تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 305 اولاول ... 337379808182838485868793133183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا بچه مردم رو گمراه میکنی واضح بگو دیگه...
    کل قضیه اینه که شما با کامپیوتر کانکت میشی به اینترنت و بعد اینترنت کامپیوتر رو از طریق بلوتوث رو گوشی شیر میکنی . همین. پس باید اولا کامپیوتر به اینترنت کانکت بشه. دوما کامپیوترت بلوتوث داشته باشه و سوما تو محدوده کامپیوتر باشی.

خب چه کاریه آخه ؟ بلوتوث که به قول اون دوستمون تا 10 متری بیشتر جواب نمیده ؟

بخوایم همون هزینه رو پرداخت کنیم بعد تو یه صفحه کوچیک و با سختی جوی استیک و هزار تا چیز دیگه ؟!؟!؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ببین اون هزینه رو پرداخت میکنی ولی نه اینکه فقط رو گوشی بشه اینترنت کار کرد. میتونی مثلا وقتی یکی دیگه پشت سیستم داره اینترنت کار میکنه تو هم با گوشیت کانکت کشی و کار کنی. در ضمن خیلی از برنامه ها نیاز به کانکت شدن دارن مثل آنتی ویروسها. سرعتش هم خیلی خوبه. کلا خیلی چیز جالبیه هزینه ای هم نمی خواد یه بلوتوث میخواد همین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین اون هزینه رو پرداخت میکنی ولی نه اینکه فقط رو گوشی بشه اینترنت کار کرد. میتونی مثلا وقتی یکی دیگه پشت سیستم داره اینترنت کار میکنه تو هم با گوشیت کانکت کشی و کار کنی. در ضمن خیلی از برنامه ها نیاز به کانکت شدن دارن مثل آنتی ویروسها. سرعتش هم خیلی خوبه. کلا خیلی چیز جالبیه هزینه ای هم نمی خواد یه بلوتوث میخواد همین.

در مورد به روز رسانی نرم افزارهای گوشی کاملاً با شما موافق هستم

چون چندین بار خودم به خاطر این هزینه های نجومی ایرانسل از آپدیت منصرف شدم !

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درسته با بولوتوث رو منم امتحان كردم .عمل كرده و باهال هم هست
    اگه در مورد wifi چيزي ميدونين بگين چون اونو زياد بلد نيستيم
    ان73 كه واي فاي نداره. واي فاي همون ارتباط بي سيميه كه نياز نيت سرويس دهنده و سرويس گرينده همديگر رو ببينن (منظورم اينه كه نمي خواد جلوي روي هم باشن مثل كنترل TV) و شبيه بلوتوثه. انگار بدون سيم دو يا چند مركز به هم وصل مي شن. مثلا تو گوشي پي 990 كه واي فاي داره يا ان80 مي توني مثلا از طريق واي فاي موبايلت رو وصل كني به اينترنت كامپيوتر و اگه چندتا گوشيه ديگه هم همونجا باشن وبلوتوث داشته باشن به كمك بلوتوث گوشي تو وصل بشن به اينترنت
    خيلي كاربرد داره.

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

سلام
    ما رو تو تاپیک عوض کردن فریمور N73 که تحویل نگرفتن امدیم اینجا

من میخوام ورژن جدید فریمور n73 را بریزم
    کابل رو درست وصل کردم بین PC Suite و کامپیوترم ارتباط بر قراره کاملا
    ولی وقتی NSS رو اجرا میکنم . new device رو میزنم می نویسه ->Products Dir('products').......Not Found
    چه کارش کنم؟ این کد Product دقیقا کجا نوشته شده و برای تبدیل به موزیک ادیشن کد محصول رو چند باید بدم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همگي
    من وقتي با گوشيم فيلمبرداري(با فورمت mp4 ) مي كنم بلافاصله بعد اگه بخوام فيلمو ببينم ميتونم ولي بعد از مثلا" چند ساعت ديگه بخوام اينكارو كنم نمي تونم و يا وقتي به pc هم منتقل ميكنم با هيچ برنامه ائي اونو نشون نمي ده لطفا راهنمائي كنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز متالیکا می شه با وصل شدن گوشی به اینترنت نرم افزار خود گوشی هم آپدیت کرد البته با Dial up ؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

بله میتونی اپدیتش کنی ولی 2 چیز رو باید یادت باشه :
    1-سرعت با دایال اپ پایینه و برای اینکه بتونی گوشیتو اپدیت کنی باید حدود 65 مگ رو دانلود کنی این با دایال اپ یعنی یه چیزه محال ...
    2-در موقع اپدیت به هیچ عنوان نباید اتصال بین کامپیوتر و گوشی قطع بشه و نباید از اینترنت Disconnect بشی اگه یک درصد این اتفاق بیوفته گوشیت صدمه میبینه و تنها راهش هم فلش کردن گوشیه ....
    پس هیچ موقع با اینترنت دایال اپ گوشیتو اپدیت نکن .... یا با Adsl یا اینکه ببر یه نمایندگی اونجا برات انجام بدن ...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوست عزیز متالیکا می شه با وصل شدن گوشی به اینترنت نرم افزار خود گوشی هم آپدیت کرد البته با Dial up ؟
    منظورت اینه که بدون دخالت کامپیوتر ؟ نه چنین چیزی ممکن نیست. برای آپدیت کردن حتما به کامپیوتر نیازه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با تشکر از دوستان
    البته من با Dial Up فایل 80مگا هم دانلود کردم اما با این اینترنت ذغالی به ریسکش نمی ارزه که گوشی آسیب ببینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •