرده بود ؟! .... 1 تا 6 حجم دانلود شده رو برام حساب کرد !!!! ... جالبش اینجاست که حجم من چیزی نمونده بود .... و باید صفر میشد ... ( 400 مگ مونده بود ) ... امروز صبح که چک کردم شده بود 1400 تقریبا ! ...![]()
شاتل هم سرعتش میاد پایین مگه همین اندیشه نبود که سرعت بالای 215 میداد به ما اوایل ؟
اینم سرعتش میاد پایین یه چند وقتی که بگزره بعدش خط هتاتونهی قط میشه بعد میگن پهنای باند ما نمیکشه بعدش سرعت رو میارن پایین ( میگن که کم کردیم تا به همه حا سرعت به یک اندازه برسه )![]()
دقیقا همینطوره
اندیشه حدود 4 ماه ، سرعت 280 تا 340 بهم داد
اما الان 120 تا بیشتر نیست
راستی
شاتلی ها ، از تو مودمتون ببینین که داون استریمتون رو چند بسته شده؟
اینجوری که میگین نیست. از اول تعطیلی شبش خراب شد!!از 180 امد رو 25 ! پشتیبانیش که مگفت بعد تعطیلات درس میشه! حالا تا ببینیم چی میشه. ولی روزش که عالیه سرویسه من که 2 مگه بالای 320 سرعتش. به نظرم شاتل کلا کارش و نوع پشتیبانیش عالیه و تنها مشکلی که الآن داره قیمت بالای ترافیکشه. خدا کنه کمش کنن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)