خب چه کاریه آخه ؟ بلوتوث که به قول اون دوستمون تا 10 متری بیشتر جواب نمیده ؟
بخوایم همون هزینه رو پرداخت کنیم بعد تو یه صفحه کوچیک و با سختی جوی استیک و هزار تا چیز دیگه ؟!؟!؟
خب چه کاریه آخه ؟ بلوتوث که به قول اون دوستمون تا 10 متری بیشتر جواب نمیده ؟
بخوایم همون هزینه رو پرداخت کنیم بعد تو یه صفحه کوچیک و با سختی جوی استیک و هزار تا چیز دیگه ؟!؟!؟
ببین اون هزینه رو پرداخت میکنی ولی نه اینکه فقط رو گوشی بشه اینترنت کار کرد. میتونی مثلا وقتی یکی دیگه پشت سیستم داره اینترنت کار میکنه تو هم با گوشیت کانکت کشی و کار کنی. در ضمن خیلی از برنامه ها نیاز به کانکت شدن دارن مثل آنتی ویروسها. سرعتش هم خیلی خوبه. کلا خیلی چیز جالبیه هزینه ای هم نمی خواد یه بلوتوث میخواد همین.
در مورد به روز رسانی نرم افزارهای گوشی کاملاً با شما موافق هستم
چون چندین بار خودم به خاطر این هزینه های نجومی ایرانسل از آپدیت منصرف شدم !
مرسی![]()
ان73 كه واي فاي نداره. واي فاي همون ارتباط بي سيميه كه نياز نيت سرويس دهنده و سرويس گرينده همديگر رو ببينن (منظورم اينه كه نمي خواد جلوي روي هم باشن مثل كنترل TV) و شبيه بلوتوثه. انگار بدون سيم دو يا چند مركز به هم وصل مي شن. مثلا تو گوشي پي 990 كه واي فاي داره يا ان80 مي توني مثلا از طريق واي فاي موبايلت رو وصل كني به اينترنت كامپيوتر و اگه چندتا گوشيه ديگه هم همونجا باشن وبلوتوث داشته باشن به كمك بلوتوث گوشي تو وصل بشن به اينترنت
خيلي كاربرد داره.
سلام
ما رو تو تاپیک عوض کردن فریمور N73 که تحویل نگرفتن امدیم اینجا![]()
من میخوام ورژن جدید فریمور n73 را بریزم
کابل رو درست وصل کردم بین PC Suite و کامپیوترم ارتباط بر قراره کاملا
ولی وقتی NSS رو اجرا میکنم . new device رو میزنم می نویسه ->Products Dir('products').......Not Found
چه کارش کنم؟ این کد Product دقیقا کجا نوشته شده و برای تبدیل به موزیک ادیشن کد محصول رو چند باید بدم؟
سلام به همگي
من وقتي با گوشيم فيلمبرداري(با فورمت mp4 ) مي كنم بلافاصله بعد اگه بخوام فيلمو ببينم ميتونم ولي بعد از مثلا" چند ساعت ديگه بخوام اينكارو كنم نمي تونم و يا وقتي به pc هم منتقل ميكنم با هيچ برنامه ائي اونو نشون نمي ده لطفا راهنمائي كنيد.
سلام
دوست عزیز متالیکا می شه با وصل شدن گوشی به اینترنت نرم افزار خود گوشی هم آپدیت کرد البته با Dial up ؟
بله میتونی اپدیتش کنی ولی 2 چیز رو باید یادت باشه :
1-سرعت با دایال اپ پایینه و برای اینکه بتونی گوشیتو اپدیت کنی باید حدود 65 مگ رو دانلود کنی این با دایال اپ یعنی یه چیزه محال ...
2-در موقع اپدیت به هیچ عنوان نباید اتصال بین کامپیوتر و گوشی قطع بشه و نباید از اینترنت Disconnect بشی اگه یک درصد این اتفاق بیوفته گوشیت صدمه میبینه و تنها راهش هم فلش کردن گوشیه ....
پس هیچ موقع با اینترنت دایال اپ گوشیتو اپدیت نکن .... یا با Adsl یا اینکه ببر یه نمایندگی اونجا برات انجام بدن ...
منظورت اینه که بدون دخالت کامپیوتر ؟ نه چنین چیزی ممکن نیست. برای آپدیت کردن حتما به کامپیوتر نیازه...دوست عزیز متالیکا می شه با وصل شدن گوشی به اینترنت نرم افزار خود گوشی هم آپدیت کرد البته با Dial up ؟
با تشکر از دوستان
البته من با Dial Up فایل 80مگا هم دانلود کردم اما با این اینترنت ذغالی به ریسکش نمی ارزه که گوشی آسیب ببینه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)