من که گفتم یعنی این کد هنوز فعال نیست
خیلی از کدهای دیگه هم همینطورن از اول فروردین یه سری کدها فعال میشه
من که گفتم یعنی این کد هنوز فعال نیست
خیلی از کدهای دیگه هم همینطورن از اول فروردین یه سری کدها فعال میشه
مرسي از جوابتون!
اما من هر كدي رو كه مي زنم اين رو مده حتي (*130#)!!!!!!!!!!!!!
کدو اشتباه وارد کردی!!!مرسي از جوابتون!
اما من هر كدي رو كه مي زنم اين رو مده حتي (*130#)!!!!!!!!!!!!!
#140*
برای نشان دادن میزان اعتبار هستش (اول باید ستاره را بزنی)
سایر کدها هنوز فعال نشدن!
سلام مهدی جان ممنون از راهنمایی هات ... همون دیشب که اینجا پست دادم 1مسیج اومد که نوشته بود اونو ذخیره کنم تا سرویس ها را بیفته ... و راه افتاد ...اینترنت که کار میکرد...mms هم راه افتاد و علامت G اومد ریر آنتنم ... دم ایرانسل گرم ....
در مورد رایگان بودنش هم وقتی که گرفتم ...1 مسیج اومد که شما چهار هزار و خوردهای تومن هدیه نوروزی داری که فکر کنم شامل همون بند 5 هم شدم ...
فقط در مورد رایگان بودن ساعت 12 به بعد من تست کردم دیدم داره کم میکنه ...1-2 بار قطع کردم و دوباره گرفتم دیگه کم نکرد .. نمیدونم دیگه جریانش چی بود .
باز ممنون ازت و تشکر .![]()
مال من اعتباری نیست!
دائمی هست!
چر پس برای من نیومد
man hanooz motazer tanzimat mms vase k310i sonny ericsson hastam fekr konam faghat vase man faal nist![]()
komak
عزیز نگرفتی چی شد..در مورد رایگان بودنش هم وقتی که گرفتم ...1 مسیج اومد که شما چهار هزار و خوردهای تومن هدیه نوروزی داری که فکر کنم شامل همون بند 5 هم شدم ...
فقط در مورد رایگان بودن ساعت 12 به بعد من تست کردم دیدم داره کم میکنه ...1-2 بار قطع کردم و دوباره گرفتم دیگه کم نکرد .. نمیدونم دیگه جریانش چی بود .
باز ممنون ازت و تشک
اون بحث رایگان بودن از تاریخ 29 اسفند تا 5 فروردین هستش!! الان اگه زنگ بزنی ازت پول کم میکنه
در ضمن فقط ایرانسل به ایرانسل مجانیه!! (یه دفعه نگیری به جای دیگه زنگ بزنی!! شارژ گوشیت تموم بشه؟؟)
در مورد هدیه نیز اشتباه کردی اگه چند روز زودتر میگرفتی (قبل از 20 اسفند) 5000 تومان بیشتر برات شارژ میکردند (ینی حدود 10000 تومان)
اینترنتش هم امروز خدا شده.....
quote=آقا مهدي;929586]عزیز نگرفتی چی شد..
اون بحث رایگان بودن از تاریخ 29 اسفند تا 5 فروردین هستش!! الان اگه زنگ بزنی ازت پول کم میکنه
در ضمن فقط ایرانسل به ایرانسل مجانیه!! (یه دفعه نگیری به جای دیگه زنگ بزنی!! شارژ گوشیت تموم بشه؟؟)
در مورد هدیه نیز اشتباه کردی اگه چند روز زودتر میگرفتی (قبل از 20 اسفند) 5000 تومان بیشتر برات شارژ میکردند (ینی حدود 10000 تومان)[/quote]
بله در مورد مکالمه رایگان از 12 شب به بعد حق با شماست ... از 29 اسفنده.. من نمیدونم چرا دیشب دفعه دوم که زنگ زدم کم نکرد ...به هر حال .... ولی در مورد هدیه نوروزی خوب به سیم کارت من هم تعلق گرفت.. کلا الان واسه من 9 هزارو خورده ای تومن زده که شما میتونین صحبت کنید ... 5 تومن اولیه به همراه 5 تومن هدیه نوروزی . همون موقع که سیم کارت فعال شد پیغام اومد که شما 5000 تومن بیشتر داری و بعد هم که اعتبار رو چک کردم دیدم حدود 10 تومن هست ..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)