قربانى: برخورد قلعه نويى بعد از بازى با بازيكنان بايد اصلاح شود
تهران IranSport.Net - پيروز قربانى كاپيتان تيم استقلال تهران گفت: نحوه برخورد قلعه نويى بعد از بازى با بازيكنان بايد اصلاح شود. وى همچنين اظهار داشت: بازى خوبى را انجام داديم. موقعيت هاى خوبى داشتيم. خوب دفاع كرديم اما يك لحظه غفلت باعث شد تا گل بخوريم. وى در مورد غفلت بيژن كوشكى كه باعث باز شدن دروازه تيمش شد، عنوان كرد: در فوتبال اين اتفاقات پيش مى آيد و نبايد آن را بزرگ كرد. اگر بيژن كوشكى هم ناراحت بود، حق داشت چون اعصابش خرد شده بود. اين بازيكن ادامه داد: از آن خبرنگارى كه با بيژن درگير شد، معذرت خواهى مى كنم. او واقعاً در آن شرايط اعصاب راحتى نداشت. خودم ناراحت بودم، چه رسد به او كه با او برخورد بدى شد. قربانى تصريح كرد: اين درست كه مربى هم فشارهايى را تحمل مى كند اما هيچكس به اندازه بازيكن بعد از بازى تحت فشار نيست. اميدوارم نحوه برخوردها درست شود. هر چيزى جايى دارد و نبايد در رختكن مقابل همه، يك بازيكن را مورد عتاب قرار داد. اگر برخورد طور ديگرى بود، قشنگ تر مى شد. قربانى تأكيد كرد: كارى به تعويض هاى مربى ندارم. به عنوان بازيكن بايد وظايفم را انجام دهم. موقعيت هاى ما بهتر از پرسپوليس بود و مى توانستيم برنده باشيم. اين مدافع با انتقاد از شرايط پيش از دربى براى استقلال، اظهار داشت: مهم اين است كه باشگاه داراى ساختار درستى شود تا پيش از چنين مسابقه اى در تمرين دعوا نشود. شخصيت بازيكن استقلال بايد حفظ و حرمت آن نگه داشته شود. وقتى به مربى يا سرپرست ما توهين مى شود، انگار به من بازيكن توهين شده است. قربانى در اين مورد كه گفته مى شود خط دفاع استقلال در اين بازى عملكرد خوبى داشت، گفت: هميشه خوب بوده است. بايد اشتباه فردى خود را كم كنيم. همه بازيكنان يك روز خوب و بد دارند و نبايد يكى را محكوم كرد. بازيكنان بايد دست به دست هم بدهند تا اين تيم را قهرمان كنيم. قربانى در پاسخ به اينكه اين روزها بازى هاى بسيار خوبى انجام مى دهد، عنوان كرد: اين قضيه فقط و فقط به خودم و تمريناتى كه انجام مى دهم باز مى گردد. اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.